Zo bewaar je je sexspeeltjes

door Saar

Een zichtbare collectie vibrators, zweepjes en dildo’s op je nachtkastje? Doe maar niet. En om in de heat of the moment in een kledingkast te graaien (waar lag het nou?), daar zit je ook niet op te wachten. Dit zijn onwijs leuke opbergtasjes en -doosjes voor je sexspeeltjes!

Sexy opbergtasjes voor je sexspeeltjes

Door tasjes te gebruiken als bewaarplaats, zijn je sexspeeltjes uit het zicht. Je kunt bijvoorbeeld een mooie fluwelen toilettas gebruiken om je intimate items in te bewaren. Opbergtasjes zijn gemakkelijk te verbergen in de lade van je nachtkastje. Leg je sexspeeltjes in ieder geval in de buurt van je bed. Onnodig lang zoeken naar je vibo in je lingeriela is verleden tijd!

Maaike: “Ik heb nog steeds een kistje uit mijn kindertijd waar een slotje op zit. De barbies zijn inmiddels vervangen door een vibrator en condooms. Waarom dingen weggooien als ze later voor andere dingen van pas komen…”

Mooie opbergdozen en opbergmandjes

De geselecteerde items zijn zowel subtiel als opvallend. Al zijn de opvallende exemplaren nu niet een overduidelijke ‘piemel’ wat nieuwsgierigheid op kan wekken. Een opvallend item kan je gewoon op je nachtkastje zetten, of dichtbij. Wie verwacht nou dat er sexspeeltjes inzitten? Sommige items zijn met deksel, anderen zijn niet afgesloten. Je kan verschillende items bijvoorbeeld stapelen of ze bijvoorbeeld in een mooi zakje stoppen. Zo is het niet a la minute duidelijk wat jij ‘verstopt’.

Elise: “Ik bewaar mijn sexspeeltjes in dust bags die ik krijg bij een nieuwe tas of schoenen. Die stop ik vervolgens in een leuk mandje op mijn nachtkastje. Niemand weet wat ik in mijn mooie accessoire heb verstopt…”

Pas op dat kinderen niet denken dat het een ‘normale’ doos is waar ze stiekem in kunnen snuffelen. Vibrators zijn speelgoed voor volwassenen…

sexspeeltjes

Meer over sexspeeltjes?

Speeltje van de maand: nouveau wand massager

Deze sextoys zijn het leukst om met een partner te gebruiken

Beeld: RawPixel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy