Dirty talk: met deze woorden maak je hem gek

door Kim

Een man is naast visueel ook auditief ingesteld. Althans, zeker in de slaapkamer. Niets doet zijn bloed harder pompen dan de combinatie van het zien van jouw schone verschijning en het horen van jouw zwoele stem. Vooral als die zwoele stem vulgaire woorden over de slaapkamervloer strooit.

Kun jij wel een lesje dirty talk gebruiken? Lees dan snel verder. Met deze stoute praatjes zit je gegarandeerd gebakken.

Daniël! Mike! Julian!

Simpel, maar altijd raak is het noemen van zijn naam. Het is een enorme ego boost als zijn eigen naam tijdens de daad gekreund, gefluisterd of geroepen wordt.

Geef hem het gevoel dat hij het goed doet

Bevestigende woorden zijn ook een pluspunt! Als hij ergens mee bezig is en jij er met volle teugen van geniet, laat dit dan weten. “Ja, precies daar! Oh…! Ga door, ga door! Niet stoppen!”

Hij is de enige voor jou

Laat hem weten dat je hem en alleen hem wilt. “Ik wil je. Ik wil je nu. Ik wil je voelen. Ik wil je aanraken. Ik wil je proeven. Ik wil je naakt en ik wil je bezweet.”

Wat hij met jou doet

In het rijtje bevestigende woorden hoort ook thuis aan hem te laten weten hoe opgewonden je van hem wordt. “Je maakt me (drijf)nat.” of “Ik word zo geil/hitsig van je.”.

Spreek je verlangen uit

Zijn jullie verzonken in de passie van het moment? En is dat iets waar je al de hele dag naar hebt verlangd? Ook dit scoort punten. “Oh… ja… ik heb hier de hele dag naar verlangd. Ik denk al de hele dag aan jouw harde pik.”, maakt hem gek. Het idee dat je uren naar hem hebt lopen smachten, is natuurlijk het grootste compliment dat hij kan krijgen.

Streel zijn ego

Gewoonweg aangeven dat het lekker is doet het altijd goed. “Fuck! Het is zo lekker! Je voelt zo lekker! Dit voelt zo goed!” Je zegt in principe dat hij goed is in bed en dat wil elke man horen.

Streel zijn ego 2.0

Geef hem complimenten over zijn uiterlijk.

“Je bent zo sexy.”

“Wat heb je toch heerlijke billen.”

“Lekker ding.”

“Je hebt een prachtige pik.”

Wederom een ego boost. Het is nu eenmaal een feit dat mannen veel beter hun best doen als ze zich goed voelen over zichzelf. En hé, dat is voor jou ook alleen maar leuk!

Een beetje porno is best oké!

Lekker grof en lekker plat, dat moet natuurlijk kunnen. Vooral als jullie een potje keihard aan het rampetampen zijn. “Harder! Sneller! Dieper!” of “Pak me! Neuk me! Neem me nu!”.

Geef hem de macht

Door te zeggen dat hij de leiding heeft en dat je alles doet wat hij wilt kom je gegarandeerd op nummer 1 te staan. “Doe wat je wilt met me” of “Vanavond ben ik jouw slaafje”.

De finish

Gaat hij klaarkomen? Laat dan weten waar hij mag finishen.

“Ik wil dat je me volspuit.”

“Ik wil je leegzuigen.”

“Ik wil dat je over mijn billen heen komt.”

You catch the drift

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Meer over dirty talk:

Zes redenen waarom dirty talk zo leuk is

10 opwindende zinnen om in zijn oor te fluisteren

Dirty talk: Vrouwen delen hun meest succesvolle sexting berichten

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy