Zijn orgasme uitstellen? 7 easy tips

door Lotte

Te vroeg klaarkomen. Het kan de beste overkomen. Willen jullie langer van elkaar genieten? Vergeet dubieuze pillen en zalfjes. Probeer deze tips eens…

Wat je in ieder geval nooit moet doen is geïrriteerd raken, dan kwets je hem. Uitgebreid praten over deze issue is vaak ook niet met succes. Vroegtijdige ejaculatie heeft vooral te maken met spanning en stress. Gebruik deze tips!

1. Laat hem een aantal keer per week masturberen inclu hoogtepunt. Op deze manier is hij minder ‘geladen’ als jullie het doen.

2. Wat nóg beter werkt is, als hij één of twee uur voordat jullie gaan sexen al klaarkomt. Dan is de grootste geilheid er al af en kunnen jullie langer genieten.

3. Bij mannen die vaak last hebben van vroegtijdig klaarkomen, worden ze er zelf ook door verrast. Zorg dat hij zichzelf traint om beter aan te voelen wanneer hij bijna klaarkomt.

4. Lekker simpel: neem gedurende de sex even pauze. Na vijf minuutjes het ene standje, stop je even om te knuffelen en te strelen tot zijn opwinding een stuk is gedaald. Dan ga je weer over op een ander standje. Blijf steeds na 3 à 5 minuten wisselen van standje.

5. Gebruik veel glijmiddel. In dit geval liever wat te veel dan te weinig. Het zorgt ervoor dat de wrijving veel minder is.

6. Een condoom gebruiken kan ook helpen. Je weet toch hoe vaak zeggen dat ze minder voelen met een rubberen jasje om? Nou, komt dat nu even mooi uit…

7. Probeer het eens met een cockring. Dit speelt zorgt ervoor dat hij het langer kan uithouden en zijn erectie hard blijft. Meer weten over het gebruik van je cockring lees je in dit uitgebreide artikel.

 

 

Meer tips voor betere sex:

Waarom mannen hem niet omhoog krijgen met condoom

Hoe gebruik je een cockring/penisring?

5 aftrek technieken om hem te verwennen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy