Speeltje van de maand: Senzi Vibrator

door Saskia

We zitten voorlopig nog wel even binnen. Maar de bloemetjes en de bijtjes zijn wel al lekker bezig en dat willen wij natuurlijk ook! Tijd voor een nieuw speeltje van de maand om onszelf mee te trakteren. We zetten graag voor je in het zonnetje: de Senzi Vibrator.

Waarom een Senzi Vibrator?

Het is truly de Audrey Hepburn onder de vibrators. De Senzi vibrator is een prachtig klassiek, subtiel, stijlvol, vormgegeven pinpoint vibrator waarmee je al jouw gevoeligste plekjes gericht kunt stimuleren. Hij heeft 12 verschillende vibratiestanden die super makkelijk in te stellen zijn met de knop op het handvat. Bij de vibrator krijg je een prachtige luxe en discrete opbergkoker zodat je hem niet alleen veilig kan opbergen, maar je de vibrator ook overal mee naartoe kan nemen.

Waterproof

De Senzi vibrator is helemaal waterproof. Je kan hem dus ook meenemen onder de douche of zelfs in bad. Na gebruik is hij heel makkelijk te reinigen met water en een toycleaner of een milde, antibacteriële zeep. De vibrator is daarnaast super makkelijk oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

speeltje

De Senzi Vibrator op een rijtje

  • Voor gerichte stimulatie
  • Elegant design
  • Luxe uitstraling
  • 12 vibratiestanden
  • Waterproof
  • Oplaadbaar
  • Inclusief opbergkoker

Prijskaartje: € 59,95 bij EasyToys.nl

Onze mening over de Senzi Vibrator

De LotteLust-redactie mocht van EasyToys de Senzi Vibrator testen:

Eerste indruk

“Wauw! De verpakking waarin ze komt is heel stijlvol. Klein, zoals het speeltje zelf ook is. En mooi doorzichtig, waardoor je vibrator en het hoesje al gelijk goed ziet. Het is makkelijk open te maken en de oplader en gebruiksaanwijzing zijn netjes in het hoesje opgeborgen. Voor zover je van een gebruiksaanwijzing kan spreken, want deze vibrator spreekt redelijk voor zich. Omdat de vibrator op de zijkant in de verpakking ligt, was ik even bang dat hij wel héél puntig was. Maar wanneer je het speeltje eruit haalt zie je hoe mooi en delicaat de top is afgewerkt. Ik had echt gelijk zin om hem te testen!”

Het gebruik

“Ik had verwacht dat het gebruik van de vibrator even wennen zou zijn, aangezien deze vormgeving heel anders is dan wat ik gewend ben. Maar wauw, alsof het speeltje zelf weet waar ze moet zijn! De eerste keer was mijn lichaam zo overwhelmed dat ik binnen twee minuten klaarkwam. Ik moet wel zeggen dat mijn fantasie al wat voorwerk had gedaan, maar toch!

“Om echt te kunnen vertellen wat deze vibrator voor je kan doen, moest ik hem natuurlijk wat vaker proberen. Gelukkig kon ik er de volgende keren wat langer van genieten en de verschillende standen uitproberen. Vaginaal doet hij niet zo heel veel voor mij, maar wanneer je hem op je clitoris gebruikt is het als een verlengstuk van je eigen vingers. Alleen dan met een much heftiger orgasme!”

Musthave?

“Ik kan nu misschien mijn huis niet uit, maar ik weet nu al dat dit mijn favoriete travel buddy gaat worden. Ik ben echt in love met de maat en de bewaarkoker van deze vibrator. Daarnaast ben ik meer van de clitorale orgasmes en daar is deze perfect voor. Enige nadeel is dat hij niet geruisloos is, dus stiekem op een openbare wc wordt lastig ;) Verder echt een enorme aanrader!”

speeltje

Meer over speeltjes:

Zo gebruik je een speeltje tijdens de sex

Speeltje van de maand: Satisfyer Partner Multifun 2

Zo bewaar je seksspeeltjes

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys ontstaan.

Beeld: Eigen fotografie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy