Sexy verhaal: Van het gala naar een privéfeestje

door Alicia

Met haar ondeugende opgewektheid valt ze op tussen haar collega’s. Ze is niet de knapste, ze heeft een iets te spitse neus en haar bruine haren zijn gebonden in een rommelige vlecht in tegenstelling tot de keurige haren van de andere dames. Toch heeft ze iets, iets in haar houding die allesbehalve verlegen is.

Het diner wordt geserveerd in de grote kerk die speciaal voor dit ondernemersgala is ingericht als balzaal. Een lange witte bar, die wordt verlicht met neon, wordt bemand door meer dan voldoende personeel. Er hangen sierlijke paarse doeken, er staan statafels en lage gedekte tafels waar wij straks verwacht worden plaats te nemen. Alle topambtenaren en ondernemers zijn aanwezig. Elk jaar weer dezelfde personen. De mannen in smoking, de vrouwen in dure galajurken. Keurig en zakelijk staan we iedereen te woord. Mijn man en ik zijn niet erg gek op dit soort evenementen, waar iedereen met een uitsloverige sierlijkheid gezien wil worden. Wij houden het liever bij privéfeestjes in onze villa met gelijkgestemden. Maar het is nu eenmaal belangrijk voor het bedrijf om hier aanwezig te zijn.

Terwijl we naar het saaie betoog van de burgemeester luisteren volg ik de bewegingen van Pleun. Ze draagt een zwarte broek met daaronder sneakers en een goed gestreken witte blouse enkel gesierd met een zwart naambordje. Terloops vraag ik me af hoe het haar zou staan, een galajurk zoals ik die draag. Zwart, gesierd met glimmende paletten en een lage in snede bij mijn rug, waardoor het dragen van een bh onmogelijk is. Ik beeld me in hoe ik haar zou kleden en hoe haar lichaam er naakt uit zou zien. Al denk ik dat ze zelfs in een galajurk te wild is om tussen deze elite passen.

Na zijn betoog, waar ik niets van heb opgeslagen, kunnen we plaatsnemen aan de tafel. De burgemeester neemt plaats tegenover ons en we beginnen aan het diner. Als eerste wordt zijn tafel geserveerd, daarna die van ons. We zitten met nog zes andere ondernemers en praten over het profijt dat we allemaal hebben door de groeiende economie en hoe lastig het is om goed personeel te krijgen. Al snel slaat de verveling toe. Pleun serveert ons op prachtige borden een klein gerecht van boerderij eend met appel, amandel en pastinaak. Het ziet er meer uit als een kunstwerk dan als eten. Ze kijkt naar mij, net iets te lang en uitdagend. Ik geef haar een knipoog en mijn allerliefste glimlach. Zonder schaamte… Terwijl mijn man naast mij zit flirt ik ongegeneerd met deze jonge vrouw. Het eerste contact is gelegd, en aan haar reactie te merken is zij ook nieuwsgierig.

Als Pleun met zwierige heupbewegingen wegloopt kijken mijn man en ik naar elkaar en daarna naar het eten. Hij fluistert in mijn oor:

“Straks McD?”
“Graag.”
“Zullen we Pleun meevragen?”

Hij kijkt naar me met een ondeugende blik. Kennelijk heeft hij wel in de gaten dat ik mijn zinnen op haar heb gezet wanneer het aankomt op vermaak aan het einde van de avond. Ik heb dan ook niet mijn best gedaan om mijn interesse in haar te verbergen. Het lastige is een manier te vinden om haar mee te krijgen naar onze villa.

“Ik hoop dat ze mee wil.”
“We vinden wel een manier.”

Zijn hand glijdt over mijn naakte rug, heel subtiel iets onder mijn jurk. Het bezorgt me kippenvel, dit is waarom ik met hem getrouwd ben, hij voelt mijn verlangens aan, voedt en versterkt ze, zonder enige twijfel. Als ik vanavond mijn zinnen had gezet op een man, dan had hij daarin ook het spel meegespeeld.

Na het eten wordt de dansvloer geopend en een semi-bekende dj die vast een vermogen gekost heeft, draait muziek uit de jaren negentig, maar dan met een iets snellere beat eronder. Goede muziek, maar het voegt voor mij niet genoeg toe om hierop te dansen in een galajurk. En dus sta ik aan de bar, waar ik bubbels bestel bij Pleun.

“Vind je het gezellig?”,  vraagt ze met de brutaliteit waar ik op hoopte.
“Ja hoor, al weet ik wel iets leukers te verzinnen.”
“O ja? Zoals?”
“Wij houden thuis wel eens een feestje, waarbij wij de gastenlijst bepalen. De sfeer is meer intiem, minder zakelijk.”
“Klinkt inderdaad leuk.”

“Zou je eens voor ons willen werken als wij een feestje organiseren. Ik beloof je dat het beter betaalt dan hier.”
“Je maakt mij nieuwsgierig.” De twinkeling in haar ogen bij deze vraag stelt me niet teleur.
“Hoe laat ben je hier klaar? Als je nog tijd hebt kun je met ons mee om het te bespreken.”

Eigenlijk was ik niet van plan tot het einde te blijven, maar als ik Pleun kan overtuigen mee te gaan, wil ik maar wat graag op haar wachten. Ze kijkt me recht aan en ik bespeur enige twijfel.

“Daar wil ik nog even over nadenken.”

Jammer, maar daar ga ik niet op wachten. Dat kan ik natuurlijk niet zeggen.

“Heb je een pen?”

Ze rommelt wat achter de bar opzoek naar een pen en ik haal een visitekaartje uit mijn clutch. Daarop staat ons privéadres en mijn mobiele nummer. Met de pen schrijf ik het nummer op van de taxicentrale.

“Als je het weet bel je dit taxibedrijf en word je op onze kosten naar dit adres gebracht. Ik zou het erg fijn vinden als je vanavond nog even langskomt. En ik denk jij ook.”

Ik reik haar het kaartje aan en even raken onze handen elkaar en ik zie haar borstkas op en neer bewegen. Ze is net zo opgewonden als ik.

Eenmaal thuis trek ik gelijk de strakke jurk uit en doe ik mijn kimono aan. Dat ik misschien nog bezoek verwacht kan me niets schelen. Als ze voor ons gaat werken moet ze hier ook aan wennen. Mijn man schenkt ons een glaasje cognac in, hij houdt zijn smoking nog even aan omdat hij weet dat ik dat sexy vind.

“Zou ze komen denk je?”

“Ik denk het wel, wie zou jou nou kunnen weerstaan?” zegt hij en loopt naar me toe en kust me. Zijn heerlijke harde lippen op de mijne zorgen voor een o, zo bekend tinteling tussen mijn dijen. Ineens heb ik zin om hem naakt te zien, al zoenend leg ik mijn armen in zijn nek en maak ik zijn vlinderstrik los. Ik laat mijn handen over zijn overhemd glijden tot ik bij de knoopjes kom. Een voor een knoop ik ze los. Als ik bij het derde knoopje ben worden we bruut onderbroken door de bel.

Met mijn lippen nog gezwollen van zijn zoen loop ik naar de deur. Ik zie dat Ron naar de ladekast loopt waar de contracten liggen.
Zodra ik de deur open doe voel ik de koude wind om mijn met dunne stof bedekte lichaam, gelijk ben ik alert. Ik kijk op in de amber bruine ogen van Pleun. Ze heeft nog steeds haar werkbloesje aan die inmiddels is gevuld met vlekken van etensresten en drank. Haar haren zitten los en ongekamd. Ze ziet er nog wilder uit dan aan het begin van de avond. Zelfs een beetje verloren…

Alleen voor de deur van ons huis, in haar vieze blouse. Ze kijkt naar me alsof ze door de luxe stof van mijn kimono heen wil kijken. Ik glimlach naar haar en steek mijn hand uit als gebaar dat ze binnen mag komen.

“Leuk dat je er bent.”
“Had je anders verwacht dan?” zegt ze, en weer daagt ze uit.
“Haha, nee hoor, ik ben vrijwel altijd zeker van mijn zaak. Kom verder dan stel ik je voor aan Ron.”

Via onze ruime hal lopen we naar de woonkamer waar de haard al lekker brandt. Ron staat ernaast en hij en Pleun stellen zich aan elkaar voor. Ik stel voor dat we erbij gaan zitten en ze neemt plaats op een van de chesterfields.

“Wil je iets drinken?”
“Graag. Wat jullie drinken is goed.”

Terwijl Ron haar glas vult blijft ze mij aankijken, vragend, bijna popelend om erachter te komen wat ze hier doet. Ik zou maar wat graag willen weten wat er nu in haar omgaat.

Ron neemt het woord, en legt uit wat wij van een werknemer verwachten. Hij geeft haar een contract en een geheimhoudingsverklaring. Ik kruis een keer mijn benen over elkaar zodat ze een stukje naaktheid ziet. Ze slikt, en wendt snel haar blik op de papieren. Tijdens het lezen zie ik hoe haar ademhaling versnelt. Af en toe kijkt ze naar mij en naar Ron. Ze peilt ons, beoordeelt ons. Dan giet ze in een keer de sterke drank achterover, pakt de pen en tekent beide documenten.

“Nu dat geregeld is, kun je beginnen met dat smerige bloesje uit te trekken”, zeg ik subtiel, maar dwingend.

Ron vult onze glazen bij, inmiddels heeft hij alleen zijn broek en hemd nog maar aan. Ze heeft er zin in, zoals ik al had ingeschat. Ze lacht naar me, blijkbaar opgelucht dat ze weet waarom ze hier is. Of is het omdat ze content is met het exorbitante salaris dat ze zal ontvangen?

Langzaam wordt haar lichaam zichtbaar, stukje bij beetje geeft ze zich bloot. Uit zichzelf trekt ze ook haar broek uit. We zitten nog steeds tegenover elkaar en ik gebaar haar naast mij te komen zitten. Automatisch staat Ron op. Hij wil ons de ruimte geven en zal voor zichzelf een plek op zoeken om ons te bekijken. Trouw komt ze naast me zitten en begrijpt heel duidelijk wat ik van haar verlang. En aan haar reactie te zien verlangt zij hier ook naar. Ze trekt haar bh uit. En ik kijk bewonderend naar haar peervormige borsten die enthousiast naar voren prijken. Het is het meest opwindende wat ik in lange tijd heb gezien.

Ik draai mijn lichaam naar haar toe en kijk haar recht aan en dwing haar zo ook naar mij te kijken. Met mijn hand streel ik over haar borsten.

“Je doet het heel erg goed”, zeg ik hees.

Ze slikt, en knikt alleen maar. Dan ga ik met mijn gezicht dichterbij en plant ik mijn lippen op de hare. Zo vol, haar lippen, zo zacht. Ik duw mijn tongen naar binnen, ze smaakt zoet. Ik voel hoe nat ik word tussen mijn benen. Het is zo lang geleden, een vrouwenlichaam.

Ik knoop mijn kimono los en laat hem van mijn schouders afglijden. Mijn lichaam is misschien ouder dan de hare, maar ik zie aan haar dat het haar opwindt.

Ik spreid mijn benen, dat is alles wat ik hoef te doen. Ik hoef niets te zeggen of te vragen. Ze knielt voor me en begint me te likken. Eerst rustig, plagend, weer daagt ze me uit.

“Harder”, hijg ik.

En ze likt sneller en duwt haar tong harder langs mijn onderste lippen. Ze zuigt aan mijn clit en dan duwt ze in een keer twee vingers bij me naar binnen. Ik kreun nog harder. Dit is zo ongelofelijk geil. Ze vingert en zuigt, net zo lang en net zo hard tot ze merkt dat mijn lichaam zich aanspant. Het orgasme komt zo snel dat het me overvalt. Schokkend kom ik klaar en ik kan het vocht wat met grote druk uit mijn lichaam spuit niet onderdrukken. Braaf likt ze het op.

“Je smaakt lekker,” zegt ze, “hier kan ik wel aan wennen.”

Ze kruipt omhoog naast me. Aan de overkant op de andere bank zit Ron, die inmiddels ook zijn broek heeft uitgetrokken. Hij houdt zijn stijve goed vast.

“Nu mag hij,” zeg ik.

En ze knielt, ook voor hem.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk. 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy