Sexy verhaal: Een vibrerend diner (+podcast)

door Saskia


Het was tweede kerstdag en ik zat met Willem (mijn vriend), mijn ouders en mijn zusje aan het kerstdiner. Alles was eigenlijk zoals altijd. Mijn zusje had heerlijk gekookt, zeven gangen maar liefst. En wij konden rustig aanschuiven.

Er was echter één ding anders dan anders. Iets wat alleen Willem en ik wisten. Ik had namelijk niet een gewone slip aan, maar een vibrerende Sway Vibes string waar mijn vriend de afstandsbediening van had.

We hadden zoiets nog nooit eerder geprobeerd, maar op kerstochtend lag het opeens in mooi kerstpapier ingepakt onder de boom. We waren al eerder allebei tot de conclusie gekomen dat er wel iets meer pit in ons seksleven mocht komen, want met al die lockdowns en corona maatregelen was de sleur er een beetje ingekomen. Zo’n assertieve actie van Willem had ik alleen totaal niet aan zien komen. Ik had natuurlijk wel gelijk enthousiast gereageerd. Toen ik me ging omkleden voor het kerstdiner kon ik het dan ook niet laten de string gelijk onder mijn strakke zwarte jurkje te dragen. Willem was al onder de indruk toen ik omgekleed de trap af kwam lopen, maar keek nog blijer toen ik hem de afstandsbediening overhandigde.

En nu zat ik dus vol spanning tegenover hem aan de eettafel van mijn zusje. Hij had thuis alleen even snel getest of hij het deed, maar daarna nog helemaal niet gebruikt. Bij de eerste twee gangen zat ik nog vol spanning te wachten en kon ik me maar moeilijk concentreren op de gesprekken, maar na een tijdje vergat ik het speeltje een beetje en begon ik te ontspannen. De kerstmuziek stond zachtjes op de achtergrond, de wijn vloeide rijkelijk en het eten was heerlijk.

De Bospaddenstoelensoep werd geserveerd en ik wilde net mijn eerste hap nemen toen ik opeens iets tussen mijn benen voelde trillen. Ik verslikte me bijna in mijn soep en moest me vasthouden aan de rand van de tafel. Willem moest moeite doen om zijn lachen in te houden, maar toen voelde ik gelukkig dat hij hem iets zachter zette. Mijn moeder kletste ondertussen onverstoord door over haar traumatische supermarkt ervaring zonder ook maar iets door te hebben.

Bij mij stond alles in mijn lichaam inmiddels op scherp en ik had opeens alleen nog maar trek in één ding. Ik bleef Willem de hele tijd smekend aankijken niet wetende of ik nu juist wilde dat hij doorging of stopte. Het voelde heerlijk, maar ik kon me onmogelijk nog op het eten en het gezelschap concentreren. Willem zag mijn struggle en zette de Sway Vibes even uit. Een diepe zucht ontsnapte uit mijn mond en het duurde even voordat ik weer bij kwam. Ik merkte dat mijn hele broekje nat was geworden maar probeerde me weer te focussen op het kerstdiner.

Even lukte dat, totdat ik tijdens het traditionele kaasplateau opeens weer wat voelde trillen. Dit keer gelukkig rustig en langzaam opbouwend. Inmiddels was mijn zusje aan een lange monoloog begonnen en ik probeerde aandachtig te kijken en knikken terwijl ik voelde hoe ik begon te soppen in mijn toch al natte broekje. Ik voelde hoe ik moeite kreeg mijn adem onder controle te houden.

Ik bewoog mijn voet omhoog tussen de benen van Willem om aan te geven dat ik meer wilde. Langzaam wreef ik heen en weer en ik voelde hem door zijn broek heen hard worden.

Razendsnel bedacht ik hoe we verder konden gaan dan dit. Ik pakte mijn telefoon uit mijn tasje en deed net of ik een berichtje van mijn ex zag.

“Ow, Willem,” probeerde ik spontaan uit te brengen.

“Lize wil even ons even spreken voordat ze naar bed gaat. Zullen we boven heel even snel bellen?”

Willem begreep de hint direct en sprong op om naar boven te lopen. De anderen keken even verbaasd, maar gingen daarna weer door met hun drukke gesprek.

We vluchtten ondertussen de slaapkamer van mijn zusje in. Ik ging op de rand van het bed zitten en zonder iets te zeggen zakte Willem door zijn knieën tussen mijn benen. Hij trok mijn string naar beneden, duwde mijn jurkje omhoog en dook ertussen met zijn hoofd. Zodra ik zijn tong tegen mijn clit aanvoelde voelde ik het door mijn lichaam razen. Ik liet me achterovervallen en duwde met mijn handen zijn hoofd nog verder naar me toe. Uit alle macht probeerde ik stil te blijven, terwijl hij me naar een hoogtepunt likte. Ik beet hard op mijn tong om een kreun te onderdrukken toen ik klaarkwam en met mijn dijen klemde ik zijn hoofd om hem daar te laten tot ik helemaal uitgeraasd was. Toen draaide hij me vliegensvlug om, drong bij me naar binnen en stootte zich binnen een halve minuut in me klaar.

In de grote spiegel van mijn zusje probeerde ik me weer te fatsoeneren voordat we naar beneden liepen. Het voelde alsof mijn hoofd nog steeds gloeide toen we weer aanschoven en ik kon me niet voorstellen dat niemand iets doorhad, maar ze deden in ieder geval alsof en daar was ik ze dankbaar voor. Gelukkig hadden we ijs als toetje om een beetje af te koelen.

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Meer over de Sway Vibes No. 3:


Meer lezen:

Sexy Adventsverhaal (+ extra lange podcast)

Sexy Verhaal: Gemaskerd bal

Sexy Verhaal: Next level sexting

Beeld: Pinterest

2 reacties

Ida 29 december 2020 - 20:16

Vrijwel alle verhalen en bijdragen zijn nu product placement. Gaan jullie daar ook weer mee stoppen of is dit de nieuwe koers?

Beantwoord
Lotte 30 december 2020 - 09:45

Hi Ida,
Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat je het vervelend vindt. Zonder advertenties en promotionele content kunnen we helaas niet bestaan. In december is dat iets meer dan gewoonlijk. We proberen het altijd zo leuk mogelijk te verpakken voor onze lezers. Toch bevat niet elk verhaal of artikel betaalde content en dat houden we in de toekomst aan.
Groetjes

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy