Sexy verhaal: Zij, jij en ik #1

door Myrthe

Ik haal diep maar onhoorbaar adem, probeer mijn hartslag opnieuw onder controle te houden – maar ik weet ook zonder hartslagmeter dat mijn hart minstens aan 120 slagen per minuut te keer gaat. Ik voel het stevige gebons van mijn hart onder mijn borstkas. Mijn ademhaling is licht versneld en ik ga met mijn tong over mijn lippen in een vruchteloze poging om iets aan mijn droge mond te doen. Ik doe verwoede pogingen om stil op de stoel te blijven zitten, maar schuifel toch een paar keer onrustig heen en weer. Het wordt ijl in mijn hoofd als ik te hard denk aan wat voor mijn ogen aan het gebeuren is.

Ik moet me concentreren. Dit is wat ik wil, wat ik al zolang wil. Ik moet van iedere seconde genieten, me laten overspoelen door het moment, al mijn zintuigen gebruiken om de herinnering aan deze avond voor altijd vast te leggen. Het moet, want dit is iets van één keer en daarna nooit meer. Eén keer volledige overgave aan een jarenlang opgebouwde fantasie.

Mijn tanden omklemmen mijn onderlip als ik zie hoe je hand over haar wang glijdt, jouw duim langs haar lichtroze lippen streelt. Ze sluit haar ogen, tilt haar hoofd een klein beetje op. Door het half openstaande raam zie ik hoe de ondergaande zon de hemel goud kleurt. Rode en oranje stralen stromen de kamer binnen en vallen op jullie naakte en slanke lichamen waardoor die een gouden gloed krijgen. Ik ben al eerder ’s avonds in deze kamer geweest, best vaak eigenlijk, maar nog nooit is het me opgevallen hoe mooi de avondzon de kamer binnenvalt. Ik bevind me in de donkerste hoek van de kamer, jullie staan onder een spot van zonlicht. Mijn borstkas gaat nog wat sneller op en neer en ik voel hoe het verlangen in mijn onderbuik zich verder verspreidt over mijn hele lichaam. Jouw lichaam en het hare bevinden zich zo dicht bij elkaar dat het één lijkt, maar het is pas op het moment dat jouw lippen de hare raken dat er een steek van jaloezie door mij heen schiet. Ze sluit haar ogen en opent haar mond. Ik zie hoe jouw tong naar binnen glipt, op zoek naar de hare. Je vingers vlechten zich door haar kastanjebruine haren, haar handen glijden over jouw rug in de richting van jouw kont. Je drukt je lichaam nog dichter tegen het hare aan en jullie verliezen zichzelf in minutenlang onstuimig gekus. Mijn lichaam tintelt en de warmte van binnenin zoekt zich een weg naar buiten via mijn poriën. Het beeld van jullie twee, naakt en kussend, is nog opwindender dan ik me heb voorgesteld.

Net op het moment dat ik mezelf afvraag of jij de afgelopen minuten ook maar een seconde aan mij hebt gedacht, zie ik hoe je jouw ogen opent. Terwijl je haar blijft zoenen, zoekt je blik de mijne en ik probeer te glimlachen. Ik slaag er niet onmiddellijk in, door de spanning, door de intensiteit van dit moment, door dat vage gevoel van jaloezie, door een mengeling van dat alles. Je blijft me aankijken tot het me eindelijk lukt om een glimlach op mijn gezicht te toveren. Je fronst heel even, enkel een geoefend oog kan het zien. Ik haal diep adem en glimlach wat overtuigender. Daarna sluit je opnieuw je ogen en laat je jouw vingers en handen over haar naakte lijf glijden terwijl je jezelf opnieuw overgeeft aan het moment. Zij heeft niets gemerkt van jouw korte mentale afwezigheid.

Je rechterhand beweegt langs haar hals naar haar linkerborst en je creëert wat afstand tussen jullie lichamen zodat je met je vingers haar tepel kan vangen. Voor het eerst hoor ik hoe ze zachtjes kreunt en ik hoop dat je niet even hard in haar tepel knijpt als je meestal doet in de mijne, dat je haar nu nog wat spaart. Voor straks. Voor mij.

Je duwt haar voorzichtig achteruit zodat ze de rand van het bed tegen haar knieholtes voelt. Ze begrijpt de hint, laat je los uit haar omhelzing en laat zich elegant achterover vallen. Ze gaat in het midden van jouw grote bed liggen, terwijl jij aan het voeteneinde blijft staan. Nu pas zie ik hoe opgewonden je bent, en ik slik opnieuw een opkomend gevoel van jaloezie weg. Ik wil de vrouw zijn op wie je lichaam op die manier reageert. Veel tijd om daar bij stil te staan, geef je me niet. Je zorgt voor afleiding door bij haar op het bed te gaan liggen, je hoofd te begraven in de gladde gleuf tussen haar borsten. Met je handen omvat je haar borsten, een voor een. Je zuigt, knabbelt en trekt met je tanden aan haar lichtbruine tepels, zodat die groter worden en ik hun contouren in het tegenlicht duidelijker kan zien. Het zien van haar naakte lichaam op jouw bed windt me heel erg op. Ik sla mijn benen over elkaar, leun onbewust wat naar voren en sla mijn armen om mijn eigen lichaam, plotseling heel erg hongerig naar jouw aanraking.

Je gaat verder met het verkennen van haar lichaam. Je kust haar navel, laat je tong over haar platte buik dwalen. Vlak boven het streepje bruin schaamhaar stop je. Haar ogen zijn dicht, haar mond open. Ik zie hoe ze haar tong langs haar lippen laat glijden. Ze opent haar benen en wanneer ze jouw lange, slanke vingers in zich voelt, komt haar bovenlichaam een heel klein beetje los van de matras. Ze kreunt opnieuw, onmiskenbaar opgewonden dit keer. Ik zie hoe je hoofd tussen haar benen verdwijnt en hoewel de schemering ervoor zorgt dat ik niet alles kan zien, merk ik aan haar reactie hoe je tong en lippen aan het spelen zijn gegaan met alles wat zich daar bevindt. Ze kreunt en kronkelt, streelt met haar vingers door je haren. Luider en luider galmt haar gekreun door de kamer. Jaloezie borrelt opnieuw in mij op, maar dit keer is het anders. Dit keer ben ik niet jaloers op haar omwille van jou, maar op jou omwille van haar. Ik probeer me al zolang in te beelden hoe zij smaakt – zoet, zout of een beetje bitter, of een verrukkelijke mengeling zoals karamel met grote korrels zeezout -, terwijl jij het op dit moment al weet. En ik wil het ook weten. Nu. Ik wacht al veel te lang.

Ik overweeg om bij jullie op het bed te komen liggen, je subtiel bij haar weg te duwen en zelf verder te doen met wat jij begonnen bent, maar iets houdt me tegen. In gedachten hoor ik je in mijn oor fluisteren: ‘Geduld.’. En ik verbaas mezelf door voor een keer te doen wat jij vraagt.

De minuten tikken voorbij en ik kijk vanuit mijn stoel ademloos toe hoe zij zichzelf volledig overgeeft aan jou. Ze haalt steeds sneller en dieper adem, kreunt nog wat luider, tot ze plots helemaal verkrampt en in volledige stilte klaarkomt. Jij gaat op je zij naast haar liggen, zelf duidelijk nog even opgewonden als daarnet, of misschien zelfs nog meer. Het lijkt eeuwen te duren voor er opnieuw beweging in haar komt, maar dan gaat ze rechtop op het bed zitten en duwt je onmiddellijk op je rug neer op de matras. Zonder nog tijd te verspillen laat ze haar tong glijden langs jouw erectie. Je gromt wanneer ze jouw penis in haar mond neemt en met haar tong cirkeltjes draait rond het topje. Ze zit op haar knieën naast je en biedt mij op die manier onbeperkt zicht op haar billen en alles wat zich daar nog in de buurt bevindt. Dat ze het met opzet doet, lijkt me onwaarschijnlijk, maar het kan me ook niet echt veel schelen. Ik geniet met volle teugen van het uitzicht en hoewel ik mezelf voorgenomen heb om niet met mezelf te spelen terwijl ik naar jullie aan het kijken ben, krijg ik het nu moeilijk. Een hand glijdt over een borst, een tepel wordt geklemd tussen een vinger en een duim, een andere hand baant zich een weg tussen benen en wordt er verwelkomd door een onmiskenbaar vochtige warmte. Ik kreun nu zelf ook, maar jouw gekreun overstemt het mijne. En dan, even plots als ze begonnen is, stopt ze. Ik glimlach even als ik de teleurstelling op je gezicht zie. Voor het eerst sinds we in deze kamer zijn, kijkt ze me aan. En ik weet: nu is het de beurt aan de meisjes.

Lees ook deel 2 en deel 3 van dit sexy verhaal.

Beeld: Tumblr

2 reacties

DokD 17 december 2019 - 14:07

Wauw!! Wat een heerlijk opwindend verhaal. Kan niet wachten op het vervolg….

Beantwoord
25 19 december 2019 - 23:45

Mijn vriendin en ik vonden het een heerlijk verhaal.
Kijken uit naar het vervolg

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy