Sexy verhaal: Vroeg naar bed

door Yentl

Het is eigenlijk nog vroeg. Terwijl ik richting mijn bed loop trek ik de gordijnen dicht. Ik heb de televisie aangedrukt, maar weet nu al dat ik amper zal kijken. Ik ben veel te moe. In mijn T-shirt en string kruip ik onder de lakens. Het voelt koud en ik kijk uit naar het moment dat mijn lichaamstemperatuur opwarmt.

Op de achtergrond hoor ik een aflevering van Friends afspelen. Op mijn telefoon zet ik vast mijn wekker voor morgenochtend. Kort scrol ik nog wat door Pinterest en leg ‘m dan weg. Een zucht rolt uit mijn longen. Ik ga lekker liggen en kijk nog wat televisie. Met de stemmen van Chandler en Joey op de achtergrond voel ik mijn ogen zwaarder worden. Ze vallen bijna dicht.

Plotseling voel ik een hand over mijn bovenbeen gaan. Wanneer ik mijn ogen opendoe kijk ik recht in die van haar. Ze lacht ondeugend naar me en in haar groene ogen bevindt zich een glinstering.

“Hey,” zegt ze zacht.

“Hey,” antwoord ik met een verbaasde lach op mijn gezicht.

Het bezorgt me hetzelfde gevoel als de eerste keer dat ik haar zag, in de supermarkt. Haar diepbruine haren hangen krullend om haar gezicht en een rij tanden is zichtbaar. Ze drukt haar lippen op de mijne en ik beantwoord haar kus. Innig zoenen we terwijl haar hand onder mij T-shirt doorschuift, op zoek naar mijn borsten. Ik vul haar mond met mijn gekreun wanneer ze mijn tepel te pakken heeft. Ze knijpt speels en geniet aanzienlijk van mijn reactie.

Zonder nadenken ga ik rechtop zitten en trek haar shirt uit. Ze lacht en trekt mijn string naar beneden. De lakens vallen om ons heen terwijl ze op me komt zitten. Smakkend zoen ik haar hals terwijl ze haar hoofd wat naar achter gooit. Ze ruikt heerlijk en ik dwaal verder af naar beneden. Voordat ik bij haar borsten ben aangekomen, pakt ze mijn haren vast en trekt mijn hoofd naar boven.

“Mag ik van je proeven?” vraagt ze terwijl ze op haar onderlip bijt.

Overvallen door haar directheid geef ik haar een korte en goedkeurende knik. Ze gaat van me af en neemt plaats tussen mijn benen. Ze duwt de lakens verder over haar hoofd en begint dan de binnenkanten van mijn bovenbenen te zoenen. Haar kusjes zijn zacht en banen zich een weg naar mijn natte poesje. Bij iedere kus die dichterbij komt voel ik mijn hartslag in versnelling gaan. Steeds iets luider haal ik adem.

Wanneer ze bij mijn schaamlippen is aangekomen wacht ze even. Ik hou mijn adem in en het verlangen raast door mijn lijf. Dan voel ik haar tong tegen mijn clit. Warm en nat drukt ze ertegenaan. Ze is aan het tongzoenen met mijn kut. Het voelt overweldigend en binnen no time begin ik luidkeels te kreunen. Zonder schaamte kreunt ze met me mee. Mijn handen grijpen de lakens vast waar haar hoofd onder schuil gaat en ik druk mijn bekken nog wat meer haar richting op. Mijn handeling blijft niet onopgemerkt en ze laat haar tong wat verder naar achter glijden.

“Je bent zo lekker,” kreunt ze warm tegen mijn schaamlippen.

Hijgend moedig ik haar aan.

Haar woorden dreunen nog door mijn hoofd wanneer ze stopt en omhoog komt. Vol overgave zoent ze me. Haar speeksels gemengd met mijn eigen vocht zorgt voor nog meer geilheid. Ik laat mijn hand naar beneden gaan, tussen haar benen. Twee van mijn vingers gaan tussen haar kletsnatte schaamlippen door en ze begint te kreunen. Dan laat ik mijn vingers naar binnen glijden. Het voelt warm en strak. Haar gevoelige sponzige plekje heb ik snel gevonden. Om en om strelen mijn vingers haar binnenste. Haar gekreun wordt steeds luider en onze zoen steeds wilder. Ze begint haar bekken tegen mij aan te wrijven en op het ritme van haar bewegingen voer ik het tempo op.

“Niet stoppen, ik ga komen!” schreeuwt ze na enkele minuten.

Het voelt overweldigend. Overweldigend dat ik dit in haar naar boven breng. Dat ik haar laat klaarkomen.

Om haar te plagen neem ik wat gas terug. Dit met een smekend effect als gevolg.

Steeds wilder wrijft ze haar onderlijf over mijn vingers en ik haar poging te beantwoorden. Met mijn vingers voer ik het tempo op en voel hoe ze begint te trillen.

“Ja. O. Fuck wat lekker!” Hijgt ze terwijl ik voel hoe ze steeds strakker wordt om mijn vingers.

Wanneer ze is bijgekomen begint ze te lachen.

“Dat doe je echt heel goed, weet je dat?”

Ze wacht niet eens op een reactie. Ze kijkt me aan en kijkt dan naar mijn nachtkastje.

“Heb je daar iets leuks in zitten?”

“Kijk maar,” antwoord ik met mijn meest zwoele stem. Het is een poging om nonchalant over te komen, maar van binnen sta ik in vuur en vlam. Alles behalve nonchalant.

Ze neemt plaats op de rand van mijn bed en haar handen graaien in de lade van mijn nachtkast.

“Dit lijkt me wel wat!” Zegt ze terwijl ze een voorbinddildo voorhoudt.

Vol verlangen kijk ik haar aan. Ondertussen trekt zij het harnas aan en brengt de dildo in positie.

“Nu ben jij aan de beurt.”

Het is duidelijk dat dezelfde geilheid het van haar heeft overgenomen.

Ze laat de top van de dildo door mijn lippen gaan. Voor de ingang stopt ze en oefen eerst wat druk uit. Ik kan niet wachten tot ze ‘m naar binnen stoot. Ik sta op het punt om erom te smeken.

Ze pakt mijn heupen vast en…………..

“Hey schat! Ik ben thuis. Was je zo moe dat je al bent gaan slapen?”

Verward doe ik mijn zware ogen open. Shit! Dan staar ik in de ogen van mijn vriend. Hij kijkt me liefkozend aan.

“Uh. Ja. Sorry, ik lag al te slapen” zeg ik met een redelijk schorre stem.

“Dat merkte ik ja. Je lag aardig te woelen!”

Zijn hand verdwijnt onder de lakens en hij streelt zacht over mijn onderrug. Dan dwaalt hij af naar mijn string.

“Wow” zegt hij wat verbaasd, “was het een fijne droom? Je string is zowat doorweekt!”

“Hm-hmm,” bevestig ik met een lach op mijn gezicht. “Je komt als geroepen” grap ik.

Ik pak hem bij zijn armen en trek hem het bed in. Waar ik over heb gedroomd hoeft hij niet te weten.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy