Zo krijg jij een orgasme zonder uitwendige clitorisstimulatie

door Gina

Wie denkt dat je alleen kan klaarkomen via clitorisstimulatie moet snel gaan experimenteren! Want er zijn genoeg andere manieren om vrouwen een intens orgasme te geven – en ze kunnen zowel solo als met zn tweeën uitgevoerd worden. Read & learn!

G-spot

Ja, de G-spot bestaat écht. Het is namelijk de binnenkant van de clitoris die je stimuleert. De clit is meer dan het knopje tussen de schaamlippen. Het reikt nog verder uit (zie afbeelding hieronder). Deze magical spot bevindt zich ongeveer 3 centimeter diep in de vagina. Je kunt de G-plek vinden door je wijsvinger en middelvinger (twee vingerkootjes) – of die van je partner – in de vagina te brengen wanneer je opgewonden bent. Wanneer er een kom hier-beweging wordt gemaakt (richting de buik) kan de achterkant van de clitoris gestimuleerd worden. Het voelt als een sponsachtig weefsel en heeft een andere structuur dan de rest van de (meestal ribbelige) vaginawand. Volgens de ladies die ons voorgingen zorgt stimulatie van de G-spot voor een veel diepere opwinding die zich langzaam uitbreidt. Hierdoor voel je de piek minder duidelijk, maar is het orgasme wel heel intens! Hmmmm…

Beeld: Kom je ook? – LotteLust/Laura Hiddinga

Het tepelorgasme

Je tepels zijn een van de erogene zones. Dit zijn plekken op het lichaam die voor seksuele opwinding zorgen bij aanraking. Zo kun je je tepels stimuleren met je vingers, mond en tong. Denk maar aan knijpen, rondjes draaien en zuigen en likken. Het is belangrijk om rustig te beginnen en het steeds meer op te bouwen. Helaas is een tepelorgasme krijgen niet voor iedereen weggelegd. Slechts 29 procent van de vrouwen kan een tepelorgasme ervaren. Het hangt er vanaf hoe gevoelig jouw borsten of tepels zijn. Let’s find out?

Anaal orgasme

Het is begrijpelijk dat klaarkomen door anale seks onmogelijk klinkt. Je anus is toch niet ‘gemaakt’ voor seks, dus waarom zou je dan klaar kunnen komen door anale stimulatie? Surprise, surprise… het bestaat echt! Maar hoe dan? Het kan zowel via uitwendige stimulatie van de anus als inwendige stimulatie. Lees alles over een anaal orgasme in onze orgasmeguide ‘Kom je ook?

Cervix

De baarmoedermond – ook wel cervix genoemd – bevindt zich helemaal achterin het vaginakanaal en kan heel lekker aanvoelen wanneer je hem stimuleert. Je kunt dit plekje het beste voelen wanneer je gehurkt zit, omdat het diep in je vagina zit. Wanneer je haar gevonden hebt kun je haar het beste stimuleren door met je vingers – of die van je partner – te strelen en masseren. Ook kan je de penis van je lief of seks speeltjes gebruiken voor stimulatie.

Voor sommige vrouwen kan dit plekje echter ook als pijnlijk ervaren worden. Het is dus belangrijk dat je opgewonden genoeg bent. Een ontspannen omgeving, een vertrouwde partner en goed voorspel is hiervoor erg belangrijk. Neem samen – of alleen – de tijd, want wanneer je niet geil genoeg bent kan de baarmoedermond gespannen zijn en pijnlijk aanvoelen.

Keelorgasme

Klaarkomen via je keel? Ja, ook dit is mogelijk! Diep in de keel zit namelijk een erogene zone, een zenuw die in verbinding staat met de baarmoederhals. Maar hoe kan je tot je hoogtepunt komen? De beste positie hiervoor is om met je hoofd over de rand van het bed te gaan liggen, zodat je partner dieper in je keel kan gaan en jij minder geneigd bent om te kokhalzen. Laat hem het meeste werk doen door voorzichtige stootbewegingen te maken en kijk samen wat werkt en wat niet. Communicatie is hierbij erg belangrijk en maak van te voren afspraken! Bij de meeste pijpbeurten stel je jezelf namelijk vrij onderdanig en kwetsbaar op. Een keelorgasme schijnt heel intens te voelen – de keel begint te gloeien en er gaat een golf van genot door je lichaam. Sounds good!

Lees meer over orgasmes:

Kunnen mannen een orgasme faken?

Het vrouwelijk orgasme: 8 belangrijke waarheden

Geniet langer! Zo stel je je orgasme uit

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy