Onderzoek: slechte sex door smartphones?

door Lotte

Tegenwoordig duikt iedereen liever het bed in met zijn smartphone dan met hun geliefde. Ze hebben meer oog voor hun digitale sidekick dan voor hun lover van vlees en bloed. Oei! Het is voor ons ook geen verrassing om een onderzoek te lezen dat bevestigt dat stelletjes vinden dat hun sexleven kut is geworden vanwege mobieltjes. 

Om precies te zijn vindt een derde dat het sexleven de mist is gedaan met de komst van smartphones in het bed. Dat blijkt uit onderzoek onder 3000 Nederlanders.

Déjà vu!

Volgens sexuologe Bianca van Moorst gebeurde er hetzelfde toen de televisie vroeger in de opkomst kwam. “En nu de telefoons: cliënten met dit soort klachten zeggen dat ze het idee hebben dat de apparatuur hun leven beheerst. Maar volwassenen zijn natuurlijk de baas over hun eigen spullen, niet andersom”, aldus Van Moorst tegen de krant.

Slechte sex door smartphones. Tja, wat doe je ertegen? Natuurlijk heel simpel: Laat die telefoon, tablet en laptop eens een avond voor wat ze zijn en steek energie in elkaar. Het doet heel veel voor de intimiteit in je relatie. Bye bye slechte sex. It’s worth a try!

Bron: NU.nl

 

Meer onderzoeken over sex:

– Pijn is fijn!

– Vrouwen zijn nooit hetero

– Waarom je altijd valt voor foute mannen

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy