De beste lesbische standjes als je een sex toy gebruikt

door Laura

Zoek je nog een manier om je seksleven nieuw leven in te blazen? Dat doe je natuurlijk door de sleur te doorbreken en iets nieuws te proberen. Combineer deze toys met deze standjes en je slaat twee vliegen in één klap. Toy, toy, toy!

Beste speeltjes voor lesbiennes

GIGI 2

Oh. Em. GI-GI! Maak kennis met de GIGI 2 van sexual wellnessmerk LELO. Je raadt het misschien al. Dit speeltje is een G-spot vibrator, maar kun je ook net zo gemakkelijk als clitorisstimulator gebruiken. Deze lovetoy brengt je soloseks naar een hoger level. Dankzij de gebogen en platte top stimuleer je je G-spot optimaal. Of je nou geniet van een zachte trilling of liever geprikkeld wordt door een heftige. Gigi 2 heeft een grote range. Dankzij de vier eenvoudige knoppen heb je je vaste stand zo bereikt.

Shop GIGI 2

lelo gigi

Ora 3

Kun je geen genoeg krijgen van orale sex? Laat je partners tong even rusten en gebruik de Ora 3 voor dezelfde heerlijke sensatie. Dit Ora speeltje is uniek vanwege het ronddraaiende stimulator. De PreMotion-technologie maakt gebruik van een stevigere en nauwkeurigere roterende beweging, voor 25% snellere, echt aanvoelende orale stimulatie. De genotsknop roteert en trilt, als een tong, maar dan beter. Oeps sorry, schatje.

Shop Ora 3

lelo ora

Sona 2 Cruise

Het populairste speeltje van LELO is zonder twijfel de clitoris stimlator Sona. Er zijn zelfs drie versies van. De meest geavanceerde is de Sona 2 Cruise. De Sona was al een krachtpatser en de 2 Cruise versie is nog beter. Cruise control voorkomt dat de Sona 2 Cruise zijn kracht verliest als je – naar mate je meer opwonden raakt – de sex toy harder tegen je lichaam drukt. Net wanneer jij het nodig hebt, geeft de Cruise extra gas. Wanneer je merkt dat je partner bijna komt, kun jij haar dus het duwtje over de rand geven.

Shop Sona 2 Cruise

LELO SONA 2 CRUISE clitoris stimulator

LELO is wereldwijd het toonaangevende merk van intieme lifestyle producten. Met de lancering in 2003 veranderde LELO het uiterlijk, het gevoel en de functie van intieme massageapparaten. Wat ons betreft een next level merk die producten maken die zeker niet misstaan op je nachtkastje.

Fijnste standjes

Omgekeerde face sitting

Je vriendin ligt plat op de bed en jij hangt met je vulva boven haar gezicht. Terwijl ze jou beft, kun je haar bevredigen met de GIGI sex toy. Begin op haar clit en als ze dat lekker vindt kun je op zoek gaan naar haar G-spot.

Face-to-face

Houd je van romantiek en intimiteit? Dan is dit standjes perfect voor jullie! Er is veel oogcontact, een goed uitzicht op je lief en de mogelijkheid om zowel je vingers als seksspeeltjes te gebruiken. De Ora 2 is perfect bij dit standje.

Op schoot

Je neemt plaats op bed met de benen wijd en je vriendin neemt voor jou plaats met de rug naar je toe. Jij als ‘grote spoon’ neemt de leiding en legt je vriendin in de watten. Je kan haar nek kussen, borsten en tepels strelen terwijl je haar clit stimuleert met een toy. Wij tippen de Sona 2 Cruise voor dit standje.

Bonustip: nog een amazing standje is de Amazone. Bekijk hier dit intieme en krachtige standje.

Meer over toys:

5 interessante feitjes over masturberen

Review: 3 vrouwen testen de Sona Cruise

5 manieren om sextoys te gebruiken

Beeld: Pexels, LELO

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy