Dit zijn de duurste sexspeeltjes ooit

door Lotte

Als je een beetje into sexspeeltjes bent, dan weet je dat je voor de crème de la crème wel zo’n honderd euro kwijt bent. Het is even in de buidel tasten, maar ja dan spreek je ook wel van púúr genieten. Maar het kan nog veel, veel duurder… Een geval van geld te veel en orgasmes te weinig…? 

The Royal Pearl

‘De koninklijke parel’ doet meer denken aan een scepter van een of andere Franse koningin uit de 18e eeuw dan aan een trillend speeltje. De vibrator is bezet met goud en de duurste diamanten, saffieren en parels. Voor dit koninklijke genot te ervaren moet je van goede huize komen… Er zit namelijk een prijskaartje van 1 miljoen dollar aan. Ka-ching!

duurste sexspeeltjes

Velv’Or’s King JCobra Solid Gold

Het kostte een Britse goudsmid honderd uur om deze penisring in de vorm van een cobra te maken. Poeh-poeh. Voor deze imposante ring mag je daarom de buidel flink opentrekken, dit speeltje kost maar liefst 110.000 euro.

duurste sexspeeltjes

Nell Pleasure Seed Vibrator

Deze 18-karaat gouden vibrator heeft een prijskaartje van 13.500 euro. Voor dat bedrag krijg je ook een gouden bewaardoosje mét gouden sleutel, zodat jouw peperdure speelgoed veilig opgeborgen blijft.

duurste sexspeeltjes

LELO Inez

Je hebt speeltjes in alle kleuren van de regenboog. Wil je een écht gouden vibo, dan moet je bij LELO zijn. Voor het bijzondere bedrag van 9884,89 euro is deze 24 karaat gouden staafvibrator van jou. Vind je dat goud niet bij jouw – ahum – huidskleur past, dan kun je ook voor de zilveren versie gaan. Die kost ‘maar’ 4880,89 euro.

duurste sexspeeltjes

Betony Vernon String of Pearls Massage Ring

Deze ring met zeven échte parels kun je als sieraad dragen, maar hij komt helemaal tot zijn recht als hands on toy tijdens solosex of een handjob. Voor 4.370 euro gaat-ie over de toonbank.

duurste sexspeeltjes

 

LELO Yva

Heb je het geld niet voor de LELO Inez, dan kun je nog altijd de Yva kopen voor € 2493,89. Deze clitoris vibo belooft meerdere orgasmes op te kunnen wekken en is ook van 24 karaat goud gemaakt.

duurste sexspeeltjes

 

Meer over sexspeeltjes:

Review: MyMagicWand, het populairste sexspeeltje ooit

De beste sextoys voor vrouwen van dit moment

Samen een sexspeeltje gebruiken? Dé 5 beste koppeltoys

 

Beeld: Tumblr, LELO, Betony, Velv’or, Nell, Royal Pearl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy