Sexy verhaal: Strik erom (+podcast)

door Saskia

Ze had er lang over gedaan om het me te vragen en nog twijfelde ik of dit echt is wat ze bedoelde. Maar ik was al onderweg. En eerlijk is eerlijk… Ik had er weleens nagedacht over hoe het zou zijn. De gedachte alleen al maakte me nat. Heel nat. Dus ik was – zoals ik al zo vaak had gedaan – onderweg naar hun huis. Maar dit keer met een ander doel.

Ik bel aan en begroet haar zoals ik dat altijd doe. Alsof er niks anders is deze avond. En al snel heb ik door dat dit voor haar vriend ook echt zo is. Hij heeft geen idee van het cadeau dat ze hem wil geven. We nemen een gin-tonic… en nog één… en nog een paar om de avond op gang te houden en moed in te drinken. En net als ik denk dat ik nu echt moet stoppen met drinken, komt ze dichter bij me op de bank zitten. Haar hand gaat over mijn been, ze draait mijn gezicht naar haar toe en ze zoent me. Lang, langzaam, diep. We hebben het vaker gedaan en het zou dan ook niet zo gek voelen als haar vriend niet tegenover ons op een stoel zat. Dat lijkt zij opeens ook te bedenken, want vrij abrupt stopt ze. Allebei tegelijk draaien we ons naar hem toe, in afwachting van zijn reactie. Maar die komt niet. Ik zie de verschillende emoties in zijn ogen bij hem voorbijschieten. Verbaasd, verward, nieuwsgierig, opgewonden…

“Wil je?” vraagt ze enigszins aarzelend aan hem, met haar hoofd naar mij toe wijzend. Hij kan alleen knikken. Ik sta op en loop naar hem toe. Langzaam laat ik me op zijn schoot zakken. Met zijn vingers ga ik over zijn lippen waarna ik met mijn tong de zijne zoek. Er is weinig lekkerder dan voor het eerst met iemand zoenen en ik geniet er dan ook intens van.

Ze is achter me gaan staan en glijdt met haar handen over mijn schouders naar mijn borsten Ze grijpt ze stevig vast en masseert ze. Mijn harde tepels prikken door mijn strakke, zwarte truitje en ze knijpt erin.

Ondertussen voel ik zijn handen op mijn billen en hij duwt me verder naar hem toe, tegen zijn inmiddels keiharde lul aan.

“Kom. We gaan naar boven”, zegt ze dan. Ze pakt mijn hand en trekt me met zich mee. Hij volgt ons op de voet, de trap op naar hun slaapkamer.

Ik begin me onderweg al uit te kleden en tegen de tijd dat we hun kamer hebben bereikt trek ik als laatste item ook mijn broek uit. Ze duwt haar vriend in de stoel die in de hoek van de kamer staat en kleedt zichzelf voor hem uit, terwijl ik op hun bed plaatsneem. Dan loopt ze naar haar nachtkastje en haalt er een zwarte satijnen lint uit. Ze gaat bovenop me zitten en beweegt met haar handen over mijn naakte lichaam. Van boven via mijn borsten, mijn heupen, mijn benen, naar beneden en weer terug omhoog waar ze mijn armen boven mijn hoofd legt. Terwijl ze haar borsten in mijn gezicht duwt, bindt ze mijn polsen bij elkaar. Ze trekt het lint strak aan en legt er een stevige knoop in. Dan glijdt ze weer met haar handen naar beneden en zoent me. Ze knijpt in mijn tepels en ik laat een kreun ontsnappen. Al zoenend over mijn buik gaat ze met haar gezicht naar beneden. Ze duwt mijn benen uit elkaar, kust mijn liezen en begint dan te likken. Met haar tong likt ze mijn clit. Dan komt ze weer naar boven en kijkt me aan terwijl ze met haar vingers in me glijdt. Met haar andere hand duwt ze mijn keel dicht en ik kronkel onder haar van genot. Ik ben zo nat dat je haar vingers in me hoort soppen.

Dan draait ze me om en slaat op m’n billen. Eerst voorzichtig, maar dan steeds harder. De ene kant en dan de andere kant… Ze gaat naast me zitten en kijkt haar vriend aan die – inmiddels helemaal uitgekleed – nog steeds op de stoel zit te kijken.

“Gefeliciteerd schatje”, zegt ze met een geile stem tegen hem.

“Hier is je cadeau. Ik heb haar alvast voor je opgewarmd.” Ze steekt een arm naar hem uit en wenkt hem.

Hij staat op uit zijn stoel en komt naar ons toe. Ze gaat op haar knieën, benen uit elkaar, bij het hoofdeind zitten om hem de ruimte te geven. Mijn armen liggen tussen haar knieën. Hij gaat nog wat onwennig op me zitten en met zijn handen over mijn schouders, rug en billen. “Wat wil je dat ik met je doe”, fluistert hij.

“Doe met me wat je wilt”, antwoord ik. Ik probeer achterom te kijken. “Neem me. Hard.”

Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij grijpt met zijn handen mijn billen. Slaat ze. Knijpt ze. Trekt ze uit elkaar en begint met zijn duimen te masseren. Eerst eromheen, langzaam maar gretig. Hij maakt zijn vinger nat met mijn vocht en drukt hem van achter naar binnen. We kreunen tegelijk als hij zijn vinger heen en weer beweegt.

Dan grijpt hij met zijn handen mijn heupen vast en trekt me omhoog. Hij gaat op zijn knieën achter me zitten en glijdt met zijn lul mijn doorweekte kutje binnen. Als hij eenmaal goed binnen is stoot hij hard en steeds sneller in me. Hij grijpt mijn haar en trekt eraan. Binnen no-time komt hij met een harde kreun klaar.

Hij rolt zich van me af en ze draait me om. Ze klimt tussen mijn benen en likt me eerst met grote halen en daarna steeds sneller en specifieker. Haar natte tong laat me binnen een paar seconden komen en mijn orgasme lijkt een eeuwigheid te duren. Ik laat me uitgeput maar verzadigd zakken op het bed. Ze maakt mijn polsen los en ik kruip onder de deken. In de verte hoor ik nog wat gesmoes maar ik val al snel in slaap.

Als ik wakker word is het al licht buiten. Naast me liggen ze allebei nog te slapen. Ik klim naar beneden het bed uit en raap mijn kleren van de grond terwijl ik naar beneden loop. Nadat ik me beneden aankleed, pak ik nog snel paracetamol uit het keukenkastje voordat ik de voordeur achter me dichttrek en mijn auto instap. Voordat ik wegga stuur ik nog snel een appje: ‘Ik heb genoten, ik hoop jullie ook. Zie je snel.’

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy