Sexy verhaal: Seksverbod op vakantie deel 3

door Yentl

Lees hier deel 2

Na een week van ongemakkelijke, net niet en compleet onbevredigende seks is het tijd om weer naar huis te gaan. Het is niet dat we het niet geprobeerd hebben. We hebben ons een keer afgezonderd in de auto, wat geen succes was aangezien de kinderautostoeltjes op de achterbank schitterde en het klaarlichte dag was. We hebben stiekem gefriemeld in het zwembad, wat enkel voor onrust zorgde. Zelfs in de speelhal lukte het niet toen we samen in de simulator terecht kwamen. Het zat er gewoon niet in.

Het is nu tijd om onze shit weer bij elkaar te rapen, ons verlies te nemen en uit te checken. Niek en mijn zusje waren al vrij snel klaar met inpakken en zijn een ochtendwandeling gaan maken. Ik kijk de badkamer rond om te zien wat er nog bij ons toebehoort.

“Britt! Kom eens!”

Geschrokken ga ik richting de slaapkamer waar Dylan tussen de tassen en rommel met een grote smile op zijn gezicht naar me staat te kijken.

“Wat is er?”

“Zie je niet wat er gebeurd is? We zijn alleen!”

Verbaast kijk ik om me heen en besef dan dat hij gelijk heeft.

“Je ouders zijn met de kinderen naar de kinderboerderij zodat wij kunnen opruimen. Ik weet precies wat ik met jou wil doen.” Begint hij terwijl hij dicht tegen me aan komt staan.

Ik kan er niet omheen, ik ben direct opgewonden. En hoewel vanavond niet ver weg meer is, kan ik geen reden bedenken om niet per direct van elkaar te genieten. Zonder nadenken druk ik mijn lippen tegen zijn mond en hij beantwoordt mijn zoen vurig. Zijn handen woelen over mijn kleding en we bevinden ons in een race om zo snel mogelijk elkaars kleding uit te trekken. Fuck het krakende bed, we gaan ervoor!

Wild slingert hij mijn string door de slaapkamer en duwt me op het bed. Zijn stijve staat trots en gewillig vooruit en mijn ademhaling gaat sneller bij iedere stap die hij in mijn richting zet.

Via het bed kruipt hij naar me toe en pakt mijn gezicht stevig beet.

“Nu ben je eindelijk van mij Britt.”

Zijn ogen staan vurig, ze branden. Terwijl hij me aankijkt laat hij een klodder kwijl vallen en begraaft zijn gezicht tussen mijn benen. Mijn handen grijpen wild naar zijn haren en ik begin ongecontroleerd te kreunen.

Zijn tong voelt warm, het vocht loopt tussen mijn billen door richting de lakens. Eindelijk is het zo ver, eindelijk kan hij zijn gang gaan en ik ongestoord genieten.

Vlak voor mijn hoogtepunt komt hij op me liggen en laat zijn eikel tegen mijn clit aan schuren. Vol overgave begint hij me te zoenen en ik druk mijn nagels in zijn rug.

“Je pest me” hijg ik tegen zijn lippen.

“Jij pest mij al de hele week Britt, maar maak je geen zorgen, ik laat je straks genadeloos lekker klaarkomen.”

Dit vooruitzicht klinkt zo aangenaam dat ik mijn hand tussen ons in naar beneden laat gaan en over zijn stijve begin te wrijven.

“Ik heb je gemist” fluister ik, “neem me maar.”

Zoals ik van hem gewend ben heeft Dylan niet veel woorden nodig. Hij gaat van me af en positioneert mijn onderlijf op mijn zij. Mijn rechterbeen pakt hij vast en legt ‘m over zijn schouder. Hij leunt zijn eigen lichaam een stuk voorover, grijpt mijn keel vast en plaatst zijn andere hand tegen mijn clit.

We kijken beide naar beneden terwijl hij zichzelf bij me naar binnen drukt. Iets wat moeiteloos gaat na een week van verlangens en onbeantwoorde nattigheid.

Ritmisch begint hij te stoten en met zijn vingers over mijn clit te wrijven. Door zijn hand op mijn keel lijkt het onmogelijk om normale geluiden te produceren en de kamer vult zich met een jammerend geluid. Ik begrijp nu wat hij bedoelde toen hij zei dat ik aan het piepen was.

“Je bent zo geil Britt.” gromt hij.

Ik plaats mijn hand strak om de pols van de hand die zich zo genadeloos lekker om mijn keel heeft gebonden. Ik wil mijn ogen sluiten, maar hem aan blijven kijken voelt zo intens dat ik mijn blik niet kan afwerpen.

Hij bijt op zijn onderlip, hij gromt en kreunt. Tussen mijn benen wordt het heter en heter en in de verte voel ik mijn orgasme aankomen.

“O. Ja. Ik kom, ik kom!” Weet ik tot mijn verbazing verstaanbaar uit te brengen.

Zijn vingers razen nu nog wilder over mijn clit en terwijl hij me luid aanmoedigt spat ik uit elkaar. Mijn lichaam begint te schokken en ik snak naar adem wanneer hij mijn keel loslaat.

Trots gaat hij naast me op bed zitten.

“Kom maar” zegt hij terwijl hij naar zijn schoot gebaard.

Met mijn meest ondeugende blik kruip ik naar hem toe. Ik ga boven zijn piemel hangen en laat me over hem heen zakken. Het voelt gevoelig, maar allesbehalve onaangenaam. Ik klem mijn lichaam om dat van hem en begin te bewegen. Met zijn handen ondersteunt hij zichzelf en ik plant opnieuw mijn nagels in zijn rug om enige houvast te vinden.

We kreunen, hijgen, bijten en krabben ons een weg naar een nieuw orgasme. Het bed kraakt en schuift alle kanten op over de stenen vloer. Uitgeput en zoenend laten we ons achterover vallen.

“Jezus, ik heb echt een droge mond” lacht hij wanneer hij is bijgekomen. Hij staat op om naakt richting de keuken te vertrekken.

“We moeten nu wel opschieten met inpakken” roep ik zijn richting op, maar er komt geen antwoord.

Zodra ik stil in de slaapkamer lig hoor ik de stem van Dylan in de verte. Het lijkt wel… Het zal toch niet… Dan hoor ik een tweede stem, het is de stem van mijn vader.

Zenuwachtig schiet ik het T-shirt van Dylan aan en loop richting de keuken.

Shit, ik dacht dat we alleen waren.” Hoor ik Dylan zeggen.

“Ik moest even naar het toilet, maar dit had ik op de kinderboerderij nog kunnen horen.”

Ai.. Dit is precies de situatie die Dylan nooit gewild heeft, alles waar we ons zo voor hebben ingehouden. Tussen mijn benen lopen druppels sperma naar beneden terwijl mijn vader me streng aankijkt. De rug van Dylan is bedekt met dikke striemen en hier en daar sporen van bloed.

“Ik begrijp het wel als ik zie wat jij nu probeert te verbergen.” Gaat mijn vader verder doelend op de ongemakkelijke hand die Dylan voor zijn mannelijkheid houdt.

“Nou… Nee, laat maar” slikt Dylan zijn opmerking snel in.

Normaal gesproken zou hij opscheppen dat het volume van mijn geluid niet komt door zijn formaat, maar doordat hij weet wat hij moet doen. Gelukkig weet hij zich nog net in te houden. Zo’n opmerking was vast niet goed gevallen bij mijn vader. Al helemaal niet op dit moment.

“Ik ga weer naar de kinderboerderij. Als ik terugkom is alles opgeruimd en staat het in de auto.”

Als twee bestrafte kleine kinderen blijven we achter. Van de zenuwen begin ik te lachen.

“Dit is niet om te lachen Britt.” Zegt Dylan ernstig.

Wanneer we later die dag het zwembad in lopen, om nog van de laatste vakantie uren te genieten, slaat mijn vader keihard met zijn platte hand op de kapot gekrabde rug van Dylan.

“Jij blijft vandaag bij mij in de buurt.”

Met zenuwachtige ogen kijkt Dylan me aan. Ik weet zeker dat we hier over een tijd gewoon om kunnen lachen. Stiekem doe ik dat nu al.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy