Deze speeltjes zijn het lekkerst om samen te gebruiken

door Laura

Veel van ons hebben een nachtkastje vol leuk speelgoed voor onszelf, maar het is een heel ander verhaal om dit te gebruiken met je partner. Wil je graag experimenteren met toys tijdens de seks met je partner, maar weet je niet wat je kunt gebruiken? Lees gauw verder.

Verrijking voor je seksleven

Vind je het spannend om sextoys te introduceren in ‘de slaapkamer’? Maak je geen zorgen, er is geen groot verschil tussen het gebruik van een speeltje met een partner en het gebruik van een speeltje voor jezelf. De meeste speeltjes waarmee je solosekst kun je ook gebruiken met een lover erbij.

Oké, misschien ben jij of je partner nog niet overtuigd – en dat is oké. Seksspeeltjes samen (of zelfs alleen) gebruiken is niet iedereens cup of tea. Het kan een leuke toevoeging zijn voor stellen die willen experimenteren en nieuwe spannende ervaringen willen opdoen. Voor alle clitoriseigenaren die lastig klaarkomen tijdens partner is het een uitkomst om gemakkelijker te genieten en zelfs een orgasme te bereiken tijdens partnerseks. Een speeltje kan een lekkere toevoeging zijn tijdens de penetratie, maar ook bij 69 of vingeren. Tot slot is het natuurlijk ook gewoon megalekker.

Let op!

Alvast even een tip, want no time to waste! Bij EasyToys krijg je nu tot 46% korting op koppeltoys. Zoals de Teazers Pair Vibrator van €87,99 voor €29,99. Dus sla snel je slag.

Welke speeltjes zijn geschikt om samen te gebruiken?

Goed nieuws: 99% van alle toys zijn geschikt om samen met een partner te gebruiken. We vertellen je hieronder wat alle mogelijkheden.

Vibrators

Zoals je vast weet bestaan er tientallen verschillende soorten vibrators, van Magic Wands en clitorisvibrators tot Tarzan-vibrators. Welke voor jou de juiste is, hangt af van hoe je het wil gebruiken. Voor partnerseks zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Zo kan de grootte en vorm van een externe vibrator belangrijk zijn als je hem wilt gebruiken tijdens penetratie of als je wilt dat je partner hem vanuit bepaalde hoeken comfortabel kan vasthouden.

Tip van de redactie: de Zumio I Spirotip Clitoris Stimulator. Deze toy is perfect voor bij de P-in-V of orale seks. De vibrator is vrij dun en klein, dus kun je gemakkelijk tussen jullie lichamen houden.

Dildo's, pluggen en strap-ons

Eigenlijk alles wat je kunt gebruiken om elkaar te penetreren, vaginaal of anaal. Veel vibrators zijn dildo's of plugs en vice versa. Als je iets in je achterste stop is het wel belangrijk dat het een ‘stop’ heeft zodat het niet helemaal naar binnen kan verdwijnen.

Koppeltoys

Hoewel elk speeltje een speeltje voor een koppel kan zijn als je er je zinnen op zet, zijn er een aantal speeltjes op de markt die speciaal bedoeld zijn voor partnerspel. Onder de noemer ‘koppeltoys’ kun je ze vinden in erotiekshops zoals EasyToys.

Veel van hen zijn ontworpen met P-in-V seks in het achterhoofd, zoals de duo vibrator van We-Vibe of LELO. Deze kan in de vagina worden ingebracht en tijdens de penetratie trillen op de clitoris, G-spot en de penis van de partner. Zo kun je dus handsfree genieten.

BDSM en andere sensatiespeeltjes

Sommige BDSM-ers noemen dit liever accessoires dan speeltjes, maar hoe je ze ook wilt noemen, ze moeten zeker op je radar staan. Ze helpen je bij het spelen met de vijf zintuigen, van bondage tape tot blinddoeken.

Tip van de redactie: Secret Pleasure Chest – Black Fantasy. Als je wilt gaan experimenteren met BDSM-speeltjes, dan is een pakket het leukst en voordeligst. Zo kun je voor een vriendelijk prijsje allerlei BDSM-elementen uitproberen. Een heerlijk cadeautje voor jou en je lief. Dit pakket koop je nu bij EasyToys.nl van €78,99 voor €36,95. Het wordt binnen één werkdag en discreet thuisbezorgd.

Gebruik jij weleens speeltjes met je partner? Geef je mening in een (anonieme) reactie.

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy