Sexy verhaal: Vervagende grens

door Alicia

Genot betekent voor iedereen iets anders en de grens van vreemdgaan is met de mogelijkheden van tegenwoordig een minder duidelijke lijn geworden. Het lijkt alsof de nieuwe technieken de scheidslijn laten vervagen. De mogelijkheden zijn ongekend en het is bijna onmogelijk niet nieuwsgierig te worden. Is het fout als twee mensen genieten van een kort intiem moment zonder fysiek contact? Sinds vanmorgen denk ik van niet.

Mijn computer wilde niet opstarten en enigszins gefrustreerd belde ik met de afdeling ICT. Binnen een halfuur kwam er een jonge slungelige man in een versleten trui mijn kantoor binnen slenteren. Hij had een bleke huid waardoor zijn bruine ogen bruiner leken en zijn zwarte haar donkerder. Er was geen plukje grijs haar te zien.

‘Goedemorgen mevrouw, ik ben Mike van ICT. Ik kom voor uw computer,’ zei hij.

Ik keek hem recht aan, streng zelfs en net iets te lang. Meteen kleurde zijn bleke wangen een beetje rood, ik hield van het effect dat ik had op de jongere generatie man.

‘Mike, ik ben Femke. Fijn dat je er bent. Ga je gang.’ zei ik zonder verdere omhaal.

Ik stond op vanachter mijn bureau en gaf hem de ruimte om bij mijn computer te kunnen. Hij probeerde het niet te laten merken, maar ik zag hoe hij mijn bewegingen volgde toen ik richting de koffiemachine liep. Ik zag zijn adamsappel bewegen, hij slikte. Was hij zenuwachtig?

‘Wil je een glaasje water, of koffie misschien?’ vroeg ik met een uitdagende glimlach.

Het was te makkelijk en ik vond het heerlijk om zijn ongemak te verergeren.

‘Koffie graag.’

‘Zwart?’

‘Ja, dank u.’

Ergens wilde ik hem vragen te tutoyeren maar ik vond zijn 'u' sexy klinken. Met twee koppen zwarte koffie liep ik naar mijn bureau. Ik zette de koffie neer en ging op de rand van het eikenhouten blad zitten. Doelbewust gaf ik hem zicht op mijn lange benen die doorliepen van de rand van mijn rok via mijn kousen tot aan mijn gelakte pumps. Hij probeerde niet te staren, keek vluchtig en zei niets. Met opperste concentratie vervolgde hij trouw zijn werk. Lange dunne vingers bewogen soepel over mijn toetsenbord. Het was amusant om te zien. Ik liet hem begaan en liep met mijn koffie naar de bruine chesterfield en nam plaats. Mijn rok kroop iets omhoog en ik liet het zo. In een poging ook aan het werk te gaan pakte ik mijn bril en het script dat ik moest doorlezen. Het lukte niet erg mijn hoofd bij de tekst te houden. De afleiding was te groot. Met mijn bril op leek ik nog strenger. Ik deed net alsof ik druk aan het lezen was, maar stiekem keek ik af en toe boven het papier uit om hem te beoordelen.

Echt knap was hij niet, zijn huid zou wel wat zon kunnen gebruiken en zijn ielige lichaam een bezoek aan de sportschool, maar hij had iets. Zijn energie was levendig, en ergens in die donkere ogen glinsterde ondeugd. Het was alsof hij me daarmee subtiel uitdaagde en daar was ik niet ongevoelig voor.

‘Het is gelukt, u kunt weer aan het werk,’ zei hij terwijl hij de laatste slok koffie nam.

‘Dank je, Mike. En als het weer gebeurt, kan ik jou dan rechtstreeks bereiken? De helpdesk vind ik erg omslachtig.’

‘Heeft u een pen?

Ik gaf hem de zilveren Parker met gravering 'voor de liefste'. Een pen die ik in een ver verleden van mijn man kreeg.

Mike krabbelde iets op het notitieblok dat opengeslagen op mijn bureau lag.

‘Dit is mijn rechtstreekse nummer, daarop ben ik altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren.’

Was dat een uitnodiging?

We gaven elkaar een hand en terwijl mijn hand stevig de zijne raakte streelde hij heel kort met zijn duim zachtjes over de huid tussen mijn duim en wijsvinger. Nu was ik degene die moest slikken, de aanraking verwarmde me.

‘Dank je, je kunt gaan,’ zei ik haastig omdat ik niets van mijn opwinding wilde laten merken.

Enigszins verhit nam ik plaats achter mijn bureau. De computer deed het weer perfect, maar de concentratie was ver te zoeken. Het was warm op kantoor en ik gooide mijn colbert over de stoel. Helaas hielp het niet veel. De tinteling tussen mijn benen bleef, terwijl ik dacht aan wat er zojuist was gebeurd. Ik staarde naar het nummer, dat hij in grote uitnodigende cijfers had opgeschreven. Mijn volgende afspraak met een producer was pas over een uur, daar kon ik moeilijk oververhit aankomen, dus stond ik op en deed mijn deur op slot. Vervolgens liep ik terug naar mijn bureau, schopte mijn pumps uit en legde mijn benen op tafel. Ik spreidde ze iets. Naar mate het verlangen naar ontlading steeg zwakte de bezwaren af en ik voegde zijn nummer toe aan mijn contacten.

Mike van ICT

Mijn linkerhand streelde mijn gezwollen lippen terwijl ik met mijn andere hand een berichtje naar Mike typte.

Bedankt voor vanmorgen, je hebt mijn dag goedgemaakt ;)

Binnen een minuut kwam zijn reactie, alsof hij zat te wachten op mijn app.

Nu al?

Hij daagde me uit, dat was nu wel meer dan duidelijk. Hij had de spanning ook gevoeld en dat idee maakte me nog geiler. Hem terug laten komen naar mijn kantoor om me te komen bevredigen met zijn kundige vingers ging misschien wat ver, in dit stadium.

Het kan nog beter, wil jij me daarbij helpen?

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Zijn antwoord was alles waar ik op hoopte.

Mijn ademhaling ging sneller, ik hoorde zijn zachte stem u zeggen door de letters heen.

Met bevende handen opende ik mijn bureaulade. Ik tilde de stapel documenten op. Daaronder lag mijn We-Vibe Melt verstopt in de opbergzak. Ik haalde mijn beste maatje eruit en opende de app. Ik drukte op de 'connect lover'-optie en daarmee kreeg hij het verzoek binnen.

Uitleg wilde ik niet geven, hij was tenslotte ICT-er dus hij kon het zelf wel ontdekken.

Het enige dat ik appte was:

Speel met me.

Mijn benen spreidde ik nog verder en ik trok mijn string opzij. Ik zette de kop van de We Vibe op mijn clitoris en ik wachtte tot hij de zuigende trilling zou activeren. Het duurde even, maar juist het wachten vergrootte mijn spanning. Mijn hart klopte in mijn keel, misschien was het overmoed, maar ik twijfelde er niet aan dat hij mijn verzoek zou accepteren. En ik had gelijk, na een paar minuten begon de Vibe zachtjes zijn werk te doen. Ik leunde verder naar achter in mijn bureaustoel en terwijl mijn rechterhand het roze speeltje op zijn plek hield stimuleerde ik met mijn linkerhand mijn borst. Zacht kneep ik aan mijn donkere harde tepel en ik genoot van de extra prikkeling die daardoor ontstond.

Met gesloten ogen dacht ik aan Mike. In mijn hoofd vormde zich een beeld van hem onder mijn bureau, eerst aan het werk, maar daarna zou hij mijn benen spreiden en bruut mijn string opzij trekken. Ik dacht aan hoe hij met zijn tong mijn gevoeligste plekje zou bevredigen. Hij beet en zoog me onvermoeid, daar. Ik zou zijn hoofd vasthouden op de juiste plek tot mijn orgasme me overspoelde en zijn gezicht nat was van mijn vocht.

De trilling werd heftiger. 'Meer! Sneller!' wilde ik appen maar ik liet hem gaan, mijn benen trilde op mijn bureau en ik zat op het randje van komen, als hij nu zou versnellen was ik er. Maar hij deed het niet. Ik hijgde steeds sneller, zweetdruppels ontstonden op mijn voorhoofd. Mijn spieren spande zich aan en ontspande weer als hij de Vibe langzamer liet gaan. Hij was onverbiddelijk en deed exact waarop ik hoopte. Net op het moment dat het me te veel werd en ik hem wilde bijsturen gooide hij de Vibe op zijn hoogste stand. Op volle kracht trilde de vibrator. Het was intens en bijna pijnlijk, maar zo verslavend lekker. De adrenaline gierde door mijn lichaam. Mijn benen konden de spanning niet meer aan en begonnen vermoeid te raken op het bureau, maar ik wilde in deze houding blijven. Het was zo lekker, de opwinding, de trilling, de wetenschap dat hij ergens zat met een stijve denkend aan mij. Het was zo veel, ik kreunde hard en vaak, het kon me geen ruk schelen als mijn secretaresse het hoorde. De verlossing was nabij en ik liet het in alle vrijheid door mijn lichaam stromen.

Het duurde even voordat ik stopte met rillen. Eindelijk kon ik mijn benen laten zakken. Ik fatsoeneerde me en trok mijn jasje en pumps weer aan. Toen ik weer een vaste hand had, stuurde ik naar Mike:

Je hebt het uitstekend gedaan, Mike. De volgende keer mag je meekijken. X Femke.

Het zou me een eer zijn mevrouw. X Mike van ICT

Over de We-Vibe Melt

Word je van dit sexy verhaal ook nieuwsgierig naar het experimenteren met een luchdruk vibrator? Shop dan nu dit speeltje bij EasyToys en ervaar zelf de sensatie. De We-Vibe Melt is het speeltje van de maand september bij LotteLust. Dit innovatieve speeltje koop je nu voor €150,- . Laat je partner het speeltje koppelen met zijn app, nu kan hij of zij ‘m vanaf zijn eigen telefoon besturen. Dat wordt een spannende maand!

1 reactie

Eric Dupercijn 18 september 2019 - 23:03

Ik heb jouw berichtje met veel aandacht gelezen xxx

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy