Sexy Adventsverhaal #12: Laat je gaan

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…“We gaan koken.” Roep ik vanuit het niks. “Er moet een kerstdiner gemaakt worden.” Even kijkt hij me ongelovig aan. Maar als hij aan mijn wanhopige blik ziet dat ik het ook allemaal even niet meer weet stemt hij toe.

Terwijl hij de krieltjes pakt om in te snijden probeer ik alles op te lossen door een luchtig kerstmuziekje aan te zetten.

Dan ga ook ik aan de slag. Ik ben onder de indruk van zijn keuken skills, wat ook al weer niet mee helpt. Kan hij niet gewoon iets afschuwelijks doen? Denk ik bij mezelf.

Als Mariah door de speakers galmt kan ik het niet laten mee te zingen en voor ik het weet sta ik door de keuken te dansen. Leunend tegen het aanrecht kijkt hij me lachend toe. Ik pak zijn hand en trek hem van het aanrecht.

“Kom op! Laat je gaan!” Het floept mijn mond uit en ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan als ik besef wat ik net gezegd heb. Maar voor ik het weet hang ik in zijn armen en dansen we samen door de keuken.

Is ‘van lachen komt zoenen’ een uitdrukking? Zo niet dan zou dat wel zo moeten zijn. Het ene moment lachen we ons allebei kapot en het volgende moment voel ik zijn tong weer met de mijne…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy