Speeltje van de maand: Satisfyer Pro 2, de beste toy van 2020

door Lotte

Als een speeltje de populairste van 2020 is, dan moésten wij hem natuurlijk ook getest hebben. De Satisfyer Pro 2 is de budget versie van de luchtdruk toys van Womanizer. De grote vraag is natuurlijk: maakt hij de beloftes waar?

Waarom een luchtdruk stimulator?

Nog niet het genot gehad om een luchtdrukstimulator te proberen? Dan mis je echt wat in je (sex)leven. Womanizer kwam als eerste met deze innovatieve sexspeeltje op de proppen. Een fantastische toy die anders werkt dan je standaard vibo. In plaats van trillen, werkt deze toy met luchtdrukstimulatie. Veel mensen vergelijken het gevoel met orale sex doordat het speeltje lichtjes vacuüm zuigt.

De Satisfyer Pro 2 op een rijtje:

  • Luxe clitoris stimulator
  • Luchtdruktechniek
  • 11 luchtdrukstanden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Topkwaliteit siliconen kapje
  • 100% waterproof
  • Kleur: Goud

Prijskaartje: € 49,95 € 30,00 bij EasyToys

satisfyer pro 2

Onze mening over de Satisfyer Pro 2

Eerste indruk

“De Satisfyer Pro 2 is mijn allereerste luchtdruk vibrator. Ik had goede verhalen gehoord en was er daarom erg benieuwd naar. Ik kon niet wachten om het uit te proberen. In eerste instantie vond ik hem er wel erg ‘plastic’ uitzien, maar wanneer je hem vast hebt voelt het zeker kwalitatief goed. De toy wordt geleverd in een mooie subtiele verpakking met een afneembaar siliconen kapje en magnetische USB-oplader. Doordat hij waterproof is en het afneembare siliconen kapje is de toy zeer gemakkelijk schoon te maken.”

satisfyer pro 2

Standen en trillingen

“Nadat de toy was opgeladen, ben ik hem gelijk gaan uittesten. Ik heb hem eerst even aangezet en met mijn hand het pulserende effect uitgeprobeerd. Toen dook ik snel mee tussen de lakens… Wauw! De Satisfyer gaat gemakkelijk aan met één knop en heeft een plus- en min-knop om de heftigheid van de pulsaties te verhogen of te verlagen. In totaal zijn er 11 verschillende standen.

De toy ligt makkelijk in de hand en is met deze ene hand zeer gemakkelijk te bedienen. Ik begon op stand 1, om eerst te wennen aan het gevoel van de pulsaties. Het viel me direct op de Satisfyer fluisterstil is. Het eerste standje is erg zacht, en daardoor perfect om te wennen aan het pulserende gevoel, voor een eerste keer perfect! Vervolgens met ik doorgegaan naar stand 2 en 3 en alhoewel de overgang tussen de sterktes zeer subtiel is merkte al direct dat dit nog veel meer stimuleerde en intenser was. De eerste keer ben ik dan ook niet verder dan stand 4 gekomen, voordat ik al een orgasme voelde opkomen. Het duurde niet lang voordat ik klaarkwam. De volgende keren dat ik de toy heb gebruikt, ben ik tot stand 5 en 6 gekomen. Die zijn nu echt favoriet. De standjes 7-11 heb ik even geprobeerd maar zijn voor mij, als beginnende gebruiker van een luchtdruk vibrator, nog echt iets te heftig!”

Must have?

“Ik ben persoonlijk zeer fan van de Satisfyer. Het is een andere ervaring dan een trillende vibrator en is dan ook een perfecte aanvulling voor afwisseling in de solosex en voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten!”


Beeld: LotteLust / EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy