Sexy verhaal: Nat als water, heet als stoom

door Kim

Sex met iemand op wie je verliefd bent is geweldig. De gevoelens die je voor de ander koestert versterken elke minuscule aanraking tienvoudig. Elk gesproken woord bezorgt je kippenvel en elke aanhoudende blik van bewondering zorgt ervoor dat je hart een sprongetje maakt. Het verlangen om bij elkaar te zijn, om in elkaar verwikkeld te raken, om elk mogelijke seconde van elkaar te genieten, is als een indrukwekkende waterval verborgen in het diepste hart van een tropisch woud waar je met plezier vanaf springt, wetend dat de val je misschien zal breken. Sex met iemand waar je verliefd op bent is de ultieme adrenaline kick.

Ik sloot mijn ogen en nam diep adem…

We gingen vaak samen in bad. De badkamer in zijn woning was prachtig. Tropisch. Kleine glimmend blauwe tegeltjes liepen van de vloer omhoog langs de muur, helemaal tot aan het plafond. Als de schubben van een zeemeermin glom de iriserende coating op wonderlijke wijze in het zonlicht wat schuw door het kleine raam naar binnen kroop. De douchecabine bestond uit twee glazen muren en ronde natuurstenen onder de voeten. Alsof je buiten op keien stond. Het bad in de hoek werd vergezeld door een richel vol kaarsen die deden denken aan de twinkeling van maanlicht reflecterend op warm zee water. Het was een oase aan rust, maar tegelijkertijd ook een broedplaats van erotiek.

Ik lag ontspannen in zijn omhelzing. Met zijn benen gespreid en zijn armen om me heen vormde hij het ultieme kommetje voor mijn rustende lichaam. Tussen de naar kokos ruikende bubbels werden wij één, niet wetend waar hij begon en ik ophield. Hij plaatste lichte kusjes op mijn blote nek en fluisterde woorden in mijn oor die ik zelfs hier niet kan herhalen. Ik sloot mijn ogen en nam diep adem, ik gaf me over aan het moment. Aan de verleiding, de ontspanning… aan de verliefdheid die ik hevig door mijn lichaam heen voelde razen terwijl ik daar zo vredig lag. Ik gaf me over aan de speelse aanraking van zijn vingertoppen, verborgen onder de glinsterende bubbels drijvend op het water. Hij streelde mijn handen, hij streelde mijn armen, hij streelde elke centimeter van mijn bovenlijf. Hij kietelde op heerlijke wijze mijn weke huid en stuurde rillingen van links naar rechts. Het was de combinatie van warmte, sfeerlicht, de geur van kokos en zijn magische aanraking gepaard met zijn betoverende woorden die ervoor zorgde dat ik me in een waar tropisch paradijs waande. Sensueel als het was kon ik niets anders dan erkennen dat een moment nog nooit zo perfect was geweest als toen.

Ik draaide me voorzichtig om, maar water gutste alsnog over de rand van het bad. We lachten terwijl onze blikken in elkaar wegsmolten om zeker een minuut lang niet gestaakt te worden. Ik verdronk in hem. Hij verdronk in mij. Oef, wat verliefdheid wel niet zijn kan… een zoetsappig, maar o zo prachtig verhaal, gesproken in de ogen van geliefden, een verhaal van hen alleen. Mijn billen staken boven het water uit, glimmend van het zeepsop. Hij klemde zijn handen om mijn rondingen heen en kneep voldaan in mijn achterwerk. Een lichte kreun viel van zijn tong. Nog steeds waren onze ogen verbonden, nog steeds verzonken in elkaar. Ik plaatste mijn gezicht voor de zijne en fluisterde dat ik niet kon geloven hoe fijn het was om bij hem te zijn. Dat ik niets anders kon wensen dan dit gevoel voor eeuwig te mogen koesteren, zelfs lang nadat het vervlogen was. Hij knikte, met een glimlach op zijn gezicht die deed denken aan die van een man dagdromend over een ultiem paradijs. Mijn lippen klopten van verlangen. Op zoek naar de smaak van zijn lippen plaatste ik mijn mond op zijn mond. Ik likte met mijn tong over zijn tong. Ik beet op zijn onderlip en kreunde van genot. Vol, rijk, tropisch, dat is hoe hij proefde, als de kokos in het water waar wij onze naakte lichamen in onder hadden gedompeld.

Met natte vingers streelde ik zijn hard geworden lid, wat hij met alle liefde toeliet.

Hij draaide me naar de rand van het bad, waar ik met mijn armen op steunde, en kwam op zijn knieën achter me zitten. Hij sloeg zijn armen om mijn middel, streelde mijn borsten en zoende mijn nek. Mijn hoofd viel naar achter en ruste op zijn schouder terwijl hij mijn lichaam bespeelde als de basgitaar waar hij een meester van de muzikale kunsten op was. De zon verwarmde onze blote schouders, het water onze voeten. En de passie die we deelden, verwarmde onze kloppende harten die we vrijwillig aan elkaar verloren waren. Met mijn rechterhand zocht ik naar zijn bovenbenen. Ik streelde de plekjes waarvan ik wist dat ze gevoelig waren en voelde hem achter me trillen. Het was overduidelijk dat hij opgewonden was… hij groette me met meer dan zijn kus. Met natte vingers streelde ik zijn hard geworden lid, wat hij met alle liefde toeliet. Steeds iets sneller, met een steeds iets strakkere greep, bracht ik hem dichtbij zijn hoogtepunt. Zijn ademhaling werd haastig en ik voelde het gehijg over mijn wang heen blazen met elke kus die hij weggaf. Hij fluisterde door het gekreun heen hoe lekker het was, maar dat ik hem nog niet klaar mocht laten komen, omdat wij nog lang niet klaar waren met ons tropisch avontuur. Dus ik liet hem los, precies toen zijn lichaam begon te schudden.

“Ik wil je onder de douche. Ik wil je wassen, afspoelen en dan weer vies maken”, zei hij, met ogen gevuld met extase. Hij stapte uit bad en stond in al zijn glorie voor me. Ik zat nog steeds op mijn knieën, precies op de juiste hoogte. “Maar eerst…”, gleed van mijn lippen, waarna ik diezelfde lippen naar zijn lid toe bracht. Ik nam hem in mijn mond en zoog langzaam het water van hem af. Mijn hand aaide zijn ballen, mijn andere hand greep stevig in zijn bovenbeen. Hij gooide zijn armen en hoofd naar achter waardoor hij in de gloed van de ondergaande zon baadde, als een strandganger uitkijkend op de rood-oranje horizon. Weer bij het trillen van zijn benen en het haperen van zijn zucht, liet ik hem los.

Hij stak zijn hand uit. Ik liet mezelf uit het water tillen. Voorzichtig stapte ik over de rand van het bad. Ik stond recht voor hem. Hij nam me in zijn armen en zoende me driftig zoals alleen prille geliefden dat kunnen. Hij zoog de lucht uit mijn longen. Ik was een week hoopje in zijn grip.

Hij plaatste zijn lippen naast mijn oor en zei: “Ik wil je nu!”.

Het water van de douche kletterde op de natuurstenen en tegen het glas. Het geluid creëerde een bepaald ritme, het had wat weg van de liederen gezongen door de natuur in het hart van de zomer. Alsof we in een cocon van warme regen en iriserend zonlicht stonden, verborgen van de samenleving, onder de dansende druppels van de waterval. Met mijn handen tegen het glas aan gedrukt en mijn benen gespreid stond ik in de door hem gewenste positie. Hij pakte een grote spons en kneep kokosolie uit een fles. Het rook geweldig. Het voelde zijdezacht. Met de spons waste hij al het badwater van mijn huid af, vanaf de puntjes van mijn vingers tot aan de puntjes van mijn tenen. Ik zat volledig onder de bubbels. Hij pakte de douchekop en spoelde alle olie van me af. Zachtjes, in een masserende beweging. Hij stopte heel even tussen mijn benen en liet de straal zijn werk doen. “Ooo… o…”, kreeg ik nog net uit mijn mond. Maar voordat ik klaar kon komen, draaide hij de knop om en stortte de regendouche op ons neer. Hij plaatste zijn lippen naast mijn oor en zei: “Ik wil je nu!”. Zijn harde lid gleed naar binnen. Ik hield het niet meer. Het water viel als regen, de zon had ons verlaten en het kaarslicht reflecteerde van de muren af. Hij greep mijn handen beet en verwikkelde zijn vingers in de mijne. Ik hield stevig vast. Hij zoende mijn nek, likte achter mijn oor. Hij fluisterde dingen die ik zelfs hier niet kan herhalen. En te midden al die wonderlijke elementen, in die prachtige badkamer, klonk een gezamenlijke oerschreeuw die de grond onder ons wakker schudde – het moment waarop we beiden het water deden opstomen door het gloeien van onze huid.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy