Sexy verhaal: Spicy Halloween

door Yentl

Het is dinsdagochtend, stil in huis en ik kan eindelijk even bijkomen. Afgelopen weekend was het Halloween en dat kon ik natuurlijk niet zonder een gezellig feestje bij vrienden voorbij laten gaan.

Over de stoel in de slaapkamer hangt nog steeds mijn outfit. Dat van een iets te sexy schoolmeisje, beetje ala Britney Spears in ‘Baby One More Time’, maar dan net nog een tikkie fouter.

Nog heel even draai ik me om en wikkel ik me in de warme lakens. Dennis is al onderweg naar zijn werk dus ik maak gebruik van alle extra ruimte. Kort sluit ik m’n ogen nog even en zie mezelf weer in de foute outfit, inclusief wat scheuren en sporen van nepbloed, op de dansvloer staan.

**

‘Zelfs nu ben je gewoon ongelooflijk sexy hè.’

Dennis lacht in mn oor. Ik ben zo lekker aan het mee dansen met de muziek dat de inhoud van mijn zoveelste alcoholische versnapering zich meer op mn outfit bevindt dan in m’n glas.

‘Over sexy gesproken!’ Roep ik over de muziek terug en ik druk mijn hand tegen zijn kruis.

‘Je bent ondeugend bezig.’ zegt hij terwijl hij me aankijkt met een strenge blik.

‘Ik dacht dat dat de bedoeling was van onschuldige schoolmeisjes.’ antwoord ik.

Ik geef ‘m een uitdagende knipoog.

‘Pas jij nou maar op, straks wordt het nog echt ondeugend.’

Op het ritme van de muziek schuur ik mijn lijf langs dat van hem. Zijn outfit van een jongens schooluniform wrijft ruw langs mijn blote benen. Laten we hem niet afkeuren op zijn outfit, dit was volledig mijn idee. Vergeet wat ik eerder zei over een foute Britney Spears, samen zijn we een verscheurd sexy koppel uit Elite… je weet wel die bloedgeile serie op Netflix.

Mijn moves werpen direct hun vruchten af. Hij pakt mijn gezicht in z’n handen en drukt een warme natte zoen op mijn lippen. Hij smaakt naar kauwgom en een verre hint van wijn. Ik open mijn mond een stukje en voor ik er erg in heb staan we uitgebreid te tongen alsof ons leven ervan af hangt.

Wild verkennen onze handen elkaars lichaam en we lijken te vergeten dat er mensen om ons heen zijn. Eerder deze avond heb ik al mijn best gedaan om mijn charmes in de strijd te gooien. Zo heb ik al stiekem aan hem gezeten, speels in zijn oorlel gebeten en voor het gemak laten weten dat mijn slipje snel uit kan – mocht dit nodig zijn. Het is dus niet heel gek dat hij me nu stevig tegen zijn opkomende stijve aandrukt.

‘Zullen we even wat privacy opzoeken?’ Hijgt hij in m’n oor zodra we elkaar los hebben gelaten en wat vreemde ogen op ons gericht zien.

Het feestje bevindt zich in het huis Remco en ondanks dat Remco de broer is van Dennis z’n beste vriend, zijn wij hier nooit eerder geweest. Lachend laat ik me aan mijn hand door Dennis meevoeren. Langs de andere genodigde in de richting van de trap. Niemand lijkt het echt op te merken dat we er samen tussen uit knijpen. Ondertussen giert bij mij de spanning door mijn lijf en heb ik moeite om mijn opwinding de baas te blijven.

Bovenaan de trap zijn amper mensen en Dennis duwt me stevig tegen de muur.

‘Ik heb echt zin in je.’ zegt hij met hese stem

Zijn adem voelt warm tegen mijn nek en bezorgt me knap genoeg kippenvel.

Plagerig knijp ik in zijn kont en schuur mijn onderlijf iets tegen hem aan.

‘Ik ook in jou.’ fluister ik.

Opnieuw grijpt Dennis mijn hand vast en gaat een deur binnen.

‘Shit,’ lacht hij. ‘Ik dacht dat dit misschien een slaapkamer was.’

Lachend kijken we om ons heen. Blijkbaar hebben we de inloopkast van Remco te pakken. Net naast de deuropening staat een ladeblok en ik ga er, zo charmant als ik kan na ontelbaar veel glazen wijn, op zitten.

Met mijn handen pak ik de verscheurde stropdas van Dennis vast en trek hem hongerig naar me toe. Opnieuw zoenen we hevig, we lebberen elkaar af alsof we nooit eerder gezoend hebben. Ik ben zo fucking opgewonden.

Zijn handen glijden wild langs mijn borsten en dan weer over mijn blote benen. Af en toe verdwijnen ze even onder het korte rokje om vervolgens weer te focussen op mijn tepels. Mijn ademhaling is onmogelijk om nog onder controle te houding en van pure opwinding rolt er een kreun over mijn lippen.

‘Wil je me?’ vraagt hij op dringende toon.

Ik knik oververhit.

‘Wil je dat ik alle onschuld uit je neuk, schoolmeisje?’ gaat hij verder.

Dan gebeurt het, mijn knop gaat om en ik sta aan. Deze opmerking. Deze man. Dat is exact wat ik wil.

Vluchtig begin ik zijn broek los te knopen, ik maak het verscheurde overhemd los en kijk opgewonden naar zijn blote borstkas. Op zijn beurt pakt hij mijn blousje vast en rukt het open. Weer ontglipt er een luide kreun.

Zonder enige aarzeling plaats ik mijn kont op de rand van het ladeblok en zet mijn hielen op de rand.

‘Neem me!’ beveel ik verhit.

Hij plaatst een hand tegen mijn onderrug en met de andere haalt hij zijn stijve uit zijn boxershort. Zijn eikel glimt van het verlangen. Voorzichtig schuif ik het kleine stukje stof van mijn string opzij. Onze ogen vinden elkaar en laten pas los wanneer hij volledig bij me naar binnen is gegleden.

Ik kreun en gooi mijn hoofd naar achteren. Het is overweldigend, die ontlading.

‘Je bent echt fucking nat babe, lekker.’

Dan begint hij te stoten, steeds iets steviger en steeds iets dieper. Mijn handen grijpen zich vast aan de rand van het ladeblok en we moesten ons best doen om ervoor te zorgen dat we niet steeds tegen de muur aan dreunen.

Aan de andere kant van de deur is muziek te horen en geroezemoes van gasten die voorbij lopen. Dat iemand ieder moment de deur kan openen lijkt juist extra geiligheid met zich mee te brengen.

‘Ah. O. Ja.’ Kreun ik steeds wat luider.

Hij gromt en sist wat vloekende woorden.

Door mijn beha voel ik mijn tepels prikken en ik vind even de balans om met een hand mijn rechterborst te bevrijden.

Hongerig leunt hij iets voorover en neemt mijn tepel in zijn mond. Hij zuigt en bijt zacht. Ik kreun nog luider.

Ineens gebeurt het, de deur slaat een stuk open. Dennis doet zijn best om er direct voor te gaan staan, maar het lukt het amper, het gaat te snel. Betrapt kijken we in de ogen van Remco en net wanneer ik denk de juiste woorden te hebben gevonden om ons te verontschuldigen, open hij zijn mond.

‘Is het lekker?’

Lichtelijk in de war kijken Dennis en ik elkaar aan.

‘Uh, ja.’ Antwoordt Dennis semi lachend.

‘Dat dacht ik al, ik fantaseer zelf ook weleens over seks met Lois, je boft maar.’

Even blijft het stil. Ik bestudeer het gezicht van Dennis om te achterhalen wat er nu in hem omgaat, maar zijn blik verraadt niets.

‘Mag ik?’ Vraagt Remco dan.

Dennis kijkt me aan en ik weet niet of het door alle wijntjes komt of door de nieuwsgierigheid, maar ik knik voorzichtig.

Remco stapt binnen en doet de deur achter zich dicht. Hij gaat naast Dennis staan en kijkt dan naar beneden. Tussen mijn benen zit Dennis nog vastberaden in me. Mijn string is een klein stukje verschoven en ik ben nog steeds kletsnat.

De vingertoppen van Remco glijden over mijn blote bovenbeen. Ze vinden mijn string en trekken ‘m verder aan de kant. Mijn clit ligt nu volledig bloot, maar ik voel me allesbehalve kwetsbaar. Ik ben geil en moet bekennen dat deze twee mannen al langer een natte droom van me zijn. Hoewel Remco nu single is kan ik me nog goed de wilde verhalen van zijn ex-vriendin herinneren.

‘Ga iets verder over de rand met je kont.’ zegt Remco.

Dennis glijdt uit me, stapt naar achteren en geeft Remco de ruimte. Hij positioneert zich bij m’n linkerbeen terwijl Remco bij m’n rechterbeen gaat staan. Kort kijken ze elkaar aan. Alsof ze afspraken maken met hun ogen.

Dennis leunt voorover, richt zijn ogen op mij en plaatst dan zijn tong plat en stevig naast mijn clit. Mijn kreun galmt door de kleine ruimte bij zijn eerste aanraking. Hij gaat verder. Zoals ik van hem gewend ben maakt hij me eerst langzaam gek voordat m’n gevoeligste plek aandacht krijgt.

Ondertussen bekijkt Remco mij aandachtig en plaatst dan zijn tong plat en stevig tegen mijn vooruit prikkende tepel. Wild begint hij te likken alsof het zijn favoriete ijsje is. Nog een luide kreun. Opgewonden kijk ik naar beneden. Waar twee heren hun best doen om mij te verwennen. Het is een immens geil gezicht. Om te zeggen dat ik me begeerd voel is een understatement.

Zacht begin ik te bewegen onder hun warmte. Uit reactie kijken ze me allebei aan. Fuck wat zijn ze geil. Ik sta in vuur en vlam, iedere aanraking voelt zo intens. Voor ik er erg in heb zakken ze beiden verder naar beneden. Dennis verder tussen mijn billen en Remco in de richting van mijn clit, die inmiddels redelijk is opgezwollen van verlangen.

Holy shit, ze likken me gelijktijdig. Waar Remco zijn best doet om mijn clit van ontlading te voorzien, is Dennis me vol overgaven aan het rimmen. Ik schrik van alle decibellen die ik zonder moeite presteer en doe mijn best om het zachtjes te houden. De tepel die Remco vochtig heeft achtergelaten voelt nu koud.

In de verte voel ik het al aankomen. De ontlading. Mijn spieren warmen zich op en beginnen langzaam te trillen. Ik kan het niet tegenhouden, dat wil ik ook helemaal niet.

‘O. Jongens. Fuck ik ga komen.’ Weet ik nog half piepend uit te brengen.

Mijn keel voelt schor van al het gekreun. Mijn handen klampen zich bezweet en strak vast aan de rand van het ladeblok . Ik kan niet meer, het is te gevoelig. Met een brute kracht kom ik klaar en begint mijn lichaam automatisch te schokken. Uit mijn mond klinkt een soort gek gilletje, ik laat het allemaal gebeuren. Hun intensiteit neemt iets af en ze geven me de ruimte om bij te komen voor we verder gaan. Want oh wat zijn we verder gegaan.

**

Plakkerig doe ik opnieuw mijn ogen open. Shit, ik ben gewoon weer in slaap gevallen. Op mijn gezicht bevindt zich een grote glimlach. Ik kan echt geen genoeg krijgen van die heerlijke herinneringen. Halloween 2022 was er een om nooit te vergeten.

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy