Sexy verhaal: Een intense verrassing (+podcast)

door Saskia


“Ik heb een verrassing voor je.” Joris gaat zenuwachtig op zijn knieën naast Lisa op bed zitten. “Ik weet niet of je het wilt proberen. Je moet het eerlijk zeggen.” Ratelt hij gespannen door. Lisa slaat haar boek dicht, legt hem naast haar op het nachtkastje en komt een beetje overeind. “Wat doe jij nou zenuwachtig?” Vraagt ze verward. “Weet je nog waar we het laatst over hadden? Over dat je uhh…dat het je vaak niet lukt om klaar te komen.”

“Ja…” Lisa blijft afwachtend naar Joris kijken, ze heeft geen idee waar dit naartoe gaat. “Nou ik heb wat research gedaan en ik heb iets gevonden dat je misschien kan helpen.” Joris haalt een doosje achter zijn rug vandaan en legt het tussen hen in. “Als je wilt natuurlijk. Ik bedoel, je hoeft het niet te proberen ik dacht gewoon…” Hij stopt abrupt met praten als Lisa het doosje oppakt en bekijkt wat er inzit.

Pointer Vibe’ staat er in groene letters op. Ze bekijkt het speeltje door de doorzichtige verpakking heen en ziet de indrukwekkende gouden punt die het werk zou moeten doen. “En dit zou mij moeten helpen?” Vraagt ze wantrouwend. “Uhm, nouja, misschien. Hij schijnt vrij intens te zijn en goed te werken voor vrouwen die niet zo makkelijk komen. Dus ik dacht…”

“Oke…naja we kunnen het altijd proberen natuurlijk.” antwoordt Lisa. “Super lief dat je dit helemaal voor me hebt uitgezocht.” Ze geeft Joris een liefdevolle kus op zijn mond. Als Lisa weer terug wil naar haar plek houdt Joris haar tegen en vervolgt hij de zoen. Haar tong glijdt bij hem naar binnen en een diepe tongzoen volgt. Als ze even van elkaar loskomen om op adem te komen zegt ze zachtjes; “Dankjewel schatje”. Ze begint aan de verpakking te trekken en haalt het speeltje eruit. Hij geeft haar nog een snelle kus: “Veel plezier ermee schatje”. Hij staat op om de kamer uit te lopen.

“Waar ga je heen?” Vraagt ze verbaasd. “Ik wil het samen met je proberen hoor.” Zijn gezicht licht op als ze dit zegt. “Echt? Weet je het zeker?” Hij blijft nog twijfelend staan. “Nu?”

“Nu. Kleed je uit.” Beveelt ze hem. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zo snel als hij kan trekt hij alles uit en terwijl hij nog aan zijn sokken sjort valt hij om en duikelt het bed weer in. Lisa proest het uit en krijgt spontaan de slappe lach, gelukkig kan Joris er zelf ook om lachen. Dan zegt hij opeens serieus: “Nu jij.”

Lisa gaat op haar knieën zitten om haar oversized shirt over haar hoofd te trekken en haar broekje naar beneden te duwen. Tergend langzaam laat ze het over haar billen glijden. Joris laat een goedkeurende kreun uit zijn mond ontsnappen. “Google, speel Lekker Glijden via Spotify.” Weet Lisa nog uit te brengen voordat ze door Joris besprongen wordt. Terwijl Google op de achtergrond mompelt dat ze dat gaat doen drukt Joris zijn lopen op die van haar. Als hij even op haar onderste lip bijt opent ze haar mond wat hem de gelegenheid geeft naar binnen te glijden. Hun tongen strelen elkaar, spelen met elkaar, duwen en trekken elkaar totdat ze beiden buiten adem zijn. Joris laat zijn vingers in Lisa haar mond glijden en ze laat ze zo diep mogelijk zakken terwijl ze zijn vingers extra vochtig maakt met haar tong. Als hij ze langzaam weer uit haar mond laat glijden knapt het laatste draadje speeksel voordat hij zijn vingers naar beneden tussen haar benen brengt. Ze laat haar benen uit elkaar vallen om hem vrije toegang te geven en laat zich met zijn natte vingers over haar clit strelen. Dan duikt hij met zijn hoofd naar beneden om het werk van zijn vingers met zijn tong over te nemen. Zijn handen grijpen haar billen en duwen deze omhoog om zijn hoofd nog dieper tussen haar benen te begraven. Zijn natte tong glijdt heen en weer over haar clit. “Kom in me.” Fluistert ze terwijl ze naast haar naar de Pointer Vibe grijpt. Ze laat de punt even in haar mond glijden om hem vervolgens naar beneden te brengen. En terwijl Joris overeind komt en naar binnen dringt plaatst ze het speeltje bij haar clit. “Gaat het?” Vraagt hij haar nog even. Als ze knikt begint hij met zijn heupen heen en weer te bewegen. Even zoekt Lisa naar het juiste plekje voor haar Pointer vibe maar als ze die vindt staat ze gelijk op scherp. “Oo…oooh”, is het enige wat ze nog uit kan brengen. De combinatie van zijn penetratie en de intense trillingen van het speeltje overvallen haar en ze weet niet wat haar overkomt. Nog nooit voelde ze de spanning zo snel in zichzelf oplopen. Als ze voelt dat ze tegen een hoogtepunt aan zit commandeert ze Joris door te gaan en duwt ze haar speeltje nog iets verder op dat ene gevoelige plekje. Dan voelt ze een orgasme aan komen rollen en haar lichaam over nemen. De tranen schieten in haar ogen van het overweldigende gevoel en ze laat het helemaal uitrazen. Joris wacht tot ze helemaal klaar is voordat hij ook komt.

“Ik voelde je komen.” zegt hij met een brede glimlach als hij naast haar ligt uit te hijgen. “Hmhm.” Is de enige reactie van Lisa, nog nagenietend van deze geheel nieuwe maar zeker voor herhaling vatbare ervaring.

Over de Pointer Vibe:

Pointer Vibe

Meer lezen:

Spicy vaderdag

Een stomende scene

Escort voor een keer (+podcast)

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy