Sexy verhaal: Liefdesbrief

door Myrthe

Lieve jij,

Op mijn kalender stipte ik in fluoroze de dagen aan die we elkaar zouden zien zodra de afspraak gemaakt was. Maar toen zei jij een afspraak af, en daarna deed je het nog een keer, en toen moest ik het fluoroze doorstrepen omdat ik de kalender ook gebruik om de tel bij te houden van het aantal keer dat we elkaar sinds september al hebben gezien. Dat was niet zo leuk en het maakte mijn zo al niet bijster mooie kalender nog lelijker. Sindsdien kleur ik de dagen dat we elkaar zagen pas achteraf roze. Het aftellen doe ik in mijn hoofd. In dagen, en daarna in uren.

Zaterdag, dat is nog vier dagen, nog ongeveer vier keer 24 uur, zelfs al iets minder. Ik zie nu al voor me hoe ik wellicht weer een aantal minuten te vroeg zal parkeren in de straat waar jij woont. Ik blijf nog even in de auto zitten, check vlug nog wat onbelangrijke dingetjes op mijn telefoon, terwijl ik een paar keer in de richting van je huis kijk, mezelf afvragend wat jij op dat moment aan het doen bent. Ik sla de deur van de auto dicht, terwijl ik diep ademhaal om mijn huppelende hart tot bedaren te brengen.

Ik bel aan, hoor hoe je de trap afrent. Ik kan niet stoppen met glimlachen als jij de deur hebt opengedaan en me binnenlaat. Je verwelkomt me met woorden en een zoen. Jouw zachte lippen op de mijne benemen me even de adem. Ik vlucht de trappen op, blijf staan op de derde trede en sla mijn armen om je heen, duw mijn lichaam tegen het jouwe. Ik voel onmiddellijk hoe jij op mijn omhelzing reageert. Je kreunt in mijn oor, legt je ene hand in mijn nek en je andere hand op mijn onderrug. Onze monden vinden elkaar, ik klem je onderlip even tussen mijn tanden, laat daarna mijn tong op zoek gaan naar de jouwe. Mijn handen strelen over je rug, glippen onder je shirt en glijden over je bovenlijf. We kussen en we strelen. De minuten tikken voorbij, terwijl we nog altijd niet verder zijn geraakt dan de gang.

Dan laat je me los, duwt me een beetje opzij zodat je me voorbij kan lopen. Je neemt mijn hand vast, leidt me mee naar boven, niet naar de woonkamer op de eerste verdieping, maar naar de tweede verdieping, recht de slaapkamer binnen. Ik giechel een beetje terwijl ik vlug de riempjes van mijn sandalen losmaak en op blote voeten op het bed ga staan. Je kijkt me recht in de ogen als je voor me staat en ik voel hoe er in mijn lichaam van alles wakker wordt. Ik trek je T-shirt over je hoofd, voel hoe jij hetzelfde doet met mijn bloesje. Je huid voelt warm als je je bovenlichaam tegen het mijne drukt. De stof van mijn beha zit heel hard in de weg en ik ben blij dat jij er blijkbaar net zo over denkt en met vaardige vingers de sluiting van mijn beha losmaakt. Je schuift daarna voorzichtig de bandjes over mijn schouders naar beneden, laat je vingers verder glijden in de richting van mijn tepels. Je vangt ze tussen wijsvinger en duim en knijpt er in, lang en hard. Ik hap naar adem, duw mijn onderlichaam tegen het jouwe aan, laat mijn hoofd achterover vallen. Je laat mijn tepels los op het moment dat ik mijn evenwicht lijk te verliezen, houdt me recht door je handen op mijn kont te leggen. Net als ik lijk je plots te beseffen dat ook daar nog van alles in de weg zit. Een paar tellen later heb je mijn riem én mijn jeans opengemaakt en duw je alle stof die nog rond mijn lichaam zat over mijn billen naar beneden. Ik schop mijn broek helemaal uit, stap uit mijn slipje. Helemaal naakt laat ik me achterover vallen op het zachte bed. Mijn tepels schreeuwen om je vingers, mijn tong wil de jouwe voelen, mijn hele lichaam hunkert naar het jouwe.

Je trekt snel ook de rest van jouw kleren uit en komt dan naast me op het bed liggen. Ik draai me onmiddellijk naar jou toe, leg mijn hoofd op je borstkas, streel met mijn vingers je buik. Ik voel en hoor hoe je ademhaling versnelt als ik mijn handen over je dijen laat glijden, mijn vingers af en toe laat afdwalen in de richting van je liezen. Ik kan mezelf niet meer bedwingen, ga met gespreide benen bovenop je zitten en schuif net zover achteruit tot ik met mijn tong je tepels kan raken. Voorzichtig neem ik ze een voor een even tussen mijn tanden, schuif daarna nog wat verder achteruit en trek een spoor van zoenen van je navel tot je onderbuik. Mijn tong raakt het topje van je penis. Ik lik aan je eikel, laat mijn vingers ondertussen tussen je benen strelen. Ik voel je verlangen naar mij groeien met elk likje, met elke aai. Ik kruip weer omhoog, laat mijn onderlichaam vlotjes over jouw stijve penis glijden en druk mijn lippen op de jouwe. Je duwt je tong mijn mond binnen en grijpt mijn billen. Ik kreun als ik voel hoe jij steeds harder en sneller bij me binnen stoot. Ik verberg mijn hoofd in je hals, als je je nagels in mijn billen zet. Het scheutje pijn mengt zich onder het genot, maakt alles nog zoveel intenser.

Onze lichamen zijn ondertussen verworden tot één brok smeulende hitte en net op het moment dat ik mezelf helemaal dreig te verliezen, voel ik hoe ook jij bijna op dat punt bent aangekomen. Ik geef mezelf helemaal over aan jou, registreer vaag dat jouw ademhaling en de mijne eenzelfde snelle tempo hebben aangenomen. Je stoot een diepe grom uit als je voor de laatste keer heel diep bij me naar binnen dringt en duwt daarmee ook mij over de rand. We blijven daarna nog een hele tijd zo liggen, onze lichamen nagloeiend, uitgeput en slap, maar helemaal in elkaar verstrengeld.

Maar, lieve jij, evengoed zitten we de hele avond gewoon samen op de trap in je tuin, een glas wijn in de hand, te genieten van de ondergaande zon en de rust. Af en toe geef je me een onverwachtse zoen, af en toe geef ik er jou een. We praten een beetje, over om het even wat. Of we praten niet, genieten woordenloos van elkaars gezelschap. Ik kruip dichter tegen je aan naarmate de avond vordert, de zon minder warmte geeft en de schemer een kille bries met zich meebrengt. In je oor fluister ik iets over Madrid of Parijs, of over alletwee. Je kijkt me glimlachend aan, geeft me opnieuw een zoen. En als de fles wijn leeg is, sta ik op. Het afscheid nemen in de gang wordt nog even heel erg spannend als het gekus een beetje te onstuimig wordt, mijn handen zich spontaan een weg banen onder je shirt, mijn vingers jouw gevoelige tepels moeiteloos weten te vinden. De trap naar de slaapkamer is vlakbij, maar we slagen er toch in elkaar los te laten. Ik stap de deur uit in de richting van mijn wagen, voel dan al het gemis.

Maar lieve jij… misschien moeten we gewoon maar laten gebeuren wat het ook is dat gebeuren zal. Ik denk dat het ondertussen duidelijk is dat wij daar best goed in zijn, jij en ik, wij…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy