Review: het revolutionaire LELO HEX condoom

door Lotte

Luxe eroticamerk LELO lanceerde in 2016 een nieuw soort condoom. Niet zomaar een rubbertje: zeven jaar onderzoek en ontwikkeling schuilen achter het innovatieve design van HEX. Als LotteLust waren we natuurlijk enorm nieuwsgierig naar dit mysterieuze condoom.

Eerlijk is eerlijk. Condooms zijn nu niet het meest fijne anticonceptiemiddel, maar om jezelf tegen SOA’s te beschermen zijn ze essentieel. Dan kun je maar beter kiezen voor het beste! De meeste struggles rondom condoomgebruik zijn dat het rubber te dik is, niet lekker ruikt en tijdens de sex niet prettig aanvoelt. Bij het nieuwe condoom heb je deze problemen niet.

Hoe werkt het LELO HEX condoom?

LELO heeft het condoom opnieuw uitgevonden. Na zeven jaar research en productontwikkeling kwam het bedrijf tot één product dat maximaal plezier, stevigheid én veiligheid belooft. “Dankzij de volledig unieke honingraat (hexagon) structuur, biedt HEX een op maat gemaakte fit om de sensitiviteit en intimiteit van seks voor beide partners te verhogen.” aldus LELO. Dat klinkt goed! Maar maakt het de beloftes ook waar? LotteLust heeft het voor je getest!

beste condoom lelo hex

Onze mening over LELO HEX

Lotte: “Wat mij gelijk opviel, is dat het condoom niet die standaard rubbergeur heeft. Dat is voor mij al gelijk een groot pluspunt. De honingraat structuur zie niet heel duidelijk aan de buitenkant, maar je voelt het wel! Je merkt ook goed dat het latex ultradun is. Je voelt haast niet het verschil met of zonder condoom. Je betaalt wel iets meer, maar ik zou mijn vrienden deze echt aanraden.”

Julia: “Ik moet eerlijk toegeven dat ik me eigenlijk niet zo verdiep in condooms. De soorten en smaken. Zolang het maar goed werkt, vind ik het al gauw prima. Maar toen ik hoorde over de LELO HEX werd ik toch wel nieuwsgierig. De beleving met de LELO condoom was goed hij is soepel en dun, wat zorgt voor een intens gevoel. We vonden hem wat aan de kleine krappe kant, maar het gevoel dankzij de honingraat maakte het goed!”

Hannah: “Wat fijn, een condoom dat niet naar chemisch rubber ruikt! Ook het glijmiddel was prettig en het bleef goed zitten. Een condoom blijft natuurlijk een condoom, maar de prettige verschijning van het design en materiaal maakt het toch wel een stuk minder vervelend om deze tevoorschijn te toveren.”

LELO HEX condooms kun je kopen in verpakkingen van 3, 6, 12 of 36 stuks en zijn nu online verkrijgbaar en bij de Etos. Gaat dat halen!

condooms online lelo hex condoom

Dit is een advertorial.

 

Meer over condooms:

Maak van een condoom omdoen een feestje

Waarom mannen ‘m niet omhoog krijgen met condoom

Het condoom: Anticonceptie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy