Accessoire vertelt wie er een oogje op je heeft

door Julia

Meestal kun je uit lichaamstaal wel opmaken of iemand je ziet zitten of niet, maar sommige mensen zijn ook heel goed in het verbergen hiervan. Of het is gewoon hoe ze zich naar iedereen uiten. Jij denkt dat diegene een oogje op je heeft terwijl dat totaal niet het geval is, awkwarddd!! Dat is nu met deze accessoire verleden tijd.

Het vinden van iemand die jou net zo leuk vindt als jij hem of haar is nog knap lastig, dat vond een groep Engelse studenten aan de Londense Kunstacademie ook. En daarom bedachten zij de Ripple, een accessoire die je vertelt wie van de personen in de buurt er een oogje op je heeft.

Tentakels

De Ripple doet denken aan een set tentakels die je op je schouders bevestigd. Het is een draagbaar aanzetstuk die je aan je rug en schouders klikt, het lijkt ook een beetje op een jurk met van die grote pofmouwen maar dan in de vorm van tentakels. Door middel van sensoren laat het accessoire weten wie jou aantrekkelijk vindt, het gaat altijd om een persoon die bij je in de buurt is. Als de aantrekkingskracht van beide partijen komt dan gaan de tentakels bewegen.

accessoire

 

 

Hoe werkt zoiets dan?

In het accessoire zitten twee draagbare camera’s die meten wie er naar je kijkt en hoe zij naar je kijken. Dit is gebaseerd op eerder onderzoek wat de studenten hebben gedaan, waarbij ze het gedrag van mensen observeerden in sociale situaties. Op deze manier kan het accessoire herkennen wie er in jou geïnteresseerd is. En het bereid je ook nog eens voor om nog aantrekkelijker over te komen; het geeft je namelijk een hint om rechter op te gaan staan, waardoor je een meer zelfverzekerde houding aanneemt. Als de betreffende persoon voor je staat, met zijn of haar gezicht naar je toe, krijg je een tikje op de schouder van de tentakels. Je kunt dan beslissen of je hem of haar ook ziet zitten.

De tentakels reageren als jullie allebei een oogje op elkaar hebben. En als jullie elkaar in de ogen kijken warmt het accessoire op, om je een nog fijner gevoel te geven. Handig niet?!

Flirten van de toekomst

De studenten van de Kunstacademie zeggen te zijn geïnspireerd door de natuur, hoe dieren elkaar het hof maken. En daarbij zijn ze gaan kijken naar de ontwikkelingen van nu, met name de digitale. ‘We zijn minder aanwezig in het echte leven, en dat maakt het moeilijker om face-to-face met elkaar te communiceren. Ook al bevinden we ons constant onder de mensen, we gedragen ons alsof we alleen zijn. Wij geloven dat je met je ogen altijd communiceert, waarmee je verlangt naar het contact maken met anderen. Ripple speelt hierop in en maakt ons meer bewust van wat er om ons heen gebeurt’.

Bron: Ripple
Beeld: Pinterest

Zou jij dit bijzondere accessoire weleens willen uitproberen? Of vind je het pure onzin? Laat het me weten in de comments!

Meer opvallend nieuws:

Bewezen: je bent knapper met een drankje op

Oh so horny: de unicorn dildo

Hater: een datingapp speciaal voor haters

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy