Tinderdate, schuldgevoel en jägermeister

door Esther

Lees hier eerst deel 1 en deel 2 van deze blog reeks

Nadat hij me die dag ervoor zo lief gevraagd had of ik langs wilde komen, word ik wakker met een lichte kater maar vooral heel veel zin om David die avond weer te zien. Gelukkig heb ik lekker uit kunnen slapen en trekt de brakheid snel weg. Terwijl ik een smoothie maak, kijk ik in mijn agenda. Ik schrik even als ik zie dat ik een date gepland heb die ik helemaal was vergeten. Dat ik David interessant vind, wil natuurlijk niet zeggen dat ik direct mijn Tinder verwijderd heb.

Om zes uur fiets ik opgetut en wel richting mijn date. We hebben afgesproken in de lounge van het W Hotel. Als ik in de lift sta, merk ik dat ik niet alleen een tikkeltje zenuwachtig ben maar me toch ook een beetje schuldig voel tegenover David die nu staat te zwoegen tijdens zijn laatste dagje in de keuken van De Lindeboom. Als ik de lounge in loop en mijn date zie staan, begroeten we elkaar vluchtig. Pas na een paar grote slokken van mijn eerste cocktail lukt het me om te ontspannen.

Mijn date is een Turkse vent, die bijna wekelijks in Amsterdam is voor zaken. Hij is stijlvol gekleed, goed in vorm en heeft een mooi zwart baardje met een sexy glimlach. Hij doet iets met bitcoin, online poker en investeren. Wat wil zeggen dat hij stinkend rijk is en waarschijnlijk hier en daar wel wat foute deals gesloten heeft om aan al dat geld te komen. Kortom, helemaal mijn type. Mijn vader zei vroeger altijd al dat ik later een maffiameisje zou worden.

We kletsen een beetje over koetjes en kalfjes en voor ik mijn cocktail op heb staat er alweer een fles Veuve Clicquot op tafel. Bubbels zijn voor mij nog altijd een soort love potion dus bij elke slok lijk ik mijn foute businessman aantrekkelijker te vinden. Voor ik er erg in heb, is het kwaad alweer geschied en staan we tongend in de lift richting zijn kamer.

Hij scant zijn keycard en houdt de deur voor me open. Ik loop een suite binnen die super trendy ingericht is. Terwijl ik met open mond om me heen sta te kijken, trekt meneer nog een flesje champagne open. Hij zoent me als hij me mijn glas aangeeft en duwt me voorzichtig richting het bed. Ik ga zitten en leun comfortabel tegen de enorme hoop kussens die perfect opgeschud op het ronde bed liggen. Terwijl ik van mijn champagne nip, knoopt hij zijn overhemd open met een nonchalante blik in zijn ogen.

Als ik zijn gespierde lichaam zie, heb ik moeite mezelf in de hand te houden. “Come here.” zeg ik met hese stem terwijl ik mijn glas naast me neer zet. Hij snapt wat ik wil en kruipt tergend langzaam het bed op. Ongeduldig als ik ben trek ik in één beweging mijn jurkje uit. Het setje dat ik eigenlijk voor David had aangetrokken, valt blijkbaar in de smaak bij mijn Tinder date want hij kan zijn handen niet van me afhouden. Hij brengt zijn handen naar mijn keel en knijpt zachtjes terwijl hij me kust en speels in mijn lip bijt.

Ik breng mijn hand naar zijn broek en voel dat ik niet de enige ben die bloedgeil is. Snel maak ik zijn riem los en speel plagend met zijn lul. Ongeduldig grijpt hij naar het condoom dat al klaar lag op het nachtkastje. Terwijl hij het condoom omdoet ga ik op handen en knieën voor hem zitten. Ik sidder als hij bij me naar binnen stoot en grijp in een reflex de lakens vast. Hij neukt me vrij ruw maar ik kan niet anders dan ervan genieten. “Play with your pussy for me.” hijgt hij in mijn oor.

Voorzichtig breng ik mijn vingers naar mijn clit en merk dat ik mega gevoelig ben. Terwijl ik mijn vingers heen en weer beweeg, blijft hij hard in me stoten. Ik voel hoe mijn vagina aanspant als ik bijna kom en hoor hem in de verte uitkreunen dat ik zo strak aanvoel. Even later liggen we voldaan, naast elkaar op bed uit te hijgen. Ik staar naar het plafond en denk aan David. Snel kleed ik me aan en neem afscheid van mijn geile Tinderdate.

Om mijn schuldgevoel af te kopen, loop ik naar de Gall & Gall. Ik haal een grote fles jägermeister en laat hem zelfs inpakken. Voor de deur van het restaurant zie ik één van de jongens van de bediening die staat te wachten op gasten die zo zullen aankomen. Ik duw hem de fles in zijn handen en vraag of hij die aan David wil geven. “Oh schat, je mag best even naar boven lopen hoor. Vinden ze alleen maar gezellig.” antwoordt hij. Ik hang een smoesje op over dat ik ze niet wil afleiden in het midden van de service terwijl ik in werkelijkheid David niet onder ogen durf te komen.

Snel fiets ik naar huis om mijn zonden van me af te spoelen. Ik spring onder de douche, zeep me in van top tot teen en voorzie mijn gezicht van een vers laagje make-up. Voor ik mijn jurkje aan doe, trek ik een mooi setje aan. “Deze is dan echt voor David…” denk ik bij mezelf.

Meer blogs van Esther:

Samen spelen, samen delen

Consensual non-consent

Gestoord door de puppy

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy