Sexy verhaal: Een vurige kerstavond

door Saskia

Kerst zou anders zijn dit jaar. Dat konden we al van verre zien gebeuren. En Jim en ik hadden het de laatste maanden niet gemakkelijk. We hadden het allebei zo druk gehad met werk dat we erg gestrest waren en min of meer langs elkaar heen leefden. Wat bizar was, want we waren allebei veel thuis. Maar op de een of andere manier lukte het ons niet om tijd voor elkaar te maken en te connecten.

En daarom had ik het geniale idee om als verrassing een ultiem romantische kerstavond te creëren. Tot mijn grote blijdschap viel 24 december op Jims wekelijkse kantoordag. Hoewel we eerder nog ruzie hadden gemaakt over waarom hij precies de dag voor kerst naar kantoor moest, kwam het nu mooi uit. Ik had alle tijd om mijn verrassing voor te bereiden. Ik had allemaal lekkere hapjes besteld en megaveel champagne ingeslagen. Ook had ik een groot kleed gekocht om voor onze openhaard te leggen. Ik had alle sierkussens in huis verzameld en op het kleed gelegd om het extra knus te maken. Naast de brandende openhaard had ik tientallen kaarsen in de kamer aangestoken, zodat deze geheel verlicht werd door vuur. De speciaal samengestelde sexy playlist stond on repeat en ik had mijn comfortabele slipdress aangetrokken, zonder iets eronder…

Ik kijk rond om te zien of alles klaarstaat. Jim had geappt dat hij er over 20 minuten zou zijn, dus er was nu niet veel tijd meer. Champagne in koeler bij het kleed: check. Hapjes op schaaltjes ernaast: check. Muziek aan: check. Ik die er smoking hot uitzie? Ik ren naar de spiegel om te kijken of alles goed zit en doe nog snel mijn handen door mijn haar. Check.

Ik schenk de champagne vast in de glazen en maak het mezelf gemakkelijk op het kleed. Het duurt langer dan verwacht en ik heb mijn glas al bij moeten schenken, maar dan hoor ik de sleutel in het slot.

Zijn verraste gezicht als hij de kamer binnenloopt is alle moeite al waard.

“Wat is dit nou?!” roept hij uit terwijl hij zijn schoenen uittrapt. Om comfortabel bij me te kunnen zitten, loost hij zijn nette kleren en komt hij in zijn T-shirt en boxer bij me zitten. We drinken champagne, proeven de hapjes en praten alsof we elkaar net ontmoet hebben. Het is bloedheet bij de openhaard en als hij daar ook over begint, stel ik lachend voor dat hij anders zijn kleren gewoon uit moet trekken. Verrassend genoeg twijfelt hij geen seconde en binnen enkele ogenblikken zit hij doodserieus naakt voor me.

“Heb jij het niet ook ongelofelijk heet?” vraagt hij me, duidelijk doelend op maar één ding.

“Nou nu wel,” antwoord ik spontaan en langzaam trek ik mijn slipdress over mijn hoofd. Even doen we niks en zitten we daar naakt tegenover elkaar. De spanning is te snijden en het voelt opeens alsof we elkaar nog nooit eerder zo hebben gezien. Dan steek ik mijn arm naar hem uit en laat mijn vingers over zijn arm en zijn borstkas gaan. Elke spier tast ik af alsof ik hem nog nooit eerder heb gevoeld. Ik beweeg mijn hand naar zijn gezicht en laat mijn vingers over zijn lippen gaan. Hij opent zijn mond net genoeg zodat ik er twee vingers in kan laten glijden. Dan overrompelt hij mij en duwt hij me al zoenend zachtjes op de grond. Hij zoent me terwijl zijn handen mijn hele lichaam verwennen met zijn aanraking. Als hij verder wil gaan houd ik hem tegen.

“Ik heb nog een kleine verassing,” zeg ik verlegen. Ik pak het pakketje dat ik achter één van de kussens heb verstopt en zet het tussen ons neer. In al zijn verbazing blijft hij doelloos naar het pakketje staren.

Trust me, dit wil je nu openmaken,” zeg ik verleidelijk. Snel en ongecontroleerd maakt hij het open en dan komt de LELO Tiani 3 tevoorschijn. Toen ik mijn beste vriendin vertelde over mijn verrassingsavondje, had ze aangeraden om dit speeltje te kopen. Zij had de LELO-toy kortgeleden met haar man gebruikt én was over the moon. Ze had in tijden niet zulke goede sex gehad zei ze. Meer info had ik natuurlijk niet nodig.

Jim kijkt naar het roze U-vormige object in zijn handen. “Uhm… wat… hoe?” Is zijn aarzelende reactie.

Ik haal de koppeltoy uit zijn handen en pak het snel uit. Gelukkig had ik online al helemaal bestudeerd hoe dit moest. Uitdagend ga ik achterover zitten en zet ik mijn benen uit elkaar. Voorzichtig laat ik het dunne gedeelte in me glijden zodat het dikkere gedeelte op mijn clit rust. Dan pak ik de afstandsbediening en geef ik die aan hem.

“Wil je?”

Hij pakt hem van me aan, kijkt er even naar en zet hem aan. Gelijk heeft het speeltje zijn effect op mij. Hij begint de lol ervan in te zien en zet hem nog een tandje hoger.

“Kom je in me? Dan kan je het ook voelen,” hijg ik naar hem. Hij kruipt bovenop me en laat zich langzaam in me glijden. Alleen de sensatie dat er meerdere dingen in mij zitten is al intens. Maar ik voel ook op meerdere plekken tussen mijn benen de spanning oplopen. Aan Jim zijn stokkende adem te horen, weet ook hij niet wat hem overkomt.

“O mijn god,” hoor ik hem wel drie keer zeggen en ook ik kreun het uit. Ik weet niet op welke prikkeling ik me moet focussen waardoor het iets langer lijkt te duren voordat alles zich samenspant, maar dan houd ik het niet meer en begint mijn hele lichaam ongecontroleerd te trillen. Ook Jim hoor ik zijn hoogtepunt bereiken, maar hoewel hij na een paar seconden weer ontspant, blijft mijn lichaam maar schokken. Ik grijp naar de afstandsbediening naast me om de toy uit te zetten en Jim laat zich naast me neer zakken. We liggen even in stilte naast elkaar uit te puffen. Alleen de muziek op de achtergrond blijft gewoon doorgaan. Dan, na een tijdje, krijgen we opeens allebei ontzettend de slappe lach.

“Wauw, wat was dat?” Hikt hij door zijn lach heen.

“Dat was Tiani,” zeg ik met een knipoog. Ik nestel me in zijn armen en samen rusten we uit van dit nieuwe hoogtepunt.

Over de Tiani 3

Eén van de nieuwste speeltjes van het sexual wellness merk LELO is de Tiani 3. Dit speeltje is speciaal voor koppels ontworpen. Het heeft twee massagers is één: de andere kant stimuleert je G-spot en de ander verwent je clitoris van de buitenkant. Dat is dus dubbel genot!

Bij de Tiani hoort een afstandsbediening. Je kunt zelf de touwtjes in handen houden of de controle weggeven en je partner de toy laten bedienen.

Na het inbrengen van de Tiani kan je mannelijke bedpartner ook bij naar binnen. Ook hij voelt de vibraties van de toy! Het fijne aan een koppelmassager is dat je samen handsfree kan genieten van elkaar. De Tiani zorgt voor intense vibraties op jouw gevoelige plekjes terwijl je seks hebt met je vriend. Als jij gemakkelijker klaarkomt van clitorisstimulatie dan van penetratie, is dit speeltje een uitkomst als je tijdens de (penetratie)sex een hoogtepunt wilt bereiken. Zo verklein je ook weer de orgasmekloof *wink*.

Lig je alleen tussen de lakens met een vrouw? LELO sluit jou niet uit, want je kunt Tiani ook solo en/of met een dildo combineren.

lelo tiani 3

Hebben, hebben, hebben

Even wat praktische info voor je shopt: LELO’s Tiani 3 is gemaakt van zacht siliconen, volledige waterproof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in Deep Rose, Cerise en Black.

Je schrikt misschien van het prijskaartje van €159,-, maar geloof ons: LELO-toys zijn een simme investering. Je hebt er immers járen plezier van! Als je de toy drie jaar dagelijks gebruikt, is het goedkoper dan wekelijks een cappuccino to go halen. Wij weten wel wat we zouden kiezen…

lelo tiani 3

Beeld: LELO

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy