Dirty talk: Vrouwen delen hun meest succesvolle sexting berichten

door Julia

Dirty talk, we weten allemaal dat je hem hiermee in de juiste mood brengt maar soms heb je echt even geen inspiratie. Wij helpen je op weg! Of liever gezegd de vrouwen die zo lief waren om hun meest succesvolle sexting berichtjes met vieze praatjes te delen.

Aan de vrouwen werd de volgende vraag gesteld: Wat is het stoutste bericht dat je ooit naar een man hebt gestuurd? En vervolgens kwamen hier de meest uiteenlopende antwoorden uit. Van zeer ondeugende berichten tot heel creatieve. Check ze hieronder.

Lekker direct

‘Ik kan me herinneren dat ik een nieuw lingerie-setje had gekocht en daarna mijn vriend het volgende stuurde: ‘Net lingerie gekocht, ik kan niet wachten tot je het van mijn lijf afrukt. Hij zei dat hij na dat bericht even diep adem moest halen’. Elizabeth (25)

‘Wat voor mij altijd werkt is hem een foto sturen van mijn borsten. Dit maakt hem al vrij hitsig, maar dan zeg ik er nog achteraan: Ja, maar ze zien er nog beter uit als jij eroverheen klaarkomt.’ Claire (24)

Fantasie

Voor de 23-jarige Rebecca waren de appjes over zijn fantasieën de meest succesvolle: ‘Ik zeg tegen hem dat hij me als zijn persoonlijke speeltje mag gebruiken, hij mag me plagen, bijten, vastbinden en aan mijn haren trekken. We woonden een tijd lang best ver uit elkaar en als ik dan voor onze ontmoetingen keer op keer zijn fantasieën beschreef, maakte dat onze reünie nog erotischer’.

Dit ga ik met je doen

Het meest succesvolle en meest stoute bericht wat Sara (26) ooit stuurde was: ‘Ik zoen je over je hele lichaam, noem je Daddy en laat je zo snel klaarkomen dat je zou willen dat je meer had’. Ik neem aan dat ze refereert naar de hoeveelheid sperma. Ja, heel ondeugend deze.

Onder school/werktijd

‘Mijn ex en ik hadden een lange-afstandsrelatie en deden dus veel aan sexting. Ik kan me nog een moment herinneren dat we dit deden terwijl ik in de les zat. Het ging er niet eens om wat we naar elkaar stuurde dat zo stout was, maar meer om het feit dat ik op school zat en net deed alsof ik naar de leraar aan het luisteren was. Terwijl ik dus stiekem geile berichtjes over en weer stuurde met mijn vriendje’. Ruby (24)

Naakt, naakt, naakt

‘Ik was in het appartement van mijn vriend, toen hij aan het werk was. Ik stuurde hem om de zoveel tijd een berichtje waarin ik beschreef wat ik aan het doen was, naakt. Zoals: ik zit nu achter je bureau, naakt. Ik lig nu in je bed, naakt. En ik had net iets laten vallen dus ik moest het schoonmaken, naakt’, Rachel (24)

Slipje op de post

Deze vrouw vond het wel spannend om haar lingerie op te sturen, via de post! ‘Ik heb ooit mijn slipje opgestuurd naar een jongen die in Ierland woonde’, Azalea (23)

Bilfies

Alice (24) stuurt haar vriend graag butt selfies, a.k.a. belfies foto’s van je billen. ‘Ik stuurde hem een serie van hele sexy foto’s, de meeste van de achterkant. Zijn reactie? God bless you‘.

 

Bron: Elite Daily
Beeld: Pinterest

Meer over dirty talk en sexting:

15 quotes die mannen graag horen in bed

Sexting: wat vinden mannen nou echt sexy?

Zes redenen waarom dirty talk zo leuk is

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy