Vier je single bestaan!

door Yentl

Morgen is het 11 november. Sint Maarten hoor ik je denken.. de dag dat je weer met je snoepbak bij de voordeur mag zitten omdat er om de haverklap wordt aangebeld door lieve kindjes die allemaal hetzelfde liedje zingen. En dat klopt, het is Sint Maarten, maar het is ook Singles Day! Een prima gelegenheid om de voordelen van het single zijn weer eens op een rijtje te zetten en om het nog leuker te maken shop je bij EasyToys de lekkerste speeltjes met korting voor jouw single solo sessie!

Wat is Singles Day?

Of vrijgezellendag, zoals het ook weleens wordt genoemd, is een Chinese feestdag waarop vooral de Chinese jongeren vieren dat ze single zijn. Deze datum is bewust gekozen omdat 11-11 maar liefst vier enen bevat. De een staat volgens de Chinese cultuur voor het alleen zijn. Helemaal niets mis mee dus.

De voordelen van single zijn

Of je nou bewust single bent, of net uit een serieuze relatie bent gestapt… alleen zijn kan soms best pittig zijn, zeker met de feestdagen die alweer om de hoek komen kijken. Tijd voor je reminder waarom single zijn juist ook een leuke kant heeft. Zo heb je als vrijgezel vaak diepere vriendschappen dan iemand in een relatie, je hebt doorgaans een betere nachtrust en je bent je bewuster van jezelf. Je leert jezelf namelijk goed kennen. Tevens hoef je niemand verantwoording af te leggen en kan je gaan en staan waar je wil. Dus ook een heerlijke soloreis, wedden dat veel koppels daar stiekem van dromen?! Als single heb je de controle over je eigen geluk. Helemaal niet zo ‘eenzaam en zielig’ zoals weleens gedacht wordt. Dus laten we dat vooroordeel direct uit de weg helpen!

Solo seks

En, niet geheel onbelangrijk, ook aan solo seks zitten voordelen. Zo stel je jezelf, als het goed is, niet teleur. Weet jij je lekkerste plekjes te vinden en ben je eigenlijk altijd en overal wel ready to go als je opgewonden bent. Met de speeltjes van EasyToys til jij je single sessie nog net even een niveautje hoger.

MyMagicWand Roze

single

Teazers Orale Masturbator

single

Clitoris Stimulator

single

Mega Masturbator

single

Heb jij iets leuks gespot bij EasyToys dat niet valt onder de Singles Day korting? Geen paniek. Met de kortingscode ‘lottelust’ scoor je 15% korting op niet afgeprijsde artikelen.

Beeld: Pexels.com / EasyToys.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy