Geniet langer! Zo stel je je orgasme uit

door Lotte

Sex is lekker en klaarkomen is het hoogtepunt. Maar te snel klaar komen kan ook weleens frustrerend zijn. Voor je partner maar ook voor jezelf. Het uitstellen van een orgasme kan een enorme boost geven aan je sexleven.

Nu kan je natuurlijk op het moment dat je het orgasme voelt aankomen denken aan iets heel sexloos. Zoals je schoonmoeder. Dat is een manier, maar het gevolg is dat je dan helemaal geen zin meer hebt. Er zijn fijnere manieren om je orgasme uit te stellen.

1. Houd je kleren aan

Het is zo. Er is niets lekkerder dan elkaar de kleren van het lijf scheuren. Om je orgasme uit te stellen kun je je kleren beter iets langer aanhouden. Neem de tijd om van elkaar te genieten en neem meer tijd voor het voorspel. Ook met kleren aan kun je het spannend en heet maken. Geniet van elkaar zonder direct naakt te zijn.

2. Vermijd je lekkerste plek

Vraag je vriend je te plagen en zorg dat hij je nu juist niet raakt waar jij geheid een orgasme van krijgt. Sex is meer dan alleen recht op je doel afgaan. Binnen de kortste keren een sidderend orgasme is heerlijk natuurlijk. Maar je vriend kan jou ook opwinden zonder je op de juiste plek te raken. Net erlangs bijvoorbeeld kan je gek maken van verlangen. Zo stel je je orgasme uit, verhoog je de opwinding en uiteindelijk kom je ook heftiger klaar.

3. Masturberen

Hoe opgewonden je bent, hoe eerder je klaarkomt. Als je dezelfde dag solosexen verlaag je het verlangen naar een orgasme waardoor je het langer uithoudt tijdens een sexpartij.

4. Randje fietsen

Als je je lichaam goed kent, weet je ook wanneer je orgasme komt. Neem even pauze als dat moment zich aandient. Rust uit of focus op andere delen van elkaar. Jij weet het beste wanneer je tegen een orgasme aanzit dus het is in dit geval belangrijk dat je duidelijk bent. Als je orgasme dan eindelijk komt, omdat een man die je steeds naar de rand brengt en dan stopt om je nog verder over die rand te krijgen is zeer zeker de moeite waard.

5. Switch it up

Door iedere keer een ander standje te doen, neemt de druk tijdelijk af . Zit je bijna op je hoogtepunt? Wissel naar een standje die iets minder gevoelig is zodat je niet direct klaarkomt.

Heb jij zelf nog fijne ideeën om je orgasme uit te stellen? Deel ze hieronder!

Lees meer over orgasmes:

‘Gouden trio’ is de sleutel tot het vrouwelijk orgasme

Moeite met klaarkomen? Deze toys helpen je op weg

Een mentaal orgasme: klaarkomen zonder aanraking

Beeld: Pinterest

1 reactie

Micky McMurter 8 april 2021 - 17:10

Waarom moet je aan je schoonmoeder denken om je orgasme uittestellen? Absurd gewoon en discriminerend tenzij je een heel lieve en sexie schoonmoeder hebt dan ben je klaar voordat je het tegen kan houden Om welke reden schoonmoeders altijd zo negatief beoordelen? Ik ken alleen maar lieve schoonmoeders. Hou daar eens mee op!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy