Sexy verhaal: Opdracht van een vreemde deel I

door Sem

Het was warm. Erg warm. Ze was dan ook blij met haar kledingkeuze. Nou ja, háár kledingkeuze? Het was zíjn kledingkeuze. Tenslotte had híj haar verteld wat ze moest dragen. En ze had het aangetrokken. Ze wilde tenslotte een goede indruk maken op hun eerste ontmoeting. Terwijl ze naar het terrasje liep, vroeg ze zich af hoe het toch zo ver was gekomen dat ze nu, onwetend voor het thuisfront, naar een date ging met een voor haar wildvreemde man. Maar het was dat charisma waar ze zo voor viel. Hij had iets over zich dat haar onweerstaanbaar aantrok. De dwingende toon die hij gebruikte in zijn berichten, verpakt in fluwelen woorden. En zij deed ertoe bij hem, dat liet hij duidelijk merken. Nee, ze was geen brutaal mens en ze viel ook niet voor de eerste de beste man, integendeel. Maar deze man maakte iets in haar los wat ze niet eerder had ervaren. Iets wat diep in haar had liggen sluimeren en dat door hem ruw wakker geschud werd. En hij had er tot nog toe niet meer dan woorden voor nodig gehad. Maar woorden waren niet meer genoeg. De behoefte aan zijn fysieke aanraking was de afgelopen weken erg gegroeid. De steentjes in de oude straat maakten dat ze bijna haar enkel zwikte. Of waren het de zenuwen?

“Je ziet er mooi uit, en je hebt je goed aan de opdracht gehouden, Julia.”

Julia, de naam waarmee hij haar altijd aansprak. Ze koesterde zijn woorden.

“Dank u.”

Ze zat naast hem op een stoel en keek naar beneden, zoals hij het wilde. “De eerste tien minuten geen oogcontact”, had hij gezegd. Ze vond het moeilijk, maar deed het, omdat hij het wilde en dat voelde goed. Het gaf haar kracht dat ze dit kon doen. Natuurlijk had ze hem vanuit de verte zien zitten, even bekeken en herkend van die ene foto die hij haar gestuurd had. Hij was gekleed in een wit overhemd en had een blauw colbertje over de stoelleuning hangen. Zijn stem was warm. En ja, ook hier voelde ze zijn charisma weer. Een pareltje zweet liep tussen haar borsten naar beneden. De kledingopdracht voor haar was simpel geweest: een topje en een plooirokje, meer niet. En meer had ze dan ook niet aan. Alles in lichte pastelkleuren. Net op tijd had ze het rokje onder haar billen vandaan gehaald toen ze ging zitten, want hij vond dat haar kleding schoon moest blijven. Gelukkig zat ze op een kussentje, op haar blote billen. Ze voelde zijn blik over haar lichaam gaan. Haar tepels werden stijf.

Toen ze haar thee bijna op had, sprak hij de verlossende woorden.

“Je mag opkijken, Julia.”

Wat schuchter keek ze op en voelde een blos op haar wangen komen toen hij haar aankeek. Haar kruis roerde zich. Ja, ze wilde dat deze man zijn handen over haar lichaam liet dwalen. Hoe eerder, hoe liever. Dat wist ze zeker. Monogaam en trouw als ze altijd was geweest, gooide ze dat alles nu overboord. Haar relatie liep al een tijd niet lekker en ze zag er maar geen verbetering in komen. Ze was dan ook blij dat ze ondanks de vele jaren samen geen kinderen hadden. Ze zag het namelijk nog wel op een scheiding uitlopen. Maar dat was het niet alleen. Het was die behoefte om het deze man naar de zin te maken. Dát was wat haar zo bezighield én opwond de laatste maanden. En het vertrouwen dat hij ook nu weer uitstraalde maakte dat ze het allemaal mee wilde maken. De scènes die hij haar had beschreven, dat wat hij allemaal met haar wilde doen, dat wilde ze in het echt meemaken. De opwinding die ze ervoer bij het lezen ervan was niet meer voldoende.

“Het is heerlijk weer. Kom, we gaan het centrum even verkennen.”

Ze was even teleurgesteld. Ze zaten warempel op het terrasje van het hotel dat hij voor hen besproken had en nu gingen ze wandelen?!

“Mag ik u kussen?”

De behoefte aan zijn aanraking was groot, maar hij had nog geen vinger naar haar uitgestoken.

“Natuurlijk mag dat, Julia.”

Ze hief haar hoofd op en kuste hem op de wang. Zijn huid was gladgeschoren. Ze snoof zijn aftershave op en genoot. Met een zenuwachtige glimlach keek ze hem aan. Hij streek de haren uit haar gezicht en kuste haar lippen. Met gesloten ogen nam ze de zachte warmte van zijn lippen in zich op. Maar nog voor ze haar lippen voor hem kon openen, verbrak hij de kus en stond op. Door de teleurstelling heen, voelde ze haar hunkering groeien.

Lopend door de smalle straten, voelde ze hoe zijn sterke hand haar rug verkende. Eindelijk de aanraking waar ze zo naar verlangd had. Nou ja, het was dan toch een begin.

“Julia?”

“Ja?”, ze keek hem vragend aan.

Hij greep haar in haar nekharen, duwde haar tegen de muur en trok met zijn duim haar kin omlaag, haar mond open. Dwingend maar teder kuste hij haar. Haar armen om hem heenslaand, beantwoordde ze gretig zijn onverwachte uiting van passie. Een zachte kreun ontsnapte haar toen ze zijn hand langs haar been omhoog voelde glijden, haar billen voelde omvatten en hij speels tegen het juweeltje aanduwde dat hij tussen haar billen vond. Tevreden keek hij haar aan en ze kon een glimlach van trots niet onderdrukken. Haar ogen twinkelden toen ze zag dat hij vol tevredenheid ontdekte dat ze ook die opdracht netjes had uitgevoerd. Door de beweging van het rokje voelde ze hoe de lucht haar natte schaamlippen koelde. Hunkerend deed ze haar benen iets open.

“Kom”, zei hij, “ik weet genoeg.”

In de hotelkamer aangekomen was hij kort maar duidelijk.

“Uitkleden en wall, Julia?”

Ze keek hem aan, twijfelde heel even maar trok toen haar topje uit, gespte het rokje los en liet het op de grond glijden. Gelukkig had ze de zeven posities en de namen ervan uit haar hoofd geleerd. Ze liep naar de dichtstbijzijnde muur, plaatste haar handen bij elkaar hoog boven haar hoofd tegen de muur en zette haar voeten iets uit elkaar.

“Tien minuten”, sprak hij zacht maar duidelijk.

Afwachtend wat er ging gebeuren, voelde ze hoe hij bij haar kwam staan. Hij plaatste een dokterstas op de tafel naast haar, spreidde een groen, fluwelen kleedje op tafel uit en begon daar langzaam allerlei attributen op uit te stallen: vier bundels touw, handboeien, een korte zweep, een metalen haak, tepelklemmen en nog wat meer speeltjes. Ze volgde het vanuit haar ooghoeken. Haar benen trilden licht.

“Ik ben blij dat je gekomen bent, Julia. Erg blij.”

Hij kwam achter haar staan.

“Mag ik je benen aanraken? “

Ze knikte kort. Vanaf haar enkels liet hij beide handen langs haar benen omhoog glijden, haar huid koesterend. Na haar billen gestreeld te hebben, vroeg hij kort: “Je armen?”

Ze knikte en gelijk voelde ze hoe hij haar armen koesterde. Een rilling ging door haar lichaam bij het voelen van de warmte van zijn lichaam tegen haar rug. Hij kuste haar schouderblad en sprak geruststellend: “Je doet het goed, Julia. Je lichaam?”

“Ja.”

De aanraking van zijn handen over haar rug bezorgde haar kippenvel. Ze gleden van boven naar beneden en over haar buik weer omhoog. Weer die kusjes op haar schouderblad, nu het andere. Hij omvatte haar borsten, woog ze, masseerde ze licht. Ze kreunde toen hij even in haar tepels kneep.

“Gaat het, Julia?”

“Ooh, ja.”

“Goed zo.”

Hij legde een arm om haar bovenlichaam en gleed met zijn vrije hand over haar middenrif en haar buik naar beneden. Anticiperend op zijn zoektocht ging ze op haar tenen staan en voelde hoe hij met een volle hand haar kruis omvatte. Haar kutvocht maakte de palm zijn hand nat. Twee vingers openden haar schaamlippen en behendig gleed zijn middelvinger bij haar naar binnen gelijk gevolgd door een tweede vinger. Acut begon ze sneller te ademen. Met zijn duim haar klitje masserend, vingerde hij haar diep en onregelmatig. Kreunend trilde ze op haar benen bij deze intieme en intens opwindende aanraking. Zonder iets te zeggen ging hij door en tegelijk kneedde hij haar wulpse borst.

“Oh, oh, mag ik komen?”

“Goed zo, Julia; eerst netjes vragen.”

Zijn woorden klonken bijna sarcastisch. Ja, ze was gevangen in zijn charmes, zijn stem en het effect van zijn heerlijke vingers.

“Kom maar, Julia.”

Ze spande haar bovenbenen aan en niet veel later ontsnapte er haar een diepe kreun. Trillend trok een orgasme door haar lichaam. Dankzij zijn sterke armen zakte ze niet op de grond. Lenig tilde hij haar op en legde haar op bed. Nog steeds gekleed ging haar naast haar liggen. Haar aankijkend liet hij haar even op adem komen.

“En, blijf je bij me vannacht, Julia?”

Zijn lach was breed, warm en ontspannen.

“Ja, graag!”

Hij trok haar tegen zich aan en kuste haar hals.

Hij fluisterde: “Dank je, Julia. Dat vind ik heel fijn.”

 

Nog een sexy verhaal lezen? Klik hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy