Sexy verhaal: Hotelkamer deel 2

door Matthijs

Lees deel 1 hier.

De douche was heerlijk geweest. Het hete water had gezorgd voor een weldadige warmte. Loom, maar schoon waren we alle twee bloot op het bed geploft. Het was zo makkelijk om naakt te zijn bij jou. Het voelde natuurlijk en vertrouwd. En dat terwijl je heerlijke lijf me binnen no time in vuur en vlam kon zetten.

Zo ook nu weer.

Ik lag op m’n zij. Mijn hoofd steunend op een hand en mijn blik gleed over je lijf. Jij lag op je buik. Je armen over elkaar heen geslagen onder je hoofd. Volgens mij keek je net zo naar mij als ik naar jou.

Ik schuifelde wat dichterbij en liet de vingers van mijn vrije hand over je lichaam dwalen. Beginnend in het holletje van je rug, zachtjes omhoog naar je nek en daarna weer terug naar beneden. Over de welving van je heerlijke billen, zachtjes over je dijen en weer terug. Speels bleven ze glijden en strelen. Je sloot je ogen. We genoten hier beiden evenveel van.

Ik stopte met bewegen en kwam overeind. Je kreunde zachtjes. Half dankbaar voor de strelingen en half protesterend tegen dit abrupte einde. Ik glimlachte. Het ging nog veel beter worden.

Ik ging wijdbeens op mijn knieën over je heen zitten. Mijn eigen billen rustten op de achterkant van je bovenbenen. Vanuit het nachtkastje haalde ik een fles glijmiddel op siliconenbasis tevoorschijn. Ik kneep een flinke scheut op mijn handen en liet dit over je rug druppelen. Het kriebelde een beetje, maar al snel volgden mijn handen en met soepele bewegingen smeerde ik je rug, schouders en nek in.

Je huid was heerlijk warm en voelde fluweelzacht aan. Met draaiende bewegingen begon ik je te masseren. Omhoog langs de spieren aan weerszijden van je ruggengraat. Om vervolgens terug te glijden over de zijkant van je borstkas en buik, waar ik steeds nét even langs je borsten streek.

Zachtjes begon je te zuchten met af en toe een kreuntje. Het was overduidelijk dat je het lekker vond. Het gold voor mij net zo, want waar mijn pik in het begin nog slap op je billen lag, stond hij nu alweer stevig overeind. Je maakte mij altijd zo snel weer hard.

Afwisselend teder en dan weer stevig wreven mijn handen over je huid. Ik streelde je huid lichtjes met mijn vingertoppen en ik kneedde je spieren stevig met mijn handen. Iedere keer als mijn handen je billen bewerkten, kreunde je zachtjes.

Ik veerde een beetje op en duwde met een knie je benen wat uit elkaar, zodat ik nu nog maar op 1 been van je zat. Mijn handen gleden weer over je billen en ik masseerde ze uitgebreid.

Steeds vaker liet ik mijn vingers tussen je bovenbenen glijden en onbewust deed je je benen steeds wijder. Zachtjes bewoog ik hoger en hoger, totdat, eindelijk, ik over je kutje streek.

Sissend zoog je een teug lucht tussen je tanden naar binnen. “Hmmmmmmm.” Klonk het daarna goedkeurend.

Mijn vingers gleden langzaam over je kutlipjes om vervolgens weer stevig je billen te kneden. Je ogen waren nog altijd gesloten en je genoot volop van de verwennerij.

Zachtjes en langzaam gleden twee vingers je kutje in. Je vocht en het glijmiddel zorgden ervoor dat alles soepel en natuurlijk ging. Je kreunde toen ik je begon te vingeren.

Een hand die je billen masseerde en één die rustig in en uit je gleed. Langzaam, smooth en geil.

Ik gleed weer uit je en ging op mijn knieën zitten. Verder vooroverleunend bracht ik mijn pik naar je kutje en gleed in je. Je glimlachte met je ogen dicht.

Ik bewoog mijn knieën omhoog en ging weer zitten, net als eerder. Maar in plaats van mijn pik op je billen zat ik nu diep in je kutje.

Ik nam nog een scheut glijmiddel en begon opnieuw met je schouders. Terwijl mijn handen je langzaam, maar stevig masseerden, bewoog ik rustig in en uit je.

Dit was nieuw voor je. Een massage terwijl je langzaam geneukt werd. Het was zo lekker, zo opwindend. Zo relaxt en ontspannen en tegelijk zo intens en geil.

Mijn handen gleden lager en kneedden je billen en af en toe hield ik ze alleen maar even stevig vast om een paar keer extra diep in je te glijden. Je zuchtte en kreunde en beet op je onderlip.

Je hoofd lag nog altijd op je onderarmen en je haar in een warrige bos over je gezicht. “Ik wil je…” begon je, maar hakkelde even. “Ik wil je vanachter.”

Mijn ogen werden groot, maar ik kon mijn gelukzalige verbazing in bedwang houden en ging rustig verder met de massage.

We hadden het hier wel eens kort over gehad. Jij had het wel eens geprobeerd, maar vond het niks. En ik vond het supergeil, maar wist ook wel dat het niet voor iedereen was. Daarnaast was ik vrij groot, wat hierbij ook niet meehielp.

Maar hier was het dan. Jouw mededeling. Ik was superopgewonden.

Zachtjes plantte ik mijn handen op het bed naast je hoofd en boog voorover. “Weet je het zeker schatje?” fluisterde ik in je oor, terwijl mijn pik ondertussen in en uit je kutje bleef glijden. “Heel zeker.” Antwoordde je. “Met jou gaat het heel anders zijn. Dat weet ik gewoon. En toen je me net likte in de badkamer… mijn God…” je maakte je zin niet af, maar het hoefde ook niet.

“Jij bent de baas, hè,” fluisterde ik. “Je bent volledig in control.” Je glimlachte. “I know.”

Ik kuste je wang door je haren heen en ging weer rechtop zitten. Met mijn pik nog in je manoeuvreerde ik weer één knie tussen je bovenbenen. Ik duwde zachtjes je vrije been omhoog, zodat je met een opgetrokken knie lag. Ik pakte opnieuw glijmiddel en liet het over je billen lopen.

Mijn handen grepen je billen weer en ik masseerde ze alsof er niets gebeurd was. Nu gleden mijn vingers echter steeds vaker over je kontje en terwijl mijn pik nog altijd diep in je kutje zat, duwde ik af en toe een vinger van achter naar binnen.

Je kreunde hardop. De geilheid hing tastbaar in de kamer en ik moest mijn best doen om niet door te schieten in een hoger, ruwer tempo.

Er gleed een vinger volledig in je en ik voelde je langzaam ontspannen, terwijl mijn pik langzaam in en uit je kutje bleef glijden. Zachtjes haalde ik mijn hand terug en liet nog meer glij op je kont vallen. We hoefden er ook niet geheimzinnig over te doen. We wilden mijn pik daar naar binnen en daar was nou eenmaal wat voorbereiding voor nodig.

Zachtjes duwde ik nu twee vingers in je. Dit was even wennen, maar je ontspande uiteindelijk toch. De geilheid won het van al je remmen en bedenkingen en niet veel later gleden mijn vingers soepel in en uit je.

Ik haalde mijn pik uit je en smeerde hem in. Opnieuw leunde ik voorover en steunde op mijn hand naast je hoofd. Met mijn andere hand begeleidde ik mijn pik naar je kont.

Liefdevol kuste ik je wang weer, terwijl ik zachtjes duwde. Je zuchtte, kneep je ogen wat steviger dicht en concentreerde je. Ik wachtte even, bewoog niet. Langzaam ontspanden je oogleden zich en daarmee je hele lijf. “Kom maar verder.” Fluisterde je.

Mijn eikel gleed naar binnen. Je kreunde hardop toen ik voorbij je kringspier was. “Fuck! Mijn god!” kermde je. Je greep achterom naar mijn haar en we zoenden vol passie. Jouw haar zat nog altijd wild om je gezicht en we tongden door dit oerwoud heen, maar het gaf niet. Het paste perfect in dit dierlijke plaatje.

Je brak de kus af, greep het hoofdkussen aan weerszijden vast en platte je voorhoofd erin. “Dieper nu alsjeblieft,” fluisterde je.

Mijn god. Die zin. Die ‘alsjeblieft’ erbij. Ik kwam bijna direct klaar. Wat ben je toch een fantastisch lekker wijf.

Ik plantte mijn andere hand ook naast het kussen en steunend op mijn armen duwde ik mijn pik dieper in je kont.

Het ging goed. Soepel. Bijna makkelijk. Het was alsof je een knop had omgezet. Alsof deze langzame invasie van je lijf precies was wat je wilde. Het was geil, intens en intiem. Het verbond ons op een manier die we nog niet kenden. En zoals we seks niet zomaar met iedereen deden, was dit nog sterker. Dit was alleen voor jou en mij.

Ik gleed nu in en uit je. Over mijn hele lengte. Het was zo strak, zo glad, zo stout. En hoe intiem en bijzonder het ook was. Tegelijk was het fucking geil en een natte droom die werkelijkheid werd. Ik nam je vanachter. Neukte je in je kontje. Ik hield het niet meer.

Onder me zag ik hoe je je gezicht in het kussen begroef en hoe je rechterhand zich onder je lijf naar beneden wriemelde. Terwijl je vingers over je clit gleden, duwde je je billen de lucht in. “Iets harder.” Kreunde je.

Dat was het. Ik stootte nu. Mijn zak ketste tegen je kutje en je billen trilden bij iedere stoot. Het was onmogelijk om vol te houden. Ik begroef mijn hele pik diep in je kont en kwam klaar. Golf na golf spoot ik in je. Het was onwerkelijk. De aanblik van je prachtige, heerlijke lijf onder me. Mijn pik diep tussen je billen. Ik geloofde het bijna niet.

Mijn laatste stoot en het pulseren van mijn orgasme waren voor jou reden om alles los te laten. Hardop kreunend beleefde je het meest intense orgasme wat je ooit had gekend. Het golfde door je hele lijf en deed je wereld trillen. Tintelingen prikkelden over je huid en al je spieren spanden en ontspanden.

Ik gleed uit je en plofte naast je op bed. Ik op mijn rug, jij op je buik. Starend naar het plafond kon ik niet bevatten wat we zojuist gedaan hadden. Fuck… zo lekker.

Ik draaide weer op m’n zij en keek naar je. Je keek terug. “Ja sorry,” zei je “dat moest echt gewoon een keer gebeuren”.

“Sorry inderdaad!” zei ik gespeeld boos “hoe durf je zoiets van me te vragen!” We schoten in de lag. “Lekker ding. Maar weer even douchen denk ik,” Zei je. “Absoluut.”

3 reacties

Beatriz 10 juni 2022 - 11:57

Ik kijk regelmatig op de site om te checken of er weer een nieuw verhaal van je is bijgekomen. En ja hoor, het is weer zo ver! Ik lees de meeste verhalen, maar jij bent toch wel de beste verhalen schrijver op deze site. De manier hoe je alles beschrijft is waanzinnig erotisch en mijn fantasie gaat direct helemaal los. Kan niet wachten op het volgende verhaal!

Beantwoord
F 10 juni 2022 - 12:04

Ik geniet altijd van verhalen dat ze toch nog even nadenken over de voorbereiding voor anale seks. Echt heerlijk

Beantwoord
Inge 12 juni 2022 - 15:20

Mmm geniet altijd van je verhalen zo geil!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy