Sexy verhaal: Lust op het eerste gezicht

door Kim

Ik woonde een maand lang in het appartement van een vriend van me, nog zoekende naar mijn eigen woning in Amsterdam, toen ik de beginnende zomer en al zijn mannelijk schoon aanlokkelijk hoorde roepen. Alles was nog zo nieuw voor me. Als een groentje met onschuldige puppy ogen stond ik klaar om het volgende hoofdstuk van mijn leven te schrijven. En hoe beter te beginnen dan met een mooie man tussen mijn benen…

De avond was jong, mijn rokje was kort en mijn schandalig hoge, zwart leren knielaarzen waren stout op precies de juiste manier. Samen met een vriendin stapte ik een afgelegen schoolgebouw met aangrenzende tuin binnen. Het was geen illegale rave waar we ons gezicht lieten zien, maar het had wel de rauwe underground feeling waar we naar op zoek waren.

Ik drukte hem dicht tegen me aan en wikkelde mijn benen om zijn middel.

De warme avondzon scheen heerlijk de tuin in, waar ik dan ook snel genoeg mijn plekje voor de avond had gevonden. Een lege badkuip langs het looppad met uitzicht op het voorbijgaande mancandy. Ik sprong enthousiast met mijn kleren aan in bad en dompelde mezelf onder in het aanzicht van al het moois wat er rondliep. Mijn benen bungelden verleidelijk over de rand van de badkuip en trokken de aandacht van menig mannelijk schoon. Die laarzen waren een goede keus dacht ik nog met zelfingenomen genoegen.

En toen liep hij voorbij… Hij keek me recht in mijn ogen aan. Een lach sierde zijn gezicht en voordat ik het doorhad zat hij gehurkt naast me. ‘Hey schoonheid, ik heb jou nog nooit eerder gezien. Waar kom jij vandaan?’. Zijn stem was zwoel en een beetje hees. Hij nam een hijs van zijn sigaret. Ik liet mijn blik over zijn blote armen en brede schouders glijden en dronk zijn sexappeal alsof het verkoelend ijswater was. ‘Ik ben new in town.’, antwoordde ik, gepaard met een charmante grijns op mijn gezicht… niet meteen teveel informatie weggevend. ‘Hmm, nieuw vlees. Nice.’ Hij likte zijn lippen. Ik kreeg het er spontaan nog warmer van. Wat een geile man. Hij was sexy, knap, mysterieus en charismatisch. Toen ik die avond met de intentie om te scoren de deur uitging had ik niet kunnen voorspellen dat ik iemand als hij voorgeschoteld zou krijgen. Ik was aangenaam verrast.
“Is er nog plek voor een tweede persoon in die badkuip van je?”, vroeg hij alles behalve subtiel. Hij stond inmiddels over me heen geleund. Ik stak mijn hand uit en greep hem bij zijn gespierde bovenarm. Hij liet zichzelf wegzakken in mijn grip. Ik trok hem naar beneden… hij viel bovenop me… recht bovenop me. Zijn lippen waren ontzettend dichtbij de mijne, ik kon zijn adem voelen. Warm en zoet blies hij over mijn wang. Rillingen ontstonden binnen enkele seconden. Mijn handen gleden over zijn rug heen. Ik drukte hem dicht tegen me aan en wikkelde mijn benen om zijn middel. Ik voelde zijn zaakje tegen mijn kruis aandrukken en hield het bijna niet meer. Een zoen ontstond op soepele wijze en met intense bedoelingen wisselden we speeksel en begeerte met elkaar uit. We wisten beiden dat we niet meer van elkaar af zouden komen die avond.

Het was genieten op z’n puurst.

Mijn vriendin zat gezellig naast ons sigaretjes te roken en met recent aangeschafte vrienden te praten. Een groep gezellige mensen vormden een kring rondom de badkuip en bleven plakken voor een goed gesprek. En voor een show. Want wat een show gaven we weg. We konden onze handen niet van elkaar af houden. Er was iets aan hem wat een onverklaarbaar sterk en wild vuur in mij losmaakte. Mijn hele lichaam stond in de fik. Mijn zenuwen stonden op scherp. Elk woord in mijn oor was als de bespeling van de duivel… een overtuiging om aan mijn diepste verlangens toe te geven. En het enige wat ik kon denken was: Fuck it! Laten we zondigen!
Iedereen mocht meegenieten. We waren de lekkerste mensen op dat feest. We waren schaamteloos en volledig trots op onze seksualiteit. Tongzoenen, vozen en lachen werden al snel onze enige bezigheden. Ja, het was ongelooflijk sletterig. En ja, de drank die vloeide had ook zo zijn bijdrage geleverd aan de situatie. Maar who cares?! Het was genieten op z’n puurst. Het was verrukkelijk!

Aan elk feestje komt een einde. Zo ook aan deze. Maar dat mocht de pret niet drukken. Smakelijk als het was, waren we er nog niet klaar voor om te stoppen met snoepen. Ik wilde meer van hem proeven. Hij wilde meer van mij proeven. Dus ik ging met hem mee naar huis. We namen de groep mensen die zich gedurende de avond om ons heen hadden verzameld mee en bouwden ons eigen feestje. Het ochtendzonnetje scheen onderhand weer fel en bracht een gemoedelijke sfeer mee.

Maar wachten konden we niet. Terwijl iedereen op het balkon zat te genieten van de muziek, sprongen wij samen onder de douche. Het moment dat ik zijn kleding op de grond zag vallen was het moment waarop ik me volledig realiseerde hoe goddelijk deze man wel niet was. Zijn lichaam leek wel uit steen gesneden. Elk stukje was perfectie. Lang, slank, gespierd, gebruind, met sproeten en hij rook fantastisch. Lange en blonde krullen, dikke lippen, sprekende ogen… DAMN. Ik liet mijn handen over zijn zachte huid heen dansen, op het ritme van de neervallende douchestralen. Mijn tong likte over zijn borstkas langs zijn tepels, mijn hand streelde zijn harde pik. Dit was het moment… dit was het moment waarop… En toen werd er op de deur geklopt. Verdomme! Iemand had zijn hulp nodig. Hij droogde zich af en verliet de badkamer.

Gehuld in niets meer dan één van zijn T-shirts en met een natte bos haren stapte ik de woonkamer in. Ik ging naast een vriend van me zitten en rookte een sigaretje. We zaten gezellig te kletsen, maar toch was het enige wat door mijn hoofd spookte de gedachte van een wild potje neuken. Ik had lang genoeg gewacht. Mijn nieuwe verovering dacht er gelukkig net zo over. Hij stapte de woonkamer binnen en schreeuwde over de muziek heen dat iedereen op moest donderen. “Ik vond het heel gezellig en jullie zijn volgende keer zeker weer welkom, maar nu moet er geneukt worden en daar wil ik jullie niet bij hebben. Jullie hebben 5 minuten om op te pleuren!”. Heerlijk. Wat een man.

Hij tilde me op en droeg me naar de slaapkamer. Er stond jazzy muziek op en de zon scheen dofjes op de lakens. Ik keek hem met slaapkamerogen aan. Hij had slechts een korte broek aan, die snel genoeg naar zijn enkels zakte. Wat er tussen zijn benen hing was al net zo aantrekkelijk als de rest van zijn gedaante. Hoe graag ik mijn lippen daar omheen wilde wikkelen was meer dan duidelijk op te merken aan de kreun die mijn mond verliet. Hij grijnsde. Langzaam kwam hij steeds iets dichterbij. Hij kroop op zijn knieën over het bed, over mij heen. Hij duwde me op mijn rug en zoende me gepassioneerd. Ik liet mezelf volledig gaan en gaf me over aan de lust die ik vanaf de eerste seconde dat ik hem zag door mijn lijf voelde gieren. Hij greep me stevig beet en bespeelde mijn lichaam met oprechte intentie. Al die prikkels, oef. Ik voelde het van mijn tenen tot aan het puntje van mijn hoofd. Hij wist precies wat hij moest doen. Hij was een ster in bed. Ik zoende hem, ik beet op zijn lip, ik kreunde en ik steunde en ik werd natter en natter. Aan zijn verdoofde blik te zien zat hij er ook helemaal in. Stoned door de ophoping van sensaties, volledig in het moment.

Ik draaide hem op zijn rug en baande een weg naar beneden, kusje voor kusje. Van zijn borstkas langs zijn tepels, over zijn strakke buik, en van zijn bovenbenen naar zijn prachtige pik. Ik likte elke centimeter, ik maakte hem nog harder en natter en ik genoot van zijn smaak. Zijn sterke handen grepen naar mijn bovenarmen. Zonder enige moeite trok hij me terug omhoog. ‘Ik wil je voelen… ik wil mezelf in je begraven.’, fluisterde hij terwijl hij intens in mijn ogen keek. ‘Fuck… neuk me. Neem me, geef me alles. Neuk me nu!’, smeekte ik zonder pardon. Hij duwde zichzelf tussen mijn benen en gleed stevig en strak naar binnen. Het was goddelijk. Nog beter dan ik had gedacht. Nog lekkerder dan ik had gehoopt. Het paste perfect en zijn harde pik raakte alle goede plekjes. Het duurde nog geen vijf minuten voordat ik schreeuwend klaarkwam. En nog geen vijf minuten voordat ik weer ongelooflijk hard klaarkwam… en weer. En weer…

Minuten werden uren en uren werden dagen. We konden onze handen, lippen, tongen, ogen en vunzige gedachten niet van elkaar af houden. Na die eerste dag vroeg hij of ik tijd en zin had om nog wat langer bij hem te blijven. Toevallig had ik vakantie dus dat hoefde hij geen tweede keer voor te stellen. Zeven onvergetelijke dagen hebben we naakt, bezweet en betoverd door de roes van onze lusten samen doorgebracht in zijn appartement. Het was een one week stand om nooit meer te vergeten.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy