6 pro’s van single zijn tijdens de feestdagen

door Lotte

Shocking: de meeste relaties sneuvelen rond de Kerstdagen, namelijk op 11 december om precies te zijn. Ben je recent single of al een tijdje? Niet getreurd. Kerst lijkt wel om liefde te draaien, maar de belangrijkste persoon in je leven ben je zelf #corny. Voordat je helemaal Bridget Jones gaat: check eerst wat volgens ons de 6 voordelen zijn van single zijn rond Kerst en Oud en Nieuw.

bridget jones single zijn kerst

1. Met stip op nummer één: geen schoonfamilie

Oké oké, niet alle schoonfamilies zijn vreselijk, maar toch. Voor je gevoel zit je toch een beetje opgesloten in het huis waar je vriend(in) in opgegroeid. Op een rikkemakkig uitklapbedje in zijn Cars slaapkamer overnachten, is niet wat je noemt romantisch. En zet ook die zwoele kerstsex maar uit je hoofd.

2. Geen cadeaustress

Voor elk familielid moét natuurlijk een cadeautje worden geshopt. Ook voor de schoonfamilie. Laat jouw vriend nou nét 7 broers en zussen hebben. Yay… Daar gaat je spaargeld voor de zonnige vakantie in Thailand.

3. Je bespaart geld, véééél geld

Over je bankrekening gesproken. Relaties zijn duur, rond de feestdagen des te meer. Want ook je schatje wil je natuurlijk wel een cadeautje geven. En romantisch samen dineren. En lekkere hapjes serveren. En een dikke vette kerstboom voor in jullie stulpje met de mooiste, luxe kerstballen die de Praxis te bieden heeft. Nee, als je vrijgezel bent, spendeer je het lekker aan jezelf. Verwen jezelf met een lekkere spadag om alle kerststress te vermijden of het jurkje waar je al maanden een oogje op hebt.

4. Vriendinnenweekend!!!

Trommel al je (single) vriendinnen op voor een good old over-de-top vriendinnenweekend. Wijntjes, cocktails, liters chocolade, gossip, chicksflicks en sextalk!

5. Kerst onder de zon

Skip de kou, regen en snotneuzen! Elke jaar verlopen de feestdagen toch weer hetzelfde. Je kan het heus wel een jaartje missen. Plant je koude kont liever op een warm eiland ergens heel ver weg zoals Bali of Thailand.

6. Veel nieuwe mensen ontmoeten

Ze zeggen dat de zomer de beste tijd is om vrijgezel te zijn. Nou, met de feestdagen ontmoet je extra veel nieuwe mensen. De love-sfeer zit er sowieso lekker indus flirten gaat als vanzelf. Alle mannen zien er extra cute uit met hun wollige truien, mutsen en rode neuzen. Bovendien zijn er genoeg kerstfeestjes en borrels om een lekkere vent aan de haak te slaan en misschien wel een nieuwe liefde. Wie weet slaat de vonk eindelijk over tussen jou en die ene collega…

single zijn-news-years-kiss

Beeld: Pinterest

Meer over single life hierrr:

– Waarom single zijn helemaal zo slecht nog niet is

– Shoptips: alles voor een heerlijk avondje

– 7 MUST HAVE sexuele ervaringen

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy