Sexy verhaal: De hotelkamer, deel 3

door Matthijs

Lees deel 2 hier

Je veerde op van het bed en huppelde bijna naar de badkamer. Ik glimlachte. Het verschil in energie tussen jou en mij was op dit moment opvallend. Ik was nog helemaal onder de indruk van onze 2 sessies en met name de laatste. Vermoeid, verbaast en onder de indruk lag ik bij te komen, maar jij zag eruit alsof je volledig was opgeladen.

Met een enorme glimlach keek je nog even om naar me, blies een handkus en wipte de badkamer in. Lachend schudde ik mijn hoofd in ongeloof. Lekker ding ben je toch.

Ik stond op van het bed en liep door de kamer. Stiekem al een beetje fantaserend waar we het nog meer konden doen. Op het bureau, zo halfzittend op een fauteuil, of voor die grote spiegel! Ik liep naar de stoelen en ging zitten. Misschien konden we onszelf van hier goed in de spiegel zien. Dat was in de badkamer ook zo geil geweest.

Ik keek in de spiegel en tot mijn verbazing en plezier keek ik via deze spiegel en die in de badkamer precies in de inloopdouche. Je had de badkamerdeur opengelaten, maar dit moest een toevalligheid zijn.

Als een ondeugende jongen keek ik naar je onder de douche. Het water kletterde naar beneden en golfde en spetterde over je lijf. Met je hoofd wat in je nek liet je het dankbaar op je gezicht landen, waarna het in ontelbare stromen over je heerlijke lijf naar beneden gleed. Je volle haarbos lag nu dik en nat in je nek en een tijdlang stond je daar, gewoon genietend van de weldadige warmte.

Ik gluurde naar je. Naar je prachtige lijf. Van top tot teen. Ik zuchtte. Je bent zo mooi, zo lekker. Zoals zo vaak prijsde ik mezelf gelukkig dat ik het met jou mocht doen. Dat jij, precies jij, sekste met mij.

Je kneep een dot shampoo uit een flesje en sopte je haren in. Een enorme schuimcoupe sierde je hoofd. Even liet je het intrekken en ik wachtte genietend op het moment dat ging komen.

En daar was het. Zo fucking lekker als je je haar uitspoelt. Het schuim dat zich over je lijf verspreidt. Als een zachte deken die je huid streelt. Over je schouders naar je borsten. Dikke vlokken die even op je tepels blijven hangen en met de volgende watergolf op zoek gaan naar een nieuw plekje op je lichaam. Niet normaal opwindend.

Het schuim spoelde over je hele lijf naar beneden, accentueerde je prachtige rondingen. Mijn vermoeidheid verdween, mijn ballen tintelden, maar mijn pik lag zwaar en half slap op mijn benen. Veel te vroeg voor ronde drie. “Doe even normaal.” leek hij te zeggen “Ik ben kapot.” Ik grinnikte.

Na de shampoo kwam echter de douchegel. En met de douchegel ook jouw handen. Je liet een fikse scheut schuimen tussen je handen om je hele lijf vervolgens in te soppen. Even vroeg ik me af of je het idee had dat je heel vies geworden was door wat we net hadden gedaan, maar je gelukzalige glimlach en de zachte, sensuele manier waarop je je lijf verzorgde, verwierp die gedachte direct.

Langzaam dwaalden je handen over je lijf. Zacht en soepel gleden ze over je huid. Geen plekje bleef onbezocht. Schuim en sop verdeelden zich over je lijf, bedekten flarden huid en accentueerden de sexy vrouwelijkheid van je lijf op magische wijze. Het was een betoverend schouwspel en als vanzelf zakte ik wat onderuit in mijn stoel en pakte ik mijn pik vast. Langzaam streelde ik mijn groeiende schacht. Dit beeld van jou liet hem toch niet ongemoeid.

Terwijl ik met mezelf speelde, gleden je handen over je lijf. Langzaam, sensueel, soepel. Je was jezelf overduidelijk niet meer allen maar aan het inzepen, je stond te genieten.

Je pakte je beide borsten vast en streelde ze. Even kneep je in je tepels, waarna je ze stevig masseerde. Wat gebeurde hier? Je had al vaker gezegd dat je vrijwel nooit aan jezelf zat. Hoewel je vaak genoeg opgewonden was, zelfbevrediging was gewoon niet jouw ding. Je vond het veel fijner als ik je aanraakte.

Maar wat ik nu zag, was even wat anders. Je zuchtte diep terwijl je handen, glad van de douchegel, over je huid gleden. Het was ongekend opwindend om je zo te zien. Het feit dat je niet doorhad dat ik naar je keek, maakte het helemaal stout en geil.

Mijn pik was inmiddels weer keihard en ik bewoog mijn hand met lange halen langzaam op en neer.

Je besteedde veel aandacht aan je borsten. Masseerde ze stevig. Af en toe kneep je volgens mij behoorlijk hard in je tepels. Ik maakte een mentale aantekening dat ik blijkbaar wat ruwer kon en mocht zijn.

Uiteindelijk gleed je rechterhand over je buik omlaag, terwijl je krampachtig met links probeerde alle twee je volle borsten tegelijk te bevredigen.

Vanaf je buik gleden je vingers direct over je clit tussen je lippen. Met je vlakke hand maakte je langzaam draaiende bewegingen. Je kreunde nu. Je andere hand greep een borst en drukte die stevig tegen je aan. Je tepel werd in een vuist omklemd en vastgezet.

Mijn god, wat een geil gezicht was dit. Onze anale seks had je blijkbaar zo opgewonden dat je niet van jezelf kon afblijven. Het was alsof je je laatste remmen en grenzen had losgelaten. En ik mocht erbij zijn. Ik mocht het meemaken.

Met druk en stevige, snelle bewegingen bewoog mijn hand over mijn pik. Het was heerlijk om je zo bezig te zien en aan mezelf te zitten. Mijn orgasme bleef overigens ver weg. Het was allemaal te snel op elkaar. Ik was al verbaasd en een soort trots dat ik alweer hard was. Klaarkomen was er alleen nog niet bij. Het maakte niks uit. Het was pure geilheid.

Bij jou was het overduidelijk anders. Je leunde met één schouder tegen de douchewand, terwijl je nog steeds je borsten vasthield. Je kin lag op je borst en je haren hingen zwaar en nat omlaag. Onder dit gordijn werkte je rechterhand je naar een nieuw hoogtepunt.

Je vingers schoten nu in hoog tempo over je clit. Snel en ruw. Af en toe gleden er 2 bij je naar binnen, waarna je jezelf snel vingerde. Hard bijna, met tikjes tegen je clit iedere keer dat je vingers je kut inschoten.

Inwendig klauwde je naar je G-spot om vervolgens weer terug te keren naar het stimuleren van clitoris. Het was een razende dans in snelle afwisseling. En terwijl ik het fucking geil vond, lette ik ook goed op wat je deed. Nooit te oud om te leren!

Je was er bijna. Ik zag je buikspieren ongecontroleerd aanspannen en een zacht jammeren steeg op uit je keel. Je vingers draaiden snel over je clit en deden even niets anders.

En toen kwam je.

Je knieën knikten en even dacht ik dat je echt door je benen zou zakken. Maar je bleef staan en schokte en trilde terwijl je orgasme zich over je lijf uitspreidde. Je vrije hand plantte je tegen een muur om houvast te zoeken. Je vingers bleven maar over je clit glijden en als reactie bleef je lijf maar schokken.

Toen de rollende golf van je orgasme uiteindelijk wegebde, nam het tempo in je bewegingen af. Uiteindelijk liet je beide armen langs je lijf vallen en stond je nog altijd met je kin op je borst onder het klaterende water.

Ik vond je mooi en geil en stoer en lief tegelijk. Blijkbaar straalde ik het uit, want toen je uiteindelijk opkeek en je je haar naar achter zwiepte, keek je mij via de spiegels plotseling direct aan. Snel daarna gleed je blik omlaag naar mijn hand om mijn pik. En alhoewel ik me enigszins betrapt voelde, was dat gevoel volledig overbodig en snel weggetrokken.

Je glimlachte namelijk breed en straalde. De douche ging uit en je sloeg een handdoek om je naakte lijf. Je kwam naar me toe. “Hé, goed van me hè!” zei je trots, alsof je net een sportwedstrijd had gewonnen. “Heb je al die tijd zitten kijken?”

“Supergoed!” antwoordde ik lachend. “Trots op jou. En ja… ik heb gekeken. Het was zo ultiem geil en lekker dat ik niet kon stoppen. Maar klaarkomen lukte nog niet. Jij bent toch sportiever dan ik.” Ik hield de sportmetafoor nog even vol.

“Nou,” lachte je “nu ben ik ook wel gaar hoor. Als jij nou ook even gaat douchen, dan bestel ik wat voor de lunch.”

“Goed idee schatje! Even op krachten komen.”

Beeld: Pexels

1 reactie

Beatriz 21 juni 2022 - 18:12

Heerlijk verhaal!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy