Sexy verhaal: Onweerstaanbaar

door Yentl

Sterk blijven Lies, je mag zeggen dat je zijn opmerking niet leuk vond, spreek ik mezelf moed in terwijl hij in bed komt liggen.

“Wat is er? Ben je boos? Dat hoeft toch helemaal niet lieverd, het was maar een grapje.”

Moeiteloos strijkt hij naast me neer en drukt zijn naakte lichaam strak tegen dat van mij.

Sterk blijven.

Met zijn hand haalt hij wat verloren plukken haar uit mijn gezicht en strijkt ze naar achteren. Zijn blauwe puppy ogen schreeuwen sorry. Mijn ogen dwalen af naar zijn grove lippen, de stoppels op zijn kaaklijn en de kleine kuiltjes die zichtbaar worden zodra zijn mondhoeken omhoog krullen. Nu moet ik oppassen. Onweerstaanbaar en met seks lost hij alles op.

Net wanneer ik iets wil zeggen begint hij mijn nek te zoenen. Zijn blonde haren kriebelen tegen mijn neus en dan vind ik de moed.

“Babe?”

“Ja? Vind je het lekker?” Mompelt hij tegen mijn huid terwijl hij mijn hals van nog meer kusjes voorziet.

“Of wil je graag meer?”

Sterk blijven nu!

In een split second ligt hij op me. Het gewicht van zijn lijf op dat van mij kan me nooit vervelen. Opnieuw kijkt hij me aan en lacht.

“Je bent mooi,” klinkt het zacht.

Zucht.

Tussen ons in voel ik zijn mannelijkheid hard tegen me aandrukken. Een tafereel dat ook nooit verveeld. Hij leunt op een van zijn ellebogen en brengt zijn gewicht naar een kant. De vingertoppen van zijn vrije hand dwalen langzaam af naar beneden en begraven zich dan diep tussen mijn benen.

Eerst voorzichtig langs mijn lies, zacht door mijn lippen en richting mijn clit om er gillend verlangende rondes langs te cirkelen. Wat deze man met zijn vingers kan is ongekend, hoe kan ik nou sterk blijven? Zo erg was het eigenlijk toch ook niet? Nou en dat hij bot uit de hoek kwam. Ik heb het vast erger gemaakt dan hij het bedoeld heeft. Voorzichtig laat ik mijn benen iets uit elkaar vallen. Het gaat niet onopgemerkt.

Hij lacht. Dan drukt hij een zoen op mijn mond en laat zijn tong mijn lippen bevochtigen. Het gevolg hiervan is een hevige en veel te hitsige zoen. Met mijn handen grijp ik naar zijn hoofd en laat me door hem vingeren.

Twee stuks brengt hij naar binnen en beweegt ze om en om. Het tintelt en wakkert mijn verlangen aan. Het topje van zijn duim drukt gekmakend tegen mijn clit.

“Lekker,” fluister ik in een poging om een teug adem binnen te krijgen.

Een derde vinger glipt vochtig naar binnen. Heel even maar. Daarna vervolgt hij een weg naar achteren waar hij mijn meest intieme gaatje bevochtigd. Ons gezoen blijft heftig, mijn tepels prikken hard vooruit en schuren langs de lakens terwijl ik mijn best doe om stil te blijven liggen. Ik wil het niet toegeven, en dat ga ik ook zeker niet doen, maar hij heeft me precies waar hij m hebben wil. Ik wil hem.

Mijn linkerbeen ligt gevangen onder zijn gewicht. Al zou ik het willen, ik ga nergens heen. De extra vinger glijdt mijn achterste in. Rauw en overweldigend.

“Strak ben je,” Kreunt hij tegen mijn lippen.

Scheuten van genot en verlangen nemen het over. Tussen mijn handen knijp ik zijn hoofd bijna fijn, maar hij lijkt het niet erg te vinden. Met een steeds wilder tempo vingert hij me. Als ik niet beter wist zou ik denken dat hij extra vingers heeft.

“O. Dit is zo lekker,” schreeuw ik hijgend.

Na nog een paar flinke bewegingen trekt hij zijn vinger tussen mijn billen vandaan en richt de focus vol op mijn kut. Om en om laat hij zijn vingers in mijn bewegen, precies tegen het natte zachte plekje dat zo om aandacht schreeuwt. Er komt steeds meer druk bij kijken. Door zijn bewegingen voel ik het koud worden. Het is de lucht van zijn ritme dat neerstrijkt op mijn natte huid.

Terwijl ik niet meer weet waar ik het zoeken moet blijft hij me voorzien van kusjes in mijn nek. Zo heftig en opgewonden dat ik op sommige momenten enkel zijn tong over mijn huid voel gaan. Af en toe vindt hij mijn mond en op mijn beurt doe ik pogingen om zijn zoen te beantwoorden. Het is pure geilheid. Het is niet tegen te houden.

De slaapkamer is gevuld met het geluid van mijn nattigheid en hysterisch jammerende kreten.

Mijn benen tintelen, mijn lijf wordt warm, beter gezegd bloedheet, ik negeer het gevoel dat ik moet plassen en ik laat het mij overnemen. Dan voel ik het. Er komt vocht mee, best veel ook. Zodra mijn orgasme afneemt begin ik te schokken.

Tussen mijn benen voel ik natte druppels lopen en hij kijkt me trots aan.

“Lekker nat ben je,” Grapt hij en hij gaat langzaam van me af.

Nog volledig high van het intense orgasme kijk ik hem aan.

“Slaap lekker, morgen mag jij aan het werk.”

Zonder blikken of blozen draait hij zich om en gaat in een comfortabele slaaphouding liggen. Verward kijk ik om me heen, hij meent dit echt.

Fuck. Ik ben er gewoon weer ingestonken.

Beeld:Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy