Sexy Adventsverhaal #13: Sterke armen

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Alsof er een rem af is die er eerder wel op zat tongen we als twee tieners. Diep, gretig, alsof we al jaren gewacht hadden op dit moment. Hadden we dat ook? Ik heb geen idee. Ik weet alleen dat dit heel goed voelt. Veel te goed. Veel te goed om het te stoppen.

Ik glijd met mijn handen onder zijn shirt, voel zijn warme lijf. Hij trekt razendsnel zijn shirt omhoog en daarna die van mij. Mijn tepels, plotseling helemaal blootgesteld aan de lucht, staan gelijk op scherp. Ze prikken tegen zijn borstkas aan als hij me weer met zijn hand in mijn nek naar me toe trekt.

Mariah zingt nog steeds dat all she wants for Christmas you is. Alles wat ik op dit moment wil is in Sam kruipen zo lekker voelt zijn lichaam tegen dat van mij aan.

Zijn sterke armen om me heen. Langzaam schuiven we richting het aanrecht tot ik de rand in mijn billen voel drukken. Dan draait hij me me plotseling om en grijpt hardhandig mijn borsten vast terwijl ik zijn warme adem in mijn hals voel. Ik laat mijn hoofd achterover op zijn schouder vallen en laat een kreun uit mijn mond ontsnappen terwijl hij mijn borsten stevig masseert…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy