Waarom een Wand massager je nieuwe favoriete seksspeeltje wordt (en zo gebruik je ‘m)

door Laura

Sinds die ene Sex and the City-scène met Samantha is de Wand massager – ook wel magic wand genoemd – beroemd en berucht. Iedereen is nieuwsgierig naar het populaire seksspeeltje, hoog tijd dat we er meer over vertellen. Het apparaat ziet er een beetje intimiderend uit, maar no worries… het bijt niet, integendeel. Alles over Wand massagers lees je hier.

Massage-apparaat en vibrator is één

In de jaren 60 werden Wand massagers aan vrouwen verkocht als massageapparaten, maar ondertussen wist men dondersgoed waarvoor ze écht gebruikt werden. Naast het masseren van stijve spieren, was de massager namelijk ook heel goed in orgasmes bezorgen.

LELO’s Smart Wand 2

Gelukkig zijn we die schaamte allang voorbij. Sinds de sixties zijn er enorm veel merken die een ‘Wand’ hebben gebracht. Sommige hebben een snoer en andere zijn USB-oplaadbaar. Je hebt ook kleine en grote varianten. LELO heeft recentelijk de Smart Wand 2 uitgebracht in een Medium en Large. De Wand is gemaakt van superzacht siliconen en ondanks dat het een relatief groot seksspeeltje is, ligt het comfortabel in de hand. De Smart Wand is 100% waterproof dus ook geschikt voor onderwater avonturen.

Lelo smart wand massager

Wand massager als seksspeeltje gebruiken

De massager staan bekend om hun enorme kracht. De vibraties zijn een stuk heftiger dan de gemiddelde vibrator en daarom erg geschikt als je moeite hebt met klaarkomen of houdt van intense vibraties. De power gecombineerd met de grote kop zorgt voor diepe, intense vibraties. Een Wand massager will get the job done, maar is daarnaast ook heel geschikt om juist lang te teasen tijdens het voorspel. Dankzij de grote kop kan je partner jouw clit namelijk echt niet missen.

3 tips om aan de slag te gaan met de Smart Wand 2:

  1. Creëer een fijne sfeer: dim de lichten, draai ontspannende muziek.
  2. Ontdek de vele verschillende standen en intensiteiten voor ontspanning en plezier.
  3. Gebruik het voor het ultieme voorspel of soloseks op je erogene zones.
lelo smart wand vibrator

Lekkere plekken om de Wand massager te gebruiken:

  • Nek
  • Rug
  • Onder de voeten
  • Kuiten
  • Ballen
  • Tepels
  • Clitoris

Wand massager als massageapparaat gebruiken

De Smart Wand kun je natuurlijk ook gebruiken om pijn te verlichten en heerlijk te ontspannen. De krachtige trillingen dringen tot diep in de huid en spieren door waardoor spanningen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook bij blessures is de massager een redder in nood: hij zorgt voor een verbeterde doorbloeding in het spierweefsel waardoor je sneller herstelt en minder pijn hebt.

De Wand van LELO is handzaam genoeg om jezelf te masseren, dus je hebt geen partner nodig! What’s not to love?

lelo smart wand 2 vibrator

Meer over sextoys:

Hoe geef je jezelf het beste hoogtepunt?

Fouten die je maakt tijdens het gebruiken van sextoys

De beste lesbische standjes als je een toy gebruikt

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Beeld: LELO/Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy