Lesje condomologie: alle soorten en maten condooms uitgelicht!

door Saar

Condooms: ze hebben honderden verschillende synoniemen (rubbertje, kapotje, vangkous), maar ook oneindig veel soorten en maten. Dit zijn verschillende soorten condooms die je zéker uit kan proberen!

(H)eerlijke sex met Fair Trade condooms

Fair Trade merken zoals Einhorn en Fair Squared dragen bij aan een eerlijke handel in condooms. Het productieproces van deze condooms wordt goed gecontroleerd, zodat de arbeidsomstandigheden in de fabriek gesteund worden. Hierdoor hebben de mensen die jouw rubbertjes maken een beter leven?

Wingman geeft je vleugels!

Zit jij ook altijd te prutsen om de goede kant van het rubbertje te vinden en 'm vervolgens af te rollen? Je bent niet de enige! Daarom heeft Wingman condooms met vleugels ontwikkeld, zodat je snel en gemakkelijk het condoom kan omdoen om A.S.A.P te kunnen beginnen met sexy time!

LELO HEX

De LELO HEX condooms zijn dé high class condooms als het gaat om plezierbeleving. Door de honinggraat structuur van de LELO HEX is dit condoom extra dun en vormt het zich gemakkelijk om de penis van een man. Het resultaat? Maximaal gevoel, bescherming en beleving tijdens een potje stomende sex!

XL-condooms

Voor de groot geschapen mannen is een doorsnee condooms vaak niet groot genoeg. Met als resultaat een grotere kans dat het condoom afglijdt. Daarom zijn er XL-condooms ontwikkeld zodat je ook met mister Big kunt vertrouwen op een potje veilige sex!

Vegan condooms

Veganistische condooms zijn normaler dan je denkt. Er is in de wereld van condooms steeds meer vraag naar een vegan variant. Voor mensen die veganist zijn, maar ook voor mensen die allergisch zijn voor melk eiwitten. In normale rubber condooms wordt soms caseïne gebruikt. Dit is een dierlijk eiwit, waardoor vloeibaar rubber tot condoom wordt geproduceerd. Veganistische condooms zijn vrije van deze dierlijke ingrediënten. Sexen zonder condoom omdat er dierlijke producten inzitten is dus geen reden meer om het kapotje links te laten liggen.

condooms

Latex vrije condooms

Sommige mensen zijn allergisch voor latex, waardoor het sexen met een normaal condoom letterlijk kan betekenen: met de billen op de blaren zitten. Auw! Daar wordt niemand blij van. Gelukkig zijn er ook latex vrije condooms op de markt, waardoor er jeukvrij en pijnloos gesext kan worden :)

Noppen en ribbels voor extra stimulatie

Gebruik je altijd normale, gladde condooms? Wissel deze standaard condooms eens af met andere structuren voor wat hetere vuren! Breng wat extra stimulatie mee onder de lakens door condooms met noppen en/of ribbels te gebruiken. Condooms met noppen en ribbels zijn verkrijgbaar voor normale piemelformaten, maar ook voor de groter geschapen exemplaren!

Verwarmende condooms

Ben jij een echte koukleum? Dan zijn verwarmde condooms ideaal voor een potje hete sex! Deze condooms bevatten een speciaal glijmiddel dat een verwarmend gevoel geeft. Daarbij zijn verwarmende condooms net zo beschermend als normale condooms, mét dat beetje extra stimulans dat je absoluut een warm gevoel gaat geven!

Vrouwencondoom

Neem het heft in eigen handen en koop een doosje vrouwencondooms. Deze condooms doe je niet bij hem om, maar breng je zelf in je vagina. Mocht hij geen condoom willen gebruiken om een bepaalde reden, dan ben je in elk geval beschermd omdat jij wél een condoom hebt ingebracht!

Meer lezen over het condooms en zijn zaakje?

Rubber, kapotje, vangkous: 18 synoniemen voor condoom

De beste reacties als hij geen condoom wil gebruiken

Hard times: wat je nog niet wist over erecties

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy