Sexy verhaal: Een geil cliché (+ podcast)

door Saskia
Sexy verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

O ja, dit is het wel hoor. Denk ik bij mezelf terwijl ik onder mijn witte lakens lig te kronkelen. Ik ben een testritje aan het maken met mijn nieuwe speeltje, voordat ik haar aan mijn lover voorstel. De Satisfyer Pro 4 is een totaal nieuw concept voor mij en eigenlijk bedoelt om samen met iemand anders te gebruiken. Maar ik kan nu wel zeggen dat ze je ook wanneer je alleen bent goed gezelschap kan houden. Terwijl haar bovenste gedeelte op mijn clit vibreert, trilt het onderste gedeelte tegen mijn g-spot aan. Waanzinnig, hoe het mijn hele baarmoeder doet samentrekken en me een verlammend orgasme geeft. Oké, goedgekeurd. Grinnik ik terwijl ik dubbel geklapt lig uit te hijgen in mijn bed. Deze kan vanavond mee naar die geile man van mij.

Als een heerlijk wandelend cliché loop ik in niets anders dan mijn rode lingerie setje en een trenchcoat over de overloop naar zijn deur toe. Nog voor ik heb aangebeld doet hij open. “Hi.” “Hi.” Hij stapt opzij om me binnen te laten maar ik blijf uitdagend staan. Met mijn hand trek ik het ceintuur van mijn jas los waardoor hij openvalt. Mijn ene hand zet ik in mijn zij en mijn andere hand met mijn nieuwe toy erin houd ik speels omhoog. “Ik heb iets nieuws om te proberen, wil je me helpen?” Ik kijk er zogenaamd onschuldig bij. Aan de ondeugende twinkeling in zijn ogen zie ik dat het werkt.

Hij doet een stap naar voren, glijdt met zijn arm onder mijn jas om mijn middel en trekt me naar zich toe. Hij zoent me en ik open hebberig mijn mond. Dit is waarom ik elke keer bij hem terugkom, die heerlijke luie, volle tongzoenen van hem. Ik voel mezelf slap worden en sla mijn armen om zijn nek. Al zoenend trekt hij me naar binnen, linea recta richting de slaapkamer.

Ik heb me niet voor niks zo leuk gekleed en dus duw ik hem op het bed en gooi het speeltje naast hem neer. Stevig ga ik op mijn naaldhakken staan en ik laat mijn trenchcoat langzaam over mijn schouders naar beneden glijden. Ik denk niet dat hij doorheeft dat hij op zijn onderlip bijt terwijl ik het haakje van mijn beha losmaak. De schuring van de kanten stof samen met de koude lucht die er opeens bij kan, laat mijn tepels stijf naar voren staan. Ik stap mijn hakken uit en loop naar hem toe. Hij zet zijn benen uit elkaar zodat ik ertussen kan staan. Zijn koude handen op mijn heupen laten een rilling door mijn lichaam gaan.

Zijn zachte kusjes op mijn buik maken me ongeduldig maar ik houd me in. Ik laat hem met zijn duimen onder mijn string haken en deze langzaam naar beneden trekken. Dan opeens grijpt hij me en gooit me op bed. Een kleine gil ontsnapt uit mijn mond gevolgd door een oncontroleerbare lachstuip. Ik kan niet stoppen met lachen terwijl hij boven op me duikt. “Je bent gek!” Gil ik uit. “Je bent prachtig.” Antwoord hij serieus terwijl hij me van grote hoogte bewonderd. Opeens hoef ik niet meer te lachen. Hij zoent me. Eerst op mijn mond daarna overal op mijn hele lichaam. Elk plekje behandelt hij met evenveel aandacht terwijl hij steeds verder naar beneden zakt.

Met kleine kusjes over de binnenkant van mijn dijen werkt hij zich een weg naar mijn kut. Waar hij eerst ook daar met zachte kusjes begint, laat hij gelukkig al snel zijn tong naar buiten. Hij weet precies wat hij doet en al snel lig ik de kreunen en te kronkelen. Ik zou zo kunnen komen als ik wil, maar ik kwam hier in gezelschap en dat wil ik gebruiken ook. “Wacht..” Hijg ik. Ik wapper met mijn hand richting de Satisfyer en hij snapt wat ik bedoel.

Hij overhandigt het ding aan mij, aangezien hij waarschijnlijk geen idee heeft wat hij er mee moet doen. Gelukkig heb ik geoefend en laat ik hem al trillend binnen no time naar binnen glijden. Zijn voorwerk heeft gelukkig voor genoeg natuurlijk glijmiddel gezorgd waardoor ik gelijk op scherp sta. Wachtend tot ik er klaar voor ben beweegt hij zijn hand in traag tempo over zijn lul. “Kom maar…” Fluister ik terwijl ik hem naar me toe trek. Hij dringt voorzichtig bij me naar binnen. Een verbaasde kreun ontsnapt uit zijn mond. Hij voelt de trillingen natuurlijk ook tegen zijn lul aan, wat blijkbaar een interessante sensatie oplevert.

Al snel beginnen zijn heupen heen en weer te bewegen. In een zoektocht naar houvast vindt hij mijn polsen die hij boven mijn hoofd vastklemt en ik laat hem zijn gang gaan. Ik geniet ervan dat hij zich laat gaan. Dat hij zich niet langer kan inhouden. Mijn ogen vinden die van hem. En terwijl we elkaar aankijken voel ik dat bekende gevoel in mijn onderbuik. “Ik ga komen.” Pers ik eruit. “Kom maar, schatje. Kom voor me.” Zijn stoten worden nog dieper en twee seconden voordat ik overspoeld word door mijn orgasme voel ik hem schokkend klaarkomen.

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Over de Satisfyer Pro 2 Couples:

De Satisfyer Pro 4 Couples is een speeltje gemaakt voor heterokoppels. Het levert plezier op voor zowel hem als haar. Zoals we de Satisfyers kennen heeft ook deze een breed door luchtdruk vibrerend gedeelte wat rust op de clitoris. Het speciale aan deze toy is dat hij ook een ander gedeelte heeft wat vibreert, wat stimulatie aan de vrouw én man geeft.

Nu voor : € 59,95 € 49,50 bij Easytoys

Satisfyer Pro 4 Couples

Meer lezen:

Sexy verhaal: De mannen van mijn dromen

Sexy verhaal: Mag ik alles met je doen? (+podcast)

Sexy verhaal: Vies en lekker tegelijk

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy