Speeltje van de maand: Aftellen met de EasyToys Adventskalender 2021

door Redactie

Een nieuwe maand betekent een nieuw speeltje van de maand. Zoals de afgelopen jaren is het in november weer de beurt aan de Adventskalender van EasyToys. Jazeker, deze fantastische box wil je alvast in november hebben, zodat je 1 december gelijk kunt beginnen met aftellen. Koude dagen, hete nachten!

De leukste manier om af te tellen

De Easytoys Adventskalender 2021 is eindelijk hier! Van bondagetouwen tot massageolie, dit pretpakket heeft voor ieder wat wils. Vanaf 1 december kun je 24 dagen lang elke dag een vakje openen. Zo heb je elke dag een hitsig moment om naar uit te kijken. Samen of met je partner. De 24 cadeautjes in de adventskalender hebben een multi-functioneel ontwerp waar ze voor zowel mannen als voor vrouwen en zowel voor solo- als koppel-gebruik geschikt zijn.

Met de adventskalender haal jij 24 dagen genot in huis, het enige wat jij hoeft te doen is de vakjes openen.

De EasyToys adventskalender 2022 op een rijtje:

  • Luxe design
  • Genderneutraal
  • 24 sextoys en accessoires
  • Perfect cadeau
  • Leuk om mee te experimenteren
  • Met handige QR codes voor uitleg

Prijskaartje: €500,- €129, €99,- bij EasyToys.nl

Let op: de adventskalender van EasyToys verkoopt elke jaar in een razend tempo uit. Wacht dus niet te lang met shoppen!

Uitstraling

“Toen ik werd benaderd om de EasyToys adventskalender te reviewen voelde ik me vereerd. Op de redactie kijken we elk jaar weer uit naar de kalender en er zijn veel geïnteresseerden voor de review, dat begrijp je natuurlijk wel.

De verpakking van de adventskalender is weer hetzelfde als vorig jaar, wel veranderen de kleuren elk jaar. Dit jaar zijn de box en de toys soort galaxy stijl met paars en goud, erg tof! Je ziet gelijk dat de kalender met veel tijd en aandacht is gemaakt. Ik zie ook dat makers de inhoud zo inclusief mogelijk hebben gemaakt.”


Gebruik

“Vroeger had ik altijd een adventskalender met chocolaatjes, dan is deze adventskalender natuurlijk wel next level. Normaal gesproken zou je natuurlijk vanaf 1 december elke dag één vakje openmaken, maar voor deze review kon ik die regel even heerlijk breken. Gelukkig maar, want ik zou mijn nieuwgierigheid denk ik niet de baas kunnen zijn. Rustig maar, no spoilers here. Wat de precieze inhoud is, laat ik nu geheim. Anders verpest ik straks de verrassing voor je. Ik kan wel vertellen dat er 8 sextoys, 6 verzorgende producten, 6 soft bondage en 4 fun toys in de kalender te vinden zijn. Sommige items passen bij (oké toch een spoiler), zo vormen meerdere cadeaus een volwaardige bondageset.”

Must have?

O my god, yes! Kerst is niet meer hetzelfde zonder de EasyToys adventskalender, het is elk jaar weer het hoogtepunt van de feestdagen. Wees er snel bij, want de kalender raakt altijd snel uitverkocht.”


Beeld: EasyToys/Eigen fotografie

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy