Cadeautip voor je vriendinnen: het hilarische Dirty Seconds spel!

door Maud

Zoek je nog een cadeau voor een vriendin? Je wint zeker punten als je aankomt met het raadspel Dirty Seconds! Dit ondeugende spel is de ultieme cadeautip voor je vriendinnen.

Dirty Seconds

Dirty Seconds is een gezelschapsspel – ontwikkeld door yours truly LotteLust – om te spelen met vrienden, op een vrijgezellenfeestje of met je partner. Het spel bestaat uit 100 kaarten met aan beide zijden 4 begrippen. Dat zijn 800 begrippen in totaal, genoeg voor eindeloos speelplezier! Op de rode kant van het kaartje staan ‘dirty’ begrippen, op de zwarte kant ‘extra dirty’ begrippen. Zo zijn er termen als ‘voorbinddildo,’ ‘parelketting’ en ‘spanken,’ maar ook termen als ‘vakantieliefde’ en ‘string’: er is dus voor ieder wat wils.

Het spel was in korte tijd uitverkocht, maar is nu weer back in stock! Je shopt Dirty Seconds in de LotteLust Shop nu MET 20% KORTING! Gebruik de code KERST2020!

Zo speel je het

Maak teams van minimaal twee personen. Het team met de meest ‘dirty player’ mag beginnen. Tel tot drie en dan wijst iedereen de speler aan die ze het meest ‘dirty’ vinden. Deze mag dan beginnen met woorden beschrijven, die de teamgenoot moet raden.

Het is de bedoeling dat je per team zoveel mogelijk woorden raadt binnen de tijd (30 seconden), om zo punten te verdienen. Het eerste team dat 30 punten heeft wint het spel.


Perfecte cadeautip

Maar waarom is dit spel nou zo leuk? Je kunt dit spel spelen met wie je wilt (nou ja, behalve met je oma) en het spel heeft veel variërende woorden. Sommige zul je niet kennen en nóg creatiever moeten omschrijven.

Dirty Seconds is een erg uitgebreid spel, wat leuk te spelen is tijdens een gezellige sleepover met je vriendinnen of gewoon tijdens de borrel. Voor bijna elke gelegenheid is dit spel bruikbaar.

Drankspel of raadspel

Dit spel heeft daarnaast ook nog extra variaties op het spel. Je kunt het spelen als het klassieke raadspel, maar je kunt ook een uitbeeldronde doen. Hoe hilarisch is dat?! Je kunt het ook als drankspel gebruiken: één slok voor elk fout antwoord.

Dirty Seconds is de ideale cadeautip om te geven aan je vriendinnen tijdens deze feestdagen!

Je shopt Dirty Seconds in de LotteLust Shop nu MET 20% KORTING! Code: Kerst2020.

Meer uit de LotteLust shop:

100 Vrijvragen

De Anticonceptie bijbel

Kom je ook?

Beeld: LotteLust.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy