Bezoekje aan de buurman deel 2

door Esther

Als ik gedoucht en wel de badkamer uitloop, staat Joris bij het raam te roken. Ik zie hem typen op zijn telefoon en maak gretig van het moment gebruik om hem van een afstandje te bewonderen. Hij staat er zo lekker nonchalant bij in zijn joggingbroek met een peuk in de hand. Als hij opkijkt, glimlach ik naar hem. “Kom even sushi uitzoeken. Wat vind je lekker?” We kiezen een paar lekkere rolls uit en bestellen snel via de app. Hij pakt een fles prosecco uit zijn jaloersmakende klimaatkast en schenkt twee glazen in.

Met de bubbels in de hand, ploffen we neer op de bank. Omdat ik geen zin had om mijn sportkleding weer aan te doen, zit ik in een trui en mijn string op de bank. Thuis chill ik vaak genoeg in een vergelijkbare outfit maar als ik naar een scharrel toe ga, tut ik me altijd helemaal op. Heel even schiet het door mijn hoofd dat het gek is, dat ik er zo relaxt bij zit maar al snel realiseer ik me dat het juist top is dat we zo chill naast elkaar kunnen zitten. “Ik heb echt honger,” zegt Joris. “Ik hoop dat het niet te lang duurt anders moet ik jou eerst maar weer verslinden,” zegt hij terwijl hij zijn hand over mijn been laat glijden. Ik giechel een beetje verlegen en neem snel nog een slok van mijn prosecco. “Ik plaag je maar,” zegt hij en geeft me vlug een kus.

“Je kan de sushi wel van me af eten!” zeg ik ineens iets te enthousiast. “Zoals Samantha in Sex & The City.”

“Dat vind ik eigenlijk best wel een geil idee,” zegt hij goedkeurend.

We babbelen nog even over zijn nieuwe collega, zijn verbouwplannen en saaie Tinder dates. “Ik heb zo weinig te doen de laatste tijd,” vertelt Joris. “Bijna al mijn vrienden hebben een relatie en die stelletjes komen gewoon de deur niet meer uit nu. Pre corona had ik altijd nog wel etentjes op de planning, maar nu met die avondklok zit dat er niet meer in.”

Ik knik. “Ja, ik herken het wel een beetje. Je kan mij ook gewoon appen hoor. Ik heb af en toe nog wel een klein borreltje hier en daar.” Hij lacht naar me en buigt voorover om me te zoenen. “Kom jij eens even hier, die sushi duurt me te lang.”

Hij duwt me achterover en trekt in één beweging mijn string uit. “Fuck, wat ben jij toch lekker,” zegt hij en laat een diepe zucht ontsnappen. Zijn tong verkent eerst even de binnenkant van mijn bovenbenen om vervolgens langzaam mijn lipjes te likken. Ik kreun als hij zachtjes mijn clit aanraakt. Zijn warme tong voelt heerlijk op mijn natte kutje. Ik geniet ervan om weer verwend te worden en het doet me goed dat Joris laat merken dat hij het lekker vindt. Terwijl ik met mijn ogen dicht lig te genieten, schrik ik ineens van het geluid van de bel.

“Fuck, de sushi,” zegt hij en springt op en doet onderweg naar de deur snel zijn joggingbroek weer aan. “Trek jij je trui maar uit en blijf lekker liggen,” roept hij naar me voordat hij de hal op rent om het eten aan te nemen.

Ik doe wat hij van me vraagt en gooi snel mijn trui op de grond en ga naakt op de bank liggen. Zodra Jor weer binnenloopt, kijkt hij goedkeurend naar me. Hij komt naast me staan en legt zorgvuldig een paar stukjes sushi op mijn naakte lichaam. Er gaat een rilling door mijn lijf als ik de koude vis op mijn tepels voel. “Dit ziet er fucking geil uit,” zegt Joris terwijl hij me van een afstandje bekijkt.

Heel voorzichtig eet hij een stukje sushi van mijn buik af en glimlacht naar me. “En ik dan?” zeg ik terwijl ik moeite doe om zo stil mogelijk te blijven liggen.

“Ik voer je wel,” zegt Jor en houdt een stukje sushi voor mijn mond. Ik probeer met man en macht charmant te kauwen terwijl Joris de sushi van mijn lichaam af eet. Gelukkig heeft hij me niet helemaal bedekt met rauwe vis, dus na een paar happen kan ik weer omhoog komen en eten we de rest van de sushi gezellig samen op de bank.

Als de sushi op is, duik ik snel de badkamer in om even te plassen en mijn mond te spoelen met een beetje tandpasta. Naakt loop ik terug de woonkamer in en zie dat Joris in de tussentijd de borden opgeruimd heeft. “Misschien moet je je broek maar weer uitdoen.” zeg ik terwijl ik op hem af loop. Hij doet wat ik vraag en zodra ik bij de bank ben, klim ik boven op hem. Ik laat me op zijn pik zakken en kreun als ik hem in me voel.

“Je hebt me niet eens gepijpt,” zegt hij. “Maar dat is niet erg als je zo op me gaat zitten.” voegt hij eraan toe. Hij laat me even mijn gang gaan tot hij ongeduldig wordt.

“Op je knieën,” zegt hij op dwingende toon. Hij grijpt me bij mijn heupen en neukt me snel en hard. Even pauzeert hij en laat zijn vingers langs mijn clit gaan. Mijn clit is lekker gevoelig omdat zijn pik nog in me zit dus geniet ik van elke aanraking. Als hij weer sneller begint te stoten, neem ik het van hem over en speel zelf met mijn clit. Het duurt niet lang voordat ik weer een hoogtepunt bereik. Ik kom klaar terwijl Joris rustig door blijft gaan. “Kwam je nou op mijn pik?” vraagt hij hijgend.

“Uh-huh,” zeg ik zachtjes. Mijn orgasme lijkt Joris over de streep te trekken, want voor ik het weet komt ook hij kreunend klaar. “Fuck, dat was weer lekker,” zegt hij en zucht diep en geeft me een liefkozende tik op mijn billen.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy