Sexy Adventsverhaal #24: Bizarre kerst (+ extra lange podcast!)

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Vandaag verschijnt alweer het laatste deel.

Nu mét de podcast van het gehele kerstverhaal erbij. Dat is bijna een half uur luister plezier! Geniet ervan tijdens deze feestdagen ;)…dan klim ik bovenop hem en laat ik me langzaam op hem zakken zodat hij in me glijdt. Hij grijpt mijn heupen vast terwijl ik hem vol overgave berijd. Met mijn heupen ga ik heen en weer, op en neer, mijn handen op zijn gespierde borstkas, zijn gekreun laat me alleen maar meer genieten.

Hij moedigt me aan om door te gaan. Ik buig voorover en druk mijn borsten in zijn gezicht.

Hij grijpt ze hardhandig met zijn handen vast, kneed ze, zuigt aan mijn tepels en gaat er met zijn gezicht tussen heen en weer. We kreunen als wilde beesten.

Totdat ik vanuit mijn ooghoek opeens iets zie bewegen. Ik kijk omhoog en daar, in de deuropening, staat Raphael.

Ik ga rechtop zitten, met Samuel nog steeds tussen mijn benen in mij. Ik wil iets doen, iets zeggen, maar heb geen idee wat. En Raphael staat daar maar. Hij wordt niet kwaad en hij loopt ook niet weg.

“Ga door,” commandeert hij alleen maar, met die lage diepe stem van hem.

De situatie is op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk, maar zowel Sam als ik zijn allebei te geil en opgewonden om nu nog te stoppen.

Langzaam kom ik weer met mijn heupen in beweging terwijl ik Raphael zijn kleren zie uittrekken. Hij graait in mijn tas die in de hoek van de kamer staat en vist er mijn kleine tubetje glijmiddel uit. Ik heb geen idee wat hij van plan is, totdat hij naar ons toe komt lopen en achter me gaat zitten. Hij duwt me hardhandig voorover en duwt zichzelf aan de achterkant naar binnen. Even stokt mijn adem. Ik weet niet wat me overkomt. Het totaal opgevulde gevoel is overweldigend. Hij laat me even aan het gevoel wennen maar stoot zichzelf dan ongenadig binnen no-time in me klaar. Hij blijft in me terwijl ik mijn eigen hoogtepunt voel razen en de samentrekkingen van mijn spieren doen Sam ook keihard komen.

En daar…op het kleed midden in de kamer, waar ik in stilte tussen de twee broers aan het uithijgen ben, denk ik bij mezelf: dit moet de meest bizarre kerst ooit zijn…

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Avatar
Gebrielle 25 december 2020 - 10:56

Wauw dat zou zeker een bizare kerst zijn haha
Elke dag genoten van dit fantastische verhaal.

Ik heb dit me compleet ook voorgesteld in mijn gedachten met 2 broers die ik ken

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy