Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 2

door Alicia

Lees deel 1 hier.

“Wat fijn dat je er bent,” zegt Gwen.

“Daar sluit ik mij bij aan,” zegt Ron, die inmiddels ook een glas heeft gepakt.

Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Mijn bloed raast door mijn aderen en de bekende verlangende tinteling voel ik tussen mijn benen. Niets liever wil ik alleen zijn met ze en de avond in oktober uitgebreid overdoen. Maar ik heb het lef niet ernaar te vragen.

“Gaat het goed, de samenwerking met Niels?” vraagt Ron, en met die vraagt dwingt hij mij weer tot nadenken.

“Ja, hij is leuk om mee te werken en we hebben het, volgens mij, goed onder controle. Er is niemand met een leeg glas.”

“Dat is goed om te horen,” zegt Gwen.

“We zien je later.”

Ze lopen weg, mij met een leeg dienblad achterlatend. Ik loop naar de keuken en gooi stiekem snel een glas champagne achterover om mezelf tot bedaren te brengen ik neem een diepe zucht. Vul mijn blad en richt me weer op mijn taak.

De rest van de avond verloopt goed. Stellen zitten samen op de bank, ze zoenen met elkaar en her en der zie je een streling. De sfeer is goed, ongedwongen. Heel vrij eigenlijk, alsof hier iets mag wat je heel graag wilt als je gek bent op elkaar en je normaal gesproken niet behoort te doen in het bijzijn van anderen. Er wordt niet geruild van partner. Het is niet vulgair. Het is eigenlijk heel liefdevol en warm.

Het is bijna middernacht en Ron verzoekt iedereen naar buiten te gaan om het vuurwerk te bekijken.

Niels en ik kijken toe op de achtergrond en ondanks de kou die prikt op onze huid blijven we staan. Zodra het vuurwerk omhoog schiet en de meest prachtige kleuren verschijnen in de donkere lucht voel ik voor het eerst hoe ik mijn vrienden mis. Niels legt zijn sterke arm om mijn schouder het verbaast me hoe warm hij voelt en hij geeft me een vriendschappelijke kus op mijn wang.

“Gelukkig nieuw jaar, lieve collega,”

Zijn woorden zijn aandoenlijk, zeker met zijn accent.

Als de rust wederkeert en de gasten met de taxi’s naar huis zijn gegaan, blijven Niels en ik over en beginnen we met het opruimen. Angel heeft de rest van het personeel naar huis gestuurd, ik vind het niet erg langer te blijven. Ik hoop dat ik Gwen en Ron nog even alleen zie.

Als we bijna klaar zijn, wandelen Ron en Gwen de woonkamer binnen. Nog steeds hebben ze hun masker op, vreemd, want alle gasten zijn weg.

“Laat de rest maar staan,” zegt Ron, heel direct, en ik denk dat hij geen tegenspraak duld. Het is heerlijk hem zo te horen.

“Jullie hebben het erg goed gedaan vanavond, we hebben echter nog één laatste verzoek.”

Niels en ik kijken elkaar aan, en ik weet dat dit over mij gaat. Ze zullen Niels verzoeken te vertrekken zodat ze van mijn uitgebreide diensten gebruik kunnen maken.

“Niels, Pleun, zouden jullie zo vriendelijk willen zijn mij en Gwen te volgen naar de slaapkamer?”

Vol verbazing kijk ik naar Gwen, en naar Ron. Niels doet wat hem gezegd wordt en loopt braaf richting de trap. Ik sta als verstijfd. Gwen ziet het aan me en loopt naar me toe.

Haar zachte hand streelt over mijn naakte arm. Dit is de aandacht is waar ik zo naar heb verlangd.

“Dit kun jij, voor ons. Loop mee.”

Ze brengt haar mond bij de mijne en duwt haar tong zacht dwingend bij mij naar binnen. Voor de zoveelste keer worden mijn tepels hard, maar nu niet van de kou.

Tegen mijn zin in verbreekt Gwen de zoen. Ze pakt mijn hand en neemt me mee richting de trap. Pas dan zie ik dat de mannen er niet meer zijn. Kennelijk zijn ze al naar boven.

Mijn benen zijn slap en toch volg ik haar zonder vrees. Ze heeft iets betoverend met haar lange slanke sierlijke lichaam. Een bepaalde klasse die onbereikbaar lijkt.

Eenmaal boven zie ik Niels staan aan de rand van het bed. Ron zit op fluwelen bankje die aan het voeteneind staat. De slaapkamer is vol met warme rode en bruine tinten. De ruimte wordt verlicht door kaarsen en gedimde lichten.

Ik negeer Niels en wil bij Ron op schoot kruipen, maar Gwen houdt mijn aandacht vast. Ze draait me om en knoopt mijn bustier los. Ze vervolgt haar weg naar beneden. Tergend langzaam trekt ze mijn rok naar beneden en ook mijn kanten string valt zachtjes op het hoogpolige tapijt. Haar handen glijden tussen mijn benen en ten overstaan van twee mannen brengt ze haar vingers in me en voelt mijn nattigheid. Ik hijg en ik wil dat ze doorgaat zodat ik mezelf verlies door haar.

Bruut worden we onderbroken door Ron.

“Genoeg,” zegt hij.

“Pleun, jij mag op het bed gaan liggen.” Zijn commando duizelt me, maar de staat van opwinding waarin ik verkeer ben ik bereidwillig. Niels die daar nog steeds staat wacht kennelijk ook op instructies en aan de groeiende bobbel in zijn broek te zien is hij net zo opgewonden als ik.

De hele avond was ik zo gefocust op Ron en Gwen. Op geen enkel moment heb ik bedacht dat ik het bed met Niels zou delen.

“Niels, trek je broek uit. Doe een condoom om en neem haar, voor ons genot en die van jullie. Wij zullen slechts toeschouwer zijn.”

Niels kijkt naar mij, zoekend naar enige goedkeurig. Dat hij het wil is duidelijk, maar niet zonder mijn goedkeuring. Het idee van een voorstelling geven voor Ron en Gwen is nieuw voor me, maar o zo opwindend.

Met een voorzichtig knikje geef ik Niels de goedkeuring waar hij naar zoekt, hij klimt op het bed en gaat op mij zitten. Langzaam brengt hij zijn gezicht bij mijn oren.

“Ik ga je laten genieten,” fluistert hij.

En dat doet hij.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest

4 reacties

clara 15 januari 2019 - 11:19

Heel mooi en leuk geschreven! Ik was volledig mee in het verhaal en snack naar meer :)

Beantwoord
Alicia Chris 15 januari 2019 - 21:27

Dank je ! Wie weet…;)
Liefs Alicia

Beantwoord
Mr Pyramus 26 januari 2019 - 03:14

Eens! Benieuwd naar het vervolg.. tijdens de nieuwjaarsborrel?

Beantwoord
Martin 1 maart 2019 - 23:29

Mooi geschreven,zo geil

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy