Date? Dit zijn de meest sensuele parfums

door Lotte

Liefde gaat door de maag, maar óók door de neus. Echt waar. Je hebt vast wel eens een date gehad met iemand voor wie je je neus letterlijk ophaalde. Wanneer iemand lekker ruikt is de kans groter dan jij zin hebt om diegene nog een zien. Dat geldt natuurlijk ook andersom. Daarom verzamelden wij de meest sexy parfums waarmee je je afspraakje om je vinger windt.

10 sexy parfums

Het geheim voor een verleidelijk parfum? "Voor een afspraak met je (toekomstige) geliefde draag je geen frisse bloemengeur, geen watergeurtjes of cleane uniseks geuren", tipt beautyjournalist Sofie Albrecht tegen HLN. "Die zijn prima voor een sollicitatiegesprek, maar ze stralen onschuld en focus uit. Ze verleiden niet. Ga voor 's avonds op zoek naar die ingrediënten die ook al een beetje in de lichaamsgeur zitten en iets dierlijks hebben, naar oosterse parfums en typische, smakelijke gourmandgeuren. Opgelet: dit zijn vrij sterke parfums, dus doseer ze zorgvuldig."

De beste plekken om parfum te spuiten

Achter je oren, op je polsen en wellicht in je haren… die plekjes spuit je een geurtje vast al. Neem ook de plek rondom je navel mee. Als je hier parfumeert, ruik je het nog urenlang. Deze plek is namelijk warmer dan je nek of pols en warmte versterkt de geur. Let wel op dat je niet over-the-top gaat, je wilt je date niet verdrinken in je lucht. Less is more.

Meer datingtips:

3 tips voor spannendere chats in datingapps

Social media don'ts bij een break-up

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy