Sexy verhaal: De mannen van mijn dromen

door Saskia

Top, echt fijn zo’n kerst. Ik heb niet snel medelijden met mezelf, maar nu zwelg ik toch wel even. Gisteren begon mijn neus een beetje te lopen dus toch maar even een test gedaan. En ja, hoor… positief. Dus dat betekent de komende week in mijn eentje in mijn appartementje blijven. Terwijl het over twee dagen kerst is! Nu vind ik het niet eens zo heel erg dat ik niet met mijn familie zes gangen naar binnen kan stouwen, maar het voelt gewoon best wel zielig om niet eens de deur uit te mogen. Alles wat ik kan is vanaf het balkon driehoog naar beneden kijken waar iedereen druk heen en weer loopt en fietst om de laatste inkopen te doen.

Ik lig onder een dekentje op de bank met een kop thee en heb Love Actually voor de tweede keer vandaag aangezet, als de bel gaat. Met tegenzin kom ik overeind om de intercom knop in te drukken. ‘Ja?’ Vraag ik chagrijnig door de telefoon. ‘Heyyy!!’ Hoor ik meerstemmig vrolijk vanaf de andere kant. ‘We vinden het zo kut voor je, schat!’ Hoor ik Laura verdergaan. ‘Dus we hebben een cadeautje voor je om de kerst een beetje door te komen.’

Ik loop in mijn huispak en sloffen de drie lange, steile trappen naar beneden en zie mijn drie beste vriendinnen voor de deur staan. Voor hen op de grond ligt een rood glimmend ingepakt pakketje met een grote strik eromheen. ‘Ik ga morgen naar mijn ouders,’ Zegt Laura.

‘Ja en wij gaan ook allemaal naar familie.’ Vult Jamil aan. ‘Maar we wilden je niet alleen achterlaten.’ Ze beginnen te giechelen. ‘Dus hebben we gezelschap voor je geregeld. Boven pas openmaken hoor!’ Hun gegiechel wordt steeds heftiger en het lukt me amper om ze te bedanken voor iets waarvan ik twijfel of ik er wel blij mee ben. Maar met veel handkusjes en lieve woorden nemen we afscheid en vertrek ik met het mysterieuze pakketje terug naar boven.

Terwijl Keira’s hoofd nog bevroren op mijn tv-scherm staat te wachten tot ze weer door mag praten, scheur ik het papier van het pakket open. Ik barst in lachen uit als ik zie wat erin zit. LELO SILA, staat er in mooie letters op de doos. Ik begrijp opeens wat voor gezelschap ze bedoelden. Ik pak het speeltje uit en laat het even in mijn handen ronddraaien. Het ziet er prachtig en eigenlijk heel onschuldig uit. Ik besluit hem voor de zekerheid toch maar even in de oplader te doen en zet dan de tv weer aan. Maar hoe erg ik mij ook op de film probeer te concentreren, het speeltje brand in mijn ooghoeken.

‘O fuck it.’ Denk ik bij mezelf. Ik moet er toch iets van maken deze dagen. Dan kan ik net zo goed mezelf een leuke avond bezorgen. Ik besluit de film te laten voor wat hij is en loop naar de badkamer om het bad vol te laten lopen. Ik laat die bruisbal die ik al maanden laat verstoffen omdat ik het zonde vind om hem te gebruiken in het water vallen. En terwijl het buiten schemerig wordt, doe ik er nog een schepje bovenop en zet ik wat waxinelichtjes die ik nog in huis heb in de badkamer neer. Ik laat Google een zwoele playlist afspelen en trek mijn huispak en sloffen uit. Snel pak ik het speeltje nog en leg het op de rand van het bad, voordat ik mezelf met een glas wijn in het heerlijk warme water laat glijden. Even lig ik daar alleen maar. Met mijn ogen dicht en mijn hoofd naar achter leunend op de hoofdsteun. Dan gluur ik met één oog naar het nieuwe speeltje dat ik heb gekregen van die gekke vriendinnen van me. Ik had gelezen dat hij waterproof was…Ik pak hem vast en laat hem even tegen mijn hand aan pulseren. Het voelt heel zacht aan, zo spannend kan het toch niet zijn? Denk ik bij mezelf.

Ik breng hem onder water tussen mijn benen. Mijn knieën laat ik naar buiten tegen de rand van het bad aan leunen om ruimte te maken en voorzichtig breng ik de vibo tussen mijn schaamlippen in positie. Oké… interessant… Het gevoel dat ik ervaar is totaal nieuw voor me en anders dan mijn standaard vibo die ik in mijn nachtkastje heb liggen, maar ik merk dat ik gelijk op scherp sta. Alsof iemand met zijn warme adem over mijn clit blaast, er met het puntje van zijn tong aan likt en er subtiel met zijn lippen aan zuigt. Ik zoek houvast met mijn vrije hand om me te kunnen ontspannen, maar dat lukt maar moeilijk in dit gladde bad. Ik merk dat ik ongeduldig word. Ik wil meer. Na een opwarmronde van tien minuten besluit ik mezelf dan ook voor wat meer comfort naar mijn bed te verplaatsen.

Ik nestel me in een comfortabele positie in de lakens en laat mijn handen over mijn eigen lichaam glijden. Ik grijp mijn borsten vast. Stevig trek ik aan mijn tepels tot ik het nat voelt worden tussen mijn benen. Dan grijp ik naast me naar de SILA en zet hem aan op mijn clit. Ik sluit mijn ogen en fantaseer dat ik omsingeld word door een groep mannen die mij bekijken, mij bewonderen. Ik zie voor me hoe ze om mij heen zitten en met hun keiharde lul spelen terwijl ze naar mij kijken. Hoe ze mij aanmoedigen door te gaan, hoe ze zichzelf steeds gretiger beginnen af te trekken terwijl ze dingen naar mij toe fluisteren als ‘kom voor me schatje’ en ‘laat je lekkere kutje spuiten’.

Ik druk het speeltje een tandje sterker en duw hem steviger tegen mijn clit aan. De mannen in mijn fantasie beginnen harder te kreunen. Ik zie ze één voor één met hongerige gezichten klaarkomen, op mij spuiten. Op mijn buik, borsten. Ik open mijn mond en laat ze er ook daarin leegspuiten. Dan houd ik het niet meer. Ik voel dat er geen weg terug meer is. Mijn onderbuik trekt samen en het getintel tussen mijn benen bereikt nieuwe hoogtes. Ik vergeet dat ik buren heb en laat mijn orgasme via het gekreun uit mijn mond uit me razen. Het duurt maar en het duurt maar, totdat ik niet meer kan en ik het speeltje uitgeput naast me neer gooi. Zo kom ik de dagen wel door, grinnik ik terwijl ik naast me verlekkerd in de opening van de SILA kijk.

Over de SILA

Wil jij ook kerst vieren met zulk leuk gezelschap? Het is een van de gloednieuwe toys van sexual wellnessmerk LELO. Die ken je vast van de wereldberoemde SONA, die in meerdere hitseries voorbijkwam. De SILA maakt al jouw seksdromen waar. De clitoris stimulator maakt gebruik van sonische golven die je clitoris intens stimuleren zonder dat er direct contact nodig is. De ‘mond’ is iets groter dan andere stimulators waardoor je hele erogene zone wordt geprikkeld. Wel is de SILA verrassend klein en handzaam speeltje. Ze is waterdicht, dus ook ideaal om mee te spelen in de badkamer of je hottub.

lelo sila clitoris vibrator

Hebben, hebben, hebben

Even wat praktische info. SILA is gemaakt van zacht siliconen, fluisterstil, volledige waterproof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in Pink, Lila en Aqua.

LELO biedt 10 jaar garantie, dus het gaat langer mee dan je dure smartphone.

clitoris vibrator

Beeld: LELO/Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy