Sexy Adventsverhaal #7: Een rare vraag

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op de dag voor kerst!

…Dan loop ik achter Samuel aan. In mijn ooghoeken zie ik dat hij zijn tas midden in de kamer heeft laten vallen en wijdbeens op de bank is gaan zitten, maar in plaats van hem aan te kijken loop ik rechtstreeks naar de kast met wijnglazen. Ik haal er één voor mijzelf uit en loop vervolgens naar de koelkast om hem te vullen.

Pas als ik de eerste slok heb doorgeslikt vraag ik: “Wat doe je hier?” “Hoe bedoel je? Ik kom gezellig kerst vieren bij mijn schoonzus!” Hij kijkt me aan alsof ik een rare vraag heb gesteld.

“We hadden vijf uur afgesproken. Het is nu elf uur!” Ik wijs met gestrekte arm naar de klok. “Ik hoorde van Raph dat hij moest werken vandaag, dus ik dacht misschien kan je wel wat hulp gebruiken.” Hij loopt naar de kast waar ik net een wijnglas voor mijzelf uit heb gehaald en pakt er een voor zichzelf. Als hij die van zichzelf gevuld heeft gaat hij voor me staan. We kijken elkaar net iets te lang aan. Dan buigt hij nog iets verder naar me toe.

Net wanneer ik denk dat hij me gaat zoenen, klinkt zijn glas tegen die van mij. “Merry Christmas, hè,” zegt hij zacht…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy