Klaar voor een OORgasme? Luister 30 dagen gratis sexy verhalen op Storytel

door Laura

Kun jij geen genoeg krijgen van sexy verhalen in luistervorm? Nou, it’s your lucky day, want jullie mogen 30 dagen gratis Storytel luisteren. En laten zij net 20 kakelverse geile verhaaltjes hebben.

Echte mensen

Superopwindende verhalen over echte mensen en echte seks. Dat klinkt fantastisch, toch? Met de nieuwe reeks van Oorgasme kom je helemaal in de mood. De korte, sexy verhalen zijn gebaseerd op de fantasieën van honderden LINDA.meiden-lezers. Een spannend BDSM-feestje, het ontdekken van een vallei-orgasme of seks met een bekende politicus: deze verhalen brengen je zeker tot een hoogtepunt!

Tweede seizoen Oorgasme

Na het succes van vorig jaar lanceerde Storytel 21 juni 2022 het tweede seizoen van de Storytel Original Oorgasme. De serie wordt wederom ontwikkeld in samenwerking met LINDA.meiden en bestaat uit 20 exclusieve luisterverhalen rondom liefde & seks. De 20 verhalen zijn geschreven door acht verschillende auteurs, waaronder Tatjana Almuli, Milou Deelen en Joy Delima, en laten je wegdromen bij opwindende verhalen over orgies, trios, en soloseks. De luisterverhalen zijn met verschillende genders en de seksuele voorkeuren divers en inclusief.

30 dagen gratis luisteren

Zin gekregen om weg te glijden met de broeierige verhalen? Van Storytel mogen jullie 30 dagen gratis luisteren. Check deze link!

Dit artikel is in samenwerking met Storytel tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy