Tip: vind je G-spot met deze sexspeeltjes (+ korting)

door Lotte

De heilige graal onder de genotsplekjes is natuurlijk de G-spot. Klaarkomen door stimulatie van deze intieme zone belooft intense orgasmes zoals je nog nooit hebt meegemaakt. En als je er talent voor hebt, kun je bij een G-spot orgasme zelfs squirten… Tijd om uit te proberen!

Voor veel vrouwen blijft het nog lastig om de G-spot te vinden. Daarom gaan wij, LotteLust, in samenwerking met vrouwvriendelijke sexshop Kroed18.nl jou een handje helpen. Daar komt eigenlijk geen handje (haha) bij kijken, maar hele fijne love toys aanbevolen door Kroed18.

Waar zit de G-spot?

De G-spot zit in de voorzijde van de vagina, ongeveer 3 tot 5 centimeter diep. Met je vinger voel je een ribbelig randje. Bij opwinding zwelt het plekje op. Er zit namelijk een sponsachtig gedeelte die zich vol zuigt met vocht. Voordat je je zoektocht naar de G-spot begint is het dus van belang om al opgewonden te zijn. De beste manier hiervoor is door met je clitoris te spelen.

G-spot stimuleren

Het belangrijkste om te onthouden is dat je het rustig aan moet doen. Neem de tijd. Je bent je lichaam aan het ontdekken. Het is geen race. Als het niet in een keer lukt, zijn er nog genoeg andere hotspots op jouw lichaam waar je dan op kan focussen. Als het wel lukt… zet je schrap voor een explosief orgasme!

De genot-spot kun je met je vinger (of die van je lover) het beste stimuleren met een ‘kom hier’-beweging. Doordat het sponsje dichtbij je blaas zit, kan het voelen alsof je moet plassen. Met de juiste stimulans kun je ook gaan squirten. De vloeistof uit het sponsje spuit dan uit de Skene klieren. Deze zitten naast je plasbuis, waardoor squirten soms lijkt alsof je plast. Gelukkig ‘plas’ je geen urine, maar een kleur (en vaak smaakloze) vloeistof.

G-spot stimuleren met sextoys

Voor intensere en diepere sensaties gebruik je een sextoy. Er bestaan duizenden soorten vibo’s die je helpen je G-spot te ontdekken. Die worden G-spot vibrators genoemd. Kan niet missen, hè?

Kroed18 is een vrouwvriendelijke toyshop met een frisse en prettige uitstraling. Je kunt er alles kopen op het gebied van sexualiteit. Sextoys voor hem en haar, maar ook drogisterijartikelen zoals glijmiddel, lustopwekkende pillen en toyreinigers.

Het grote en brede assortiment biedt dus ook hele goede G-spot vibrators aan. Kroed18 tipte ons twee toppertjes voor in bed!

Epona G-Spot Vibrator

Met een gebogen vorm en interessant detail op de top is de Epone Grace vibo een mooie luxe vibo voor in je nachtkastje. Hij ziet er niet alleen chic uit, hij doet ook heel goed zijn werk. Met 10 verschillende trillingen en een speciale climax stand en staan je ongekende sensaties te wachten. Daarnaast is deze Epona waterbesteding, handig voor de douchepleziertjes.

Lees meer informatie en shop Epona G-spot Vibrator op Kroed18.nl.

Epona_Paars

G-Vibe 2 (korting: nu voor € 88,04)

Over deze vibrator is goed nagedacht! Met deze multifunctionele vibo kun je alle kanten op. Letterlijk. Dat heeft hij te danken aan de twee afzonderlijke uiteinden. Je kunt de G-Vibe zowel inwendig als uitwendig gebruiken en een combinatie van beide opties. Twee tepels tegelijk kietelen, vaginale en clitorale stimulatie, anaal en perineum, G-spot en clitoris, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Vul de kortingscode “Lottelust” in bij de boncode tijdens het afrekenen en ontvang de exclusieve korting voor LotteLust-lezers voor de G-Vibe 2 op Kroed18.nl.

G-vibe 2 g spot vibrator

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy