Review: 3 vrouwen testen revolutionaire Swan Kiss

door Lotte

Na de Womanizer Pro, lag er wéér een ‘high-end’ seksspeeltje op het testpanel te wachten om getest te worden! Net als de Womanizer is de Swan Kiss een echt revolutionaire toy! Wil je weten wat ons driekoppige panel ervan vond? Lees gauw verder!

Wat is de Swan Kiss en hoe werkt-ie?

De Swan Kiss is een van de vibo’s uit de Swan Vibes-lijn. Stuk voor stuk kwaliteitstoys met een slimme vorm en technologische hoogstandjes. Wat de Swan vibo’s uniek maken is dat je niet met knopjes de trillingen regelt. Nee, de Swan maakt gebruik van de Squeeze Control. Om de vibo te laten trillen, knijp je in de vibrator in plaats van te drukken. Dat levert een nieuwe leuke manier op om je lichaam te ontdekken tijdens solosex. Je kunt de Swan Kiss namelijk op allerlei soorten manieren gebruiken. Inwendig en uitwendig: welke kant dan ook! Het mond-vormige stuk kun je zowel op je clitoris als je G-spot gebruiken. En als je het dikste gedeelte naar binnenbrengt, kun je dankzij de Squeeze Control je bekkenbodemspieren op de proef stellen én tegelijkertijd sterker maken, of course.

swan kiss

Tegen vermoeide handjes van al het squeezen, is er de Mimic Mode Technology. Door eenmalig te drukken op de aan-knop zet je de Mimic Mode aan. Vervolgens creëer je door zelf te squeezen een eigen patroon tot aan 20 seconden. Stop en de Swan Kiss zal het door jouw gesqueezde patroon oneindig volgen.

Ons panel heeft getest…

De Swan Kiss komt in een luxe doosje met een mooi opbergtasje, USB-oplader. De vibo is gemaakt van zacht 100% siliconen en is compleet waterproof. Het speeltje is verkrijgbaar in roze en teal.
swan kiss

Anouk (26)

Relatie: 2,5 jaar met een man

Testniveau: rijkgevuld nachtkastje

Eerste indruk

“Wauw, wat een cool ding! Ik moest even uitvogelen waar je wat steekt en hoe. En toen bleek dat eigenlijk alles mogelijk was, haha.”

Uitstraling en vorm

“Je ziet gelijk dat het een speeltje is van hoge kwaliteit. Niet te veel poespas, zacht materiaal en classy uitstraling. Over de vorm is goed nagedacht. Zo’n ‘mondje’ als clitoris stimulator is ook heel slim gecreëerd. Ik weet niet precies hoe en wat, maar het voelt een stuk anders én beter dan de trillende oortjes van zo’n rabbit-vibo.”

Standen en trillingen

“Je weet hoe ze bij van die dildofeestjes de kracht van de vibrator testen op het puntje van je neus… Nou als je dit doet met de Swan, krijgt de neus vast een orgasme! Damn, deze trillingen zijn echt de beste ooit. Héél hard en diep. En dat terwijl hij nog heel geruisloos blijft, is heel indrukwekkend. De eerste keer dat ik hem gebruikte kreeg ik binnen een paar minuten een orgasme. En daarna binnen een paar minuten weer één. En zo intens, ik lieg niet, dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg…”

Gebruik en pluspunten

“Het uitwendige gebruik (op le clit) van de Swan Kiss was dus helemaal goedgekeurd. Toen was het natuurlijk tijd om het eens inwendig te proberen. Een vibo laten trillen met je eigen vayayay spieren, wat een fantastische wereld waar we in leven! Dat dacht ik. Totdat ik hem in deed. En ik squeezde, en ik squeezde en squeezde en squeezde. Ik squeezde me een ongeluk. En de Swan. Deed. Niks. Ik nam hem uit, omdat ik dacht dat hij misschien uit zou staan. Maar helaas. Ik probeerde nog een paar keer te squeezen alsof m’n leven ervan af ging, maar zonder succes. Ik hoop dat andere vrouwen meer succes hiermee hebben. Misschien moet ik mijn kegeloefeningen weer op gaan pakken…”

Musthave?

“Yes, yes, yeeees! Dit is mijn nieuwste favoriet, naast de Womanizer Pro. Desondanks dat het zelf-squeezen niet ging, geef ik niet op. Ik ga het gewoon later weer proberen. In de tussentijd geniet ik volop van de andere opties van de Swan. Ik ben misschien gewoon meer een Mimic Mode-kind of girl…”

SCORE: 8,5

Sandra (27)

Relatie: vrijgezel, hetero
Testniveau: leek

Eerste indruk

“Mooi, chique uitstraling bijna, en de titel op de verpakking maakt wel heel nieuwsgierig: ‘Squeeze, tease & please’.”

Uitstraling en vorm

“De verpakking ziet eruit als een cadeautje, het valt echt op dat er aandacht aan is besteed. De handleiding zit in een mooi boekje en de vibrator zelf is verpakt in een satijnen zakje.”

Standen en Trillingen

“Ik vond het wel lastig om zelf te achterhalen hoe je de Swan gebruikt. Het is duidelijk hoe hij aangaat en vervolgens hoef je alleen te knijpen in de zijkanten, maar het gebruik van de Mimic Mode moet je echt even kijken in de gebruiksaanwijzing. Als je de Swan ook wil kopen, zou ik adviseren om die eerst even checken.”

Gebruik en pluspunten

“Je kunt de Swan opladen met een USB-kabel, wat ik heel handig vind. Dat is tegenwoordig misschien gebruikelijk, maar mijn laatste vibrator was er een met een batterij…”

Musthave?

“Zeker een musthave! De Swan heeft een langzame opbouw, wat ik heel prettig vind, dit sluit helemaal aan bij de ‘tease’ op de verpakking. Vooral voor je clitoris is-ie heel fijn, vaginaal vind ik hem wat minder ik denk dat dat voornamelijk te maken heeft met de grootte. Hierdoor moet je veel moeite doen om hem echt goed te voelen van binnen, al moet ik wel zeggen als je je best doet, er de tijd voor neemt dan kan ook de Swan je een heerlijk intens vaginaal orgasme geven.”

SCORE: 7

Nina (25)

Relatie: Vrijgezel, hetero

Testniveau: leek

Eerste indruk

“Ik ben geen vibo-meisje, weinig ervaring met alles van zulks. Maar ik heb mannen even afgezworen, dus je moet wat. De Swan Kiss werd het. Ik was gefascineerd door de beschrijving ‘twee krachtige motoren’ en ‘oplaadbaar via usb-stick’. Oké.”

Uitstraling en vorm

“De verpakking is mooi, de Swan is roze, voelt glad en lijkt nergens op een vibo zoals ik ze ken. De Swan heeft aan de bovenkant ‘dikke lippen’, een verdikking en daarna een dikkere verdikking. In de dikkere verdikking zit ook de batterij, die je dus supermakkelijk via een usb-kabel kan opladen. De instructies lijken duidelijk, maar twee testrondjes waren nodig voordat ik er handigheid in kreeg. De handleiding checken is dus wel een must.”

Standen en Trillingen

Je kunt vrij vibreren: hoe harder je knijpt, hoe harder de Swan vibreert. Maar je kunt ook een programma instellen met de Mimic Mode, een riedeltje vibraties dat zich herhaalt. Daarnaast kun je ‘m zelf vasthouden, vastklemmen tussen je benen of inbrengen. Het riedeltje instellen is vooral handig als je ‘m vastklemt of inbrengt zodat je je handen/ vingers vrij hebt voor andere dingen.

Gebruik en pluspunten

De prestaties van de Swan. Ja. What to say. Zoals ik al zei: ik ben geen vibo-meisje. Er ligt er wel een ergens in mijn nachtkastje, met stoflaag, maar echt fan was ik niet. Ik herinner me vooral een week gevibreerde punani. Maar dat was in het pre-Swan tijdperk. Nu heb ik heel goede hoop op een fijne samenwerking van de Swan. Het was wennen, aftasten, oefenen, ritmes instellen, maar vooral: het was leuk. Een nieuwe sensatie en zo lang er geen man is, vermaken Swan & ik ons prima. En als er toch een meneer blijft slapen, zal ik ‘m aan de Swan voorstellen.

Musthave?

Oh yeah!

SCORE: 8

EINDSCORE VAN TESTPANEL: 7,8

Swan Kiss bestellen met korting?

Nieuwsgierig geworden naar de Swan Kiss? Bij Pabo.nl kun je tijdelijk bestellen met 15% korting als je onze exclusieve kortingscode gebruikt: LOTTE15.

Bestel de Swan Kiss!

swan kiss vibes pink teal

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy